ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 28 037
  • 680
  •   1
Отговори
# 600
Привет от Цигов чарк!    Hug
Ако знаете колко е готино.......
И най-важното:НЯМА ДЪЖД!     newsm44 newsm44 newsm44

Торти,смях......пържоли.....
Ако успея ,ще кача и снимки!
Айде,чао засега.....че уж трябваше в 9 да се събираме,ама всички спят.....още са снощни...    Mr. Green

Sad

# 601
  • варненка от София
Завърнах се, страхотно беше! Радвам се, че се запознахме, беше чудесно. Естествено една снимка не направих, но се отдадох на социален живот, но пък снимки ще има достаааа. Времето беше супер.

# 602
  • София
И сега къде се скатахте, къде са снимките Crossing Arms

# 603
И аз се прибрах,страхотно беше.Радвам се че се запознах със прекрасни хора.
Аз ще ви пусна само една снимка на целия отбор от Кифли Laughing че моят апарат сдаде багажа,но ще се нагледате на снимки и видео материали много само да успеят да ги качат

# 604
И ние се прибрахме, за съжаление.
Излишно е да казвам колко беше хубаво.
Снимки ще има по-късно. ...... като намеря апарата в багажа и като проверя какво са снимали Дракончето и Блюто, защото апарата им зачислен на тях.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 605
Ние също се прибрахме от семинара, изкарахме много хубаво, също много се радвам, че се запознах с вас.....

# 606
И ние си пристигнахме благополучно.
Изкарахме си страхотно и много съм доволна, че за първи път времето беше хубаво и децата си поиграха на воля. Много се радвам, че с Патри бяхме в една къщичка - невероятен човек е. Hug
По-късно и аз ще гледам да кача снимки и клипчета. Wink

# 607
  • София
О, ние се прибрахме още вчера, но така зверски ми се спеше, че нямах сили рс да пусна, камоли да пиша.
Прекрасно време, много готино си прекарахме, а мисля, че и добре поработихме!!! Чакам снимки, аз нито една не съм правила, но има хора, които направиха поне 4 часа видео, и поне няколкостотин снимки.

# 608
  • Sofia
Извинете Кифли ама мармалада не ви е излезнал на снимките.  Mr. Green
Та и ние от отбор Мармалад се прибрахме по живо по здраво, имах да правя торта, имам малко снимки на тортата до където ви оставих, хайде ако обичате си оправяйте по-бързо багажите и качете няколко снимки на крайния резултат, че ми е любопитно какви сте ги свършили.
Чувствам се като пребита, все едно спах в скрин с отворени чекмеджета, хотела ни беше много неудобен, имам нужда от истинска почивка сега.

# 609
  • София
Вал, всичко оцеля за снимките! И аз чакам, за да видя каква е разликата от снимките и все още пресните ми спомени от "проекта" наживо. Но, вероятно пръв ще качи нещо някой, който се е прибрал вчера. Ако и днешната порция завърнали се, са така смазани от преживявания, път и чист въздух, като мен...не ми дава сърце да ги юркам.

# 610
Здравейтеее! Прибрах се и в къщи няма нет. Утре ще идва техника да сменя кабели и не се знае до кога ще откара. Ама излязох на балкона и набарах един ADSL. То е страшно слаб, ама нали все пак влязох. Снимки имам много, но ще ги качвам като тръгне нета. За най-любопитните пускам една, две, ама е лошо качеството. Да знаете, че има и по-добри.

# 611
И ние се прибрахме още вчера Grinning
Аз също си изкарах супер - всички Кифли са супер готини и се радвам, че успях да ви видя на живо GrinningVery Happy
Снимки аз нямам, защото се оказа, че съм с апарат, но с пълна карта Sunglasses
За сметка на това доста операторки и фотографки имаше
Само да отбележа, че на снимките не е пълна групата!!!! Няма ме мен, Валерия, Анири, Албенка и Виолетовата! З
Тортата стана супер Grinning Grinning Grinning

# 612
Ох, извинявайте, че не уточних, че не всички са на снимката, ама нали ви казах, че съм без нет и гледам всичко да е набързо, като хвана некое сигналче на съседи.

# 613
Здравейте и от мен и аз вече завърнала се. Семинара беше страхотен. На Ванчето благодарности за чудесното място, днес си обещахме че тям всяка година ще си има семинар независимо от всичко. Невероятна природа, чудесни вилички с един страхотен двор, в който моя син се влюби - с къща на дървото, люлки и какво ли още не. Много гостоприемни хазаи. На мен лично много ми хареса.
Случихме хубаво време. Направихме добра торта, много ми хареса че всички заедно се преборихме с предизвикателството смятам с доста добър резултат. Малко ни липсва организация, но пък така всичко беше лежерно и приятно. Много съм щастлива, че се запознах с толкова ведри и прекрасни хора с които си имаме една и съща лудост, добре е да знаеш, че не си сам, а и мъжа ми е спокоен, че има и други в неговото положение, та и той не е сам. Снимки ще кача - имам много със средно качество, но нямам сили да се боря с качване днес. Благодарности на Руми, че е качила поне една.

# 614
Руми, ама супер РД си изкара, нали?   party023  party023  party023  party023  party023  party023
Да уточня, че тортата с която ни почерпи беше супер - много вкусна!!!!

Общи условия

Активация на акаунт