ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 27 982
  • 680
  •   1
Отговори
# 645
Дими за тези които аз ти пращах ли пита Марулка
ето ги : http://www.dickblick.com/products/loew-cornell-soft-pastel-sets/

# 646
  • София
Дими за тези които аз ти пращах ли пита Марулка
ето ги : http://www.dickblick.com/products/loew-cornell-soft-pastel-sets/

Hug

# 647
# 648
Гледам къщичките в Чепеларе и си мисля,  че ако решите там да се събираме аз цяло лято ще съм на 20 км до тях в Момчиловци. Там си имаме къща, та на семинара със сигурност ще присъствам без да съм в бройката за вилите. Може наистина да си направим есенен идеята много ми допада.
Благодаря за хубавите ви снимки и клипчета и аз преживях наново всички емоции.

# 649
Такааааа.... още малко да се отчета. Айсинг Лили и Тайлоза или Carboxymethylcellulose, както го предпочитате, която Патри сложи във варната са тук от 137 снимка до края.
http://julw.snimka.bg/arts/treti-torten-seminar.594950.23619994

# 650
  • София
Здравейте.
И аз както писах в темата си прекарах страхотно както и цялото ми домочадие.Дъщерята я виках само за ядене,мъжът ми си кесеше по барбекютата на лафче с биричка,малкият и той вилня на воля/с малки изключения/ както видяхте е мрънкалник и все искаше-гамо тесто Laughing
Благодаря на Ванчето за организацията.
Лили-ами ти защо искаш  все една и съща вила всяка година,просто догодина смени къщурката и ще имаш вода.Аз пък съм много доволна от всичко. Wink
Минахме и покрай Пещера на връщане за обувки,щото като чух,че имало 50 магазина за обувки ми светнаха очите.Имаше 6-7 магазина общо,но цените са като в София.Но аз пък си купих 2 чифта стара колекция намалени. Heart Eyes

# 651
Виж сега Стефина, смятам, че във всяка една къща ТРЯБВА да има топла вода. Така е нормално. И както обикновено заемамае цялата база, нали все някой трябва да се настани там?!?
Ако липсата на топла вода не те притеснява ти я предостъпваме с Дими на теб и твоето семейство и още едно, ако си намериш доброволци!

# 652
Опааааааа! red  
Край на първи рунд!  box
 Я приберете метлите в ъгъла и не разваляйте хубавото настроение!

# 653
  • Ловеч
Хей, най накрая и аз качих "малко" снимки тук http://seminar2008.multiply.com/photos/album/44/Torten_seminar_3 … 1_godina_-_rumi73
И ако обичате не изпускайте култовата поза за работа с айсинг на снимка №247!!!!!!
Всичко беше супер и даже не валя дъжд тази година  Mr. Green
Радвам се, че се запознах на живо с Патрияни и другите момичета, които не бяха миналата година!
Съжалявам само, че не видях Албенката .... Албенче, мерси за сметаната!
Ванче, а на теб мила,  мерси не само за организацията, но и за съпричасността на пътя, както и на Стефина и мъжа й  Hug
Всичко беше страхотно, но ми се стори толкова краткоооо ....

# 654
Ние също нямаме забележки относно условията, при все това, че ние бяхме в бунгалото, за което четях предимно скептични коментари. За тези, които се интересуват стаите са добри сравнително поддържани, има микровълнова, хладилник, газов котлон видях. Топла вода имаше постоянно и не свършваш, явно бе към парното или нещо подобно, вечер ни пускаха и отопление. Нямам никакви забележки. Разликата с колибките/не съм влизала в такава/, но според мен е че е по-тясно, но бунгалото е двойка и тройка и холчето е по-тясно, но пък няма катерене на стълбичка Wink.
За проблема с топлата вода в някои къщички мисля, че просто може да се изясни въпроса със собствениците, и да не се отказваме от мястото с лека ръка, с удоволствие бихме дошли и догодина отново!
Благодаря на всички, които са качили снимки Hug

# 655
  • Sofia
Много ви моля не се оплаквайте, че да не си отворя и аз устата да ви разкажа и свидетели имам.  Mr. Green
В нашия хотел беше ужасно, всяка стая в различен натрапчив цвят, съчетание на стилове, просто да влезнеш, да си затвориш очите и да не гледаш повече, защото ти се завива буквално свят от гледката, леглото толкова твърдо не бях срещала през живота си, втората вечер вдигнах да видя то изобщо има ли матрак и какво е отдолу, възглавницата ми беше и тя като дънер, ако те хакна с нея ще останеш на място, цяла нощ имах чувството, че някой ме блъска в тила с все сила, единствено компенсираше това, че е чисто, но пък много влажно.
Имам чувството, че там остарях с 50 години, защото тази миризма на застояло ме преследва все още при все, че изпрах и куфара като се прибрахме, първата вечер се изсипа рейс с 15 баби от някакъв хор, няма такова джамборе, бях купила кафета в метални кутийки, за да не си правим там и на сутринта се установи, че бабите са ни свили кафетата, а в пликчето където бяха си сложили обелките от краставици.  Mr. Green
Догодина ако ще е пак там в онзи район ще ходя в Сезони, разгледах хотела, в ресторанта готвят много хубаво и има всякакви удобства, близо е пак до Уют така че който не иска на къщичките да идва да си правим компания в Сезони.

# 656
  • София
Много ви моля не се оплаквайте, че да не си отворя и аз устата да ви разкажа и свидетели имам.  Mr. Green
Догодина ако ще е пак там в онзи район ще ходя в Сезони, разгледах хотела, в ресторанта готвят много хубаво и има всякакви удобства, близо е пак до Уют така че който не иска на къщичките да идва да си правим компания в Сезони.

newsm10

# 657
Браво момичета страхотно сте се справили  Hug ,разгледах снимките с голям интерес само не можах да ви разпозная ,познах само Патри,Ванчето,Валерия ,Стаси и Блюто  Blush

# 658
А това е дълъг и подробен филм как Патри прави колата!
http://www.4shared.com/folder/XPmnBHSv/_online.html

# 659
  • София
Благодаря ти, свалих си го. Hug

Общи условия

Активация на акаунт