ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 28 054
  • 680
  •   1
Отговори
# 585
  • София
само моля ви ако някой ми помогне с този въпрос, тортата която правя-правоъгълната на подложка с размера на тортата ли да я правя- естествено съобразено с проекта, моля кажете ми как е по-добре

Направи каквото ти е най-удобно. Там ще мислим по всички предизвикателства и дадености. С други думи - няма грешен отговор Laughing

# 586
ок, мерси Дими, тортата е вече готова/само покривам след малко де/, на точна подложка-така реших, ако това е от значение тортата е 40/27 см както беше писала Ванчето
между другото багажът ни е готов  chef Wink

# 587
nin4e браво на теб, щом и багажа е готов си екстра. Аз току-що завърших 2 торти които ми бяха поръчали за утре като едната е на 2 етажа, а другата и тя стана голяма. За семинара тортата си чака в хладилника да я покрия, багаж не съм оправяла въобще, а да не говорим че и на пазар трябва да ходя. Ужас ми е.  Rolling Eyes Ама ще се оправя де, като се сетя че снощи си легнах в 3 през нощта и днес натам отиват нещата. Laughing

# 588
Ванчето,я не се коси.Аз взех повече блатове ако трябва там ще я правим.Да се отчета че взех дървените въглища ,ходих специално до Кауфланд и купих от там цената е 4,99-5кг.
Аз почти съм приготвила нещата,помежду довършването на едно торте.Дано не забравя нещо,че имам този навик.

# 589
Добрутро!
Аз успях да долазя до вкъщи, но определено и категорично торта няма да успея да направя.
Нося си малко домашно което трябва да довърша и се мятам в най-близкия креват. Утре ще ставам доста преди първи петли, че в 6 часа трябва да съм постлала червения килим да взема Патри от гарата и ако не ни мине котка път, към 9 трябва да сме видяли гърба на табелата "София".
Момичета, ако не се чуем повече, лек ви път утре!
Ако някой се загуби по пътя да ми звъни. Почти всички ми имате телефоните, така че, звънете смело.

Пропуснах да докладвам, че пластмасарията, фолиото, чувалите за боклук, салфетките са  закупени. Дъждобрани нямаше за съжаление.

# 590
  • гр. София
Здравейте момичета.

Нитро...ОпА грешка, Глицерина е купен и пакетиран в кашон. Приготвяйте Фити...те, ПаК Грешка ... Joy Joy Joy

Сега сериозно, мойта торта /то пък една торта/ - Кисне в соса си, ако вземе че стегне - ще я оформя на квадрат и я донасям, ако не, я насипвам в купа и ще я ядем с лъжици, не съм я правила до сега, или ще е много вкусна или за нищо няма да става. В нета много я хвалят. Ама пише 1/2 пак масло - ?, една кутия от това от онова, а колко е грамажа гадай.

До Утреее ... И шофьорките  да се наспят. Моят шофьор вече спи. Grinning

# 591
Ихаааааааааааааа,почти не остана.След минутки ще стане 21 май.
Така ,аз още не смогвам да стигна до леглото ,но както и да е . Май пак ще съм първа на семинара.Пиготвям червената пътеке за посрещането.Не остана момичета .До скоро.

# 592
  • варненка от София
Ох, аз почти стегнах багажа, но съм супер ядосана, че кремът ми се пресече. Ще го донеса такъв, пък ако кажете, че не става ще го хвърлим или ще го хапнем с лъжица, поне на вкус бива. Ние сигурно последни ще пристигнем, че ей къде е Варната, а пък точка Б е на другата си майна. Ще прекосим родината и се надявам да дойдем живи и здрави.

# 593
  • Пловдив
Момичета, завиждам ви  Embarassed

Да си изкарате супер и времето тази година да е хубаво  Simple Smile Ще чакам снимки като се завърнете.

# 594
Последна проверка! Да рапортувам. Личния състав е налице.
Патри е при мен. Чакам Блюто, товарим и тръгваме.

# 595
Аз първа пристигнах ,но за съжаление и първа се прибрах  CryХич не ми се тръгваше ,състава е супер ,а времето невероятно.Но да се надявам за следващият път да остана за целият семинар.Има какво да се види,човек се учи цял живот. Peace

# 596
Привет от Цигов чарк!    Hug
Ако знаете колко е готино.......
И най-важното:НЯМА ДЪЖД!     newsm44 newsm44 newsm44

Торти,смях......пържоли.....
Ако успея ,ще кача и снимки!
Айде,чао засега.....че уж трябваше в 9 да се събираме,ама всички спят.....още са снощни...    Mr. Green

# 597
  • в семейството
на нищо не вярвам, докато не видя снимки  Laughing

# 598
  • София
Пу пу , дано да нямате дъжд до края Peace

# 599
Фотка,Дестини ,наистина е прекрастно горе.Ако знаете че цял ден съм мислено горе. Cry

Общи условия

Активация на акаунт