ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 27 988
  • 680
  •   1
Отговори
# 630
Хайде и аз да се включа.
Всичко беше СТРА О ТНО!!!!! Време, кифли, природа и.... ТОРТИИИИИ! А крайния резултат....е ,всички го видяха вече-получи се въпреки хаотичната безорганизация!
В едно съм категорична-догодина пак съм там, с цялото домочадие!
Благодаря на Ванчето за всичко, благодаря на всички- за всичко!
Радвам се, че се видяхме, запознахме и споделихме лудостта си!
На работа съм, но още не мога да превключа, акъла ми е някъде там-из горите тилилейски!
Лек и слънчев ден на всички!

# 631
Хораааа УНИКАЛНО беше!
Благодаря на всички ви!  Hug На Ванчето за организацията!   bouquet

ЧАКАМ РЕЦЕПТИ за карамеления крем на Рачето мисля и лимоновия на Дими  Hug

# 632
Да, аз също чакам карамеления крем на Рачето и на Дими.
И от мен на всички  Hug
Ани, гледам и ти си се прибрала благополучно

# 633
  • Sofia
Страхотна е станала тортата, браво на всички, по план Ани трябваше да държи дървото, гледам променили сте го!  Laughing
Снимките да кажа че са супер ще излъжа, то там на онази тъмница няма как да са супер ама по клипчетата се усеща настроението определено.  Laughing
И аз чакам на Раче крема, на Дими не съм опитала тортата, явно е била включена в проекта и сте я разрязали когато вече съм липсвала.
Гале, то баби нямаше и за това детето не е хилаво.  Mr. Green
Чакам снимките на Айсинг Лили, кой снима не знам там, беше много тъмно не разпознавам силуети.  Mr. Green

# 634
Вал, ти май искаш бой! Laughing Laughing Laughing

Хайде и аз да се изкажа мъдро.

Беше много хубаво, много. Радвам се, че успяхме да завършим проекта и се запознах с нови хора. Искам пак и пак и пак....
И за да съм контра на очарованието от мястото ще кажа, че не искам пак там, въпреки слънчевото време, което вероятно беше някакво лудо изключение...
Да, прекрасен двор за игра на децата, но приложим само на слънце, а историята помни безобразни дъждове там. Всичко друго е кофти. Кофти са къщите, ние ОТНОВО, 3-та година поред НЯМАХМЕ топла вода. Омръзна ми. Механата е тъмна и влажна. Вярвам, че айсинга ни не се получи и не изсъхна добре именно поради влагата там. По същата причина не изсъхна добре и тестото на Нелка, което иначе става като близалка...
Та извън еуфорията от преживяното това е моето мнение!

Иначе искам да се събираме пак и пак и пак и така до пенсия   Grinning

# 635
  • София
Лимонов крем

150мл лимонов сок /ок 1 1/2 лимона/
6 сл захар /може и повече/
3сл натурално царевично нишесте
400мл мляко и сметана в произволно съотношение
кората на 1 лимон

сок+захар + 100мл от млякото се загряват до завиране и още при първите мехурчета се добавя на тънка струя и при непрекъснато бъркане останалото студено мляко с разтворено в него нишесте. Бърка се до сгъстяване - вълничките се задържат и след като вдигнете бъркалката. Отстранява се от огъня, добавя се кората. За тази торта, понеже щеше да пътува, добавих след като съвсем леко се охлади, 1 накиснат и разтопен в 2-3 сл вода желатин.

# 636
  • София
По темата друго място - да допълня с едно недопроверено място, което, ако се прояви интерес, може да проверим на място /обсъждахме го с Лили тези дни/
http://www.rodopihouses.com/

# 637
  • варненка от София
Аз да питам не по семинарната част - Дими - можеш ли да ми снимаш пастелите и да пратиш снимка за да ги търся, много се запалих по тях  Blush

# 638
Dimi мерси за рецептата Simple Smile
Този комплекс изглежда доста добре - аз съм ЗА да проверим какви условия ще ни предложат

# 639
  • София
marulka_s, ще ти ги снимам и изпратя, да. Само да си заредя фотоапарата. Затова не мога веднага. А иначе, тебешири са, тебешири.

Maninka, то има и цени в сайта. Заради тях изобщо му обърнахме внимание, защото цените поразително приличат на тези, които ползваме в момента в ЦЧ, а условията удовлетворително се различават. Но, цените до една година се менят, а условията трябва да се видят наживо, че то снимки....всички сме виждали.

# 640
Да се изкажа и аз,видях вилните къщи и цените.Ако се направи да не хващаме празници цените не са лоши а и във тоя край там подлежат на пазарлъци,при толкова народ трябва да смъкнат малко.Много е хубаво само може би километрите са малко по-вече и завоите.Иначе поне на снимки е много хубаво .

# 641
  • у дома
ето и моите РАБОТНИ снимки, щото имам още два пъти по толко, ама са семейни дето се казва: от  Вилното селище, от язовир Батак и от пещера Снежанка, която покорих на 24-ти Mr. Green

ние пък сме доволни от `сичко: и от време, и от условия, и от топлата вода, и от изпълнения план, и от новите запознанства, и от разходките, и от всичко останало. дори и от двучасовия дъжд  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

само дето извънземното ни предаде  Crossing Arms уж си носеше фото, всички видове обективи, дори и статив, обаче си тръгне преди да е завършен проекта и да направи читави снимки  Naughty  Blush

не ме бийте много, мен ми е простено, имам още 3 месеца... само....  Flutter Flutter Flutter

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 16:57 от blueeye®

# 642
# 643
  • в семейството
Айде, докато ви държи ентусиазма да спретнем един есенен семинар, а?  Laughing
То, като ви чета сигурно и сега бихте тръгнали  Laughing

# 644
  • София
Браво, Блу! Прекрасни снимки! Много пълна и точна представа дават за процеса.
Как така се катери ти до Снежанка!?!?!
Къде казвате били клипчетата?

Общи условия

Активация на акаунт