ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 28 066
  • 680
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Дтетелинке-ти досега къде спа,че не разбра,че ще идвам?Ако трябва да си донеса каквото имам ще ми трябват повече от 2 кашона Laughing-да е жива и здрава "кака" РАЯ,а иначе в албума ми в снимка .бг ми има всичките МИ джаджи.

# 571
  • София
Чудничко! Настроението е налице.
И да ни арестуват, ще ни пуснат. Нали така става?
Взех един пакет оризон. Желатин купих няколко пакетчета, да има.

# 572
Желатин купих няколко пакетчета, да има.
Прибери си го. Приготвила съм едно бурканче от моя , че имам в повечко а му изтича срока м. Септември.

# 573
  • София
Желатин купих няколко пакетчета, да има.
Прибери си го. Приготвила съм едно бурканче от моя , че имам в повечко а му изтича срока м. Септември.

Peace

# 574
Ванюшооо специално за теб:
Албенка ще идва само за 21 -събота

# 575
Марулче (или някой друг) : кажете откъде човек да си намери бадемово брашно? Аз откога имам мерак да пробвам пустите му macaroons - ама тук по "наше село" това е чудна стока, като от пиле мляко! Ако имаш възможност донеси едно и на мен, моля.  Blush

# 576
Влизам за да пожелая весело изкарване. Още се хапя ама все така се случва. КАЖЕТЕ СИ ЕДНО НАЗДРАВЕ И ЗА МЕН. Чакам с нетърпение репортажите

# 577
Драконче виж тук. Аз съм купувала от това, но е доста едро за макарони /пробвах го/, ще трябва да го пресееш.

http://www.-spam112-/magazin/hrani/brashna/bademovo-brashno-balc … -100-gr-8269.html

# 578
  • варненка от София
Драконче, трудно ще ми е да отида до магазина, че съм сама с децата, оня ден ходих там и купих 3 пакета, за Краси взех 2, ако тя е съгласна да ти даде единия или другия вариант е като се завърна във Варна след месец да взема. Ще се опитам да скокна пак до магазина, но не обещавам. Значи 200 грама е 6 лева и е истинско брашно - от белени бадеми. Килограма е около 26 лева мисля.

Индийски магазин в София от тази верига няма, но се канят да отварят след време. Иначе магазинът е от тази верига http://sokoni.eu/

# 579
Девойки, имам проблем. Няма да мога да направя тортата която обещах. Изобщо незнам кога ще се прибера тази вечер. Ако, може някой да я поеме ще съм му задължена, ако не, като се прибера посред нощ ще се опитам да я забъркам.

# 580
Ванче, сигурно имаш нещо в предвид като си имала намерение да я правиш днес, но аз лично мисля да правя моята утре, все пак ще се ядат към края на семинара и без друго си чудя с какъв крем да я правя, че да не се развали, притеснявам се знам ли....
Ако никой не се съгласи да прави мисля, че може да я направим и там, просто трябва да увеличим количеството на платките, сметанка, течен шоколад...ГММ и т.н

# 581
  • София
Ванче,с удоволствие бих поела тортата,но в момента разполагам само с кръгли подложки Rolling EyesПри така създалата се ситуация,ще се постарая торта да има(кръгла) и от мен,но незнам дали ще успея да я покрия.Да му се невиди и времето,за нищо не  стига ooooh!Чакам с нетърпение да дойде утре,та наволя да си бъркаме взривоопасните смеси Mr. GreenДевойки,тайничко се надявам дъж да нЕма,аааааааа и малко далеч от темата,ама да питам как стои въпросът с комарите-предполагам в това дъждовно време им е супер за развъждане Thinking
Гледам брашно за Варна-та никой не се е наел да носи,така че аз ще донеса Blush

П.С Сори,сега зачетох,че Марулка ще носи бадемово брашно.С него ли ще правим Варна-та или с обикновено?

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 13:25 от ninon

# 582
Според мен там торти ще има достатъчно и дори Ванчето да не донесе, ще има как да импровизираме. Ванче не се троши, почивай повече, там ще се справим. Аз лично не мога да поема направата защото работя до 10 вечерта днес, но съм сигурна, че не би било проблем липсата на 1 торта.

Хайде мацки, не остана!

# 583
Ванче, сигурно имаш нещо в предвид като си имала намерение да я правиш днес,
Много намерения имах аз, и всичките си бяха идеално подредени. Обаче..... Вчера сутринта ми изтипосаха огромна ревизия. И трябваше да избирам или да оставам с господата до колкото часЪ те издържат, или да си избера един от почивните дни и да им се посветя тогава.  Естествено, избрах двете вечери.  Mr. Green Та, затова и довечера няма да мога. Незнам изобщо кога ще ме пуснат да си ходя.
Затова ме е яд, ама.....  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 14:51 от van444eto

# 584
само моля ви ако някой ми помогне с този въпрос, тортата която правя-правоъгълната на подложка с размера на тортата ли да я правя- естествено съобразено с проекта, моля кажете ми как е по-добре

Общи условия

Активация на акаунт