ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 28 022
  • 680
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте и от мен.
Като за първа година семинарстваща сигурно ще разберете, че не мога с думи да опиша какво беше преживяването. Ако монитора предаваше емоциите можеше да се получи Laughing
Мога да кажа само - благодаря на всички ви, че това събитие съществува и се надявам традицията да не се прекъсва. Запознах се с чудесни, приветливи и мнооого земни хора.
БЛАГОДАРЯ!!!   bouquet

# 616
В отделен пост искам да благодаря на Ванчето за организацията!!!!
Ванчеййй, благодаря  bouquet  bouquet

# 617
Искам да кажа, че си прекарах невероятно, запознах се с невероятни кифли. След малко ще пусна линк към снимките. Понеже някой ме помоли, ако може да кача първо филма за правенето на колата, той е готов, но е много голям 1,48GB. Моля, някой, който може да го раздели на части да ми даде скайп за да го изпратя.

# 618
  • София
Девойки,и ние се прибрахме благополучно.БЛАГОДАРЯ на всички за невероятното изкарване,за това,че всеки споделя своя опит и не на последно място за вкусните тортички  bouquet  bouquet
И аз се присъединявам към думите на Иглика за мястото,направо не ми се тръгваше днес,а и не само на мен Grinning Със снимков материал няма да мога да се отчета,но имаше хора които мисля ще компенсират Simple SmileТортата стана жестока,направо ми беше жал,че трябваше да се разреже.

# 619
Така! Подремнах 4 часа и започвам да качвам снимки.
Не е лошо да  качвате в албума ни в Мултито. Гледам че и Стаси вече качва снимки. Отивам и аз.

Ника е seminar2008 . Паролата ще давам по телефони и ЛС.

Последна редакция: вт, 24 май 2011, 22:29 от van444eto

# 620
ТОВА СА ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ МОЯ АПАРАТ
http://julw.snimka.bg/arts/treti-torten-seminar.594950.23593555

# 621
  • у дома
имам мноооооооооооооооооооооого снимки, но първо трябва да намеря повечко свободно време, да ги прегледам, прочистя и чак тогава да ги кача  Tired

ама случихме на временце, а?!  Mr. Green     

и с проекта се справихме, нищо, че имаше трудности Wink

изкарахме си страхотно  Party

# 622
# 623
Моите са качени вече тук http://seminar2008.multiply.com/photos/album/38/38, само остава клипчетата да кача.

# 624
  • София
Е, няма такъв кеф - да видя пак всичко поетапно и да го почти преживея отново!!!!
Благодаря за снимките!

# 625
Страхотни сте момичета,уникални снимки.Както каза Димитрина 73 все едно го преживявам пак.
Благодаря за снимките.

# 626
Влизам за да ви кажа БРАВО.
Съжалявам че не успях да стоя до края,но какво дасе прави.За мен е огромна радост ,че се запознах и с други съфорумки.Много,много ви обичкам всички до една  love001
Връщам се назад да гледам снимчици.
 Wink

# 627
  • Vaudreuil Canada
Ей как ви завиждам само .... мислете му догодина ако си дойда и не направите пак семинар  Naughty  Crossing Arms

# 628
  • в семейството
Браво на Вас!

И на всичко отгоре опровергахте пословицата: Много баби - хилаво дете!
Чак не мога да повярвам, че при наличието на толкова жени в една кухня, крайният резултат е зашеметяващ!

Hug

# 629
Привет и от мен!   Hug
Ние като най-близо до Цигов чарк /Пловдив/ се прибрахме чак.....към 21 ч.   Mr. Green
Тръгнахме към 10....ама такава обиколка направихме,че....   Laughing
И аз имам снимки,ще гледам до довечера да ги кача,ако не се повтарят със снимките на другите....че още спя....
За семинара какво да кажа....беше СТРАХОТНО,беше ВЪЛШЕБНО,беше ВЕСЕЛО,беше ЗАБАВНО,беше ИНТЕРЕСНО,беше .......абе беше НАЙ-НАЙ-НАЙ!
За трета година ходя и всяка година си казвам "Хубаво беше,малко беше!!!!"
ИСКАМ ПАК!    Hug

ВАНЧЕТО си знае колко я   Heart Eyes   Hug   за организацията!   

Общи условия

Активация на акаунт