ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 27 983
  • 680
  •   1
Отговори
# 240
Ани, стаите са тройки и четворки. Аз си търся 1-2-ма съквартиранти, тъй като съм само с Калоян, но съм за 2 нощувки, а не за 3. Ти за колко мислиш да си. Kакто усещаш ти предлагам да сме заедно ако си за 2 нощувки

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 22:04 от доня КОПРИВА

# 241
Ами..... аз наистина не искам да звуча грубо, но предпочитам ако има свободни стаи да съм сама  Embarassed Доста ще ми е трудно да съм в една стая с хора които не познавам.... Съжелявам, надявам се не ме разбирате погрешно. Ще си платя и за трите легла в стаята, ако има свободна. Ако не, сигурна съм че в самия град Цигов Чарк ще има хотел (идея си нямам дали е град или село Simple Smile ) Ванче пиши моля те дали има свободни стаи и дали е уместно да заемам цяла стая или да се ориентирам за хотел в града...   bouquet

# 242
Аз ще дойда за един ден без преспиване.При мен е пълен хаос .За капак на всичко днес си направих пожар.Забравила съм че варя сироп ,а той си изврял и от там като се подпали барбекюто а то е залепено до къщата .Добре че успяхме да загасим всичко.Но да не ви товаря с моите бъркотии.Ще успея за един от дните да присъствам.

# 243
1 колиба van444eto 4  + * blueeye  3 - 3 нощувки
2 колиба - violetblue 4  +  Краси - 3 - 3 нощувки
3 колиба /2рата до входа/ Доня Коприва - 2ка - 2 нощувки - Дими - 3ка - 2 нощувки -  тука нали се сещате, че при тая комбинация имате да плащате по още едно легло.
4 колиба/къщата до фитнеса/ - rumi73  4ка+ Раче 2009 3ка -  - 3 нощувки
5 колиба - Стаси - 4ка +    Патрияни - 3ка   - 3 нощувки
6 колиба - Марулка - 4ка - Елиза - 3ка - 2 нощувки
7 колиба -
8 колиба -

Maninka - 3ка - 2 нощувки.
Анири - 3ка - 2 нощувки.
Стефина - 3ка - 2 нощувки
Дитсан - 2 броя /търси си съквартиранти/ - 3 нощувки
colova -  1 брой //търси си съквартиранти/ - 3 нощувки
Ани Боланд - 1 брой
дракончето - 1 брой //търси си съквартиранти/ - 3 нощувки
nandelche - 3ка под въпрос
Р. Ангелова - 3ка 3 нощувки

Анири - така с тия разминати дати, искам да ти кажа че ще се обърка всичко. Гарантирам ти го. Това означава, че някаква стая от къща ще стои празна първата нощ.  Ако и друг се навия да заеме за стая за същите нощи, ще се обадя и ще повторя 20 пъти защото със сигурност ще стане мазало. Всички къщи за 21 и 22, една за 22 и 23.  #Crazy

Ани - онзи ден, казах на един човек, че не ми се струва много лоялно някой да наеме сам за себе си 7 местна къща. Съответно, не ми се струва и лоялно да наемеш 3на стая само за себе си. Ако има останали стаи, да, няма проблем, но ако се запълнят всички  стаи и има недостиг.... нали ме разбираш правилно. Въпроса е малко кофти, отговора още повече и от вчера се чудя как да отговоря.

Днес е 17ти Март и аз започвам сериозно да се притеснявам. Имам чувството че много хора гласуваха дати, ей така просто за да видят резултата от анкетата. Ако не е така, къде са хората?
Времето минава, нещата стоят на едно място.
Миналите години по това време, нещата бяха приключени финансово. Сега какво се получава?
Още малко ще изчакам и ще откажа вилата. Гледам че никой не иска да ходи там и трябва да започнем да събираме пари и да преведам капаро. Какво да капарирам за тая вила????
2 къщи стоят празни все още. Сега ще се запълнят и ще започне миналогодишното мрънкане че няма място за всички.
Знам че всички сте заети и ангажирани и нямате време, обаче аз също съм адски заета, но все пак намирам време да вляза по няколко пъти и да видя дали някой не е написал нещо важно.

# 244
  • София
аз чета и не се обаждам, защото вероятността да дойдем е много малка.  Sad Местим се в нов апартамент и хвърляме много пари,а началото на юни се жени зълва ми и там се хвърлят още пари за дрехи и за подарък и явно ще трябва да пропусна тази година. Много ми се искаше пак да дойда.  Rolling Eyes

# 245
И аз не се обаждам Simple Smile защото гласувах за други дати, а и да дойда, няма да заемам места в уют. Следващия път Ванче - явно гласуване трябва да се организира май май. То имаше и едно предизвикателство, дето все се питаше кой е избрал тая тема Simple Smile. Не спирам да ти се учудвам на търпението и изобщо как оцеляваш да правиш цялата тази организация, с толкова много и толкова различни хора. Аз признавам си, не мога да го направя Simple Smile

# 246
Аз категорчно се отказвам. Ако нешата се променят ще се дотътрузя с Ани, ще говоря с нея на варненската среща и ще су намеря място за спане някъде наоколо!

# 247
ако има една тройна със сигурност мога и аз да се включа със семейството ми за три нощувки, ако евентуално няма за трима ни, мога и сама да дойда, стига да има кой да ми обясни с какъв превоз, имам предвид обществен да стигна до там, или ако някой от моя район/Ст.З, Пловдив и т.н/ има желание да ме включи.Готова съм и да преведа капаро и там ако ще събираме пари за нещо да се купува, исках да съм сигурна и затова сега се включвам.Ще се радвам ако има възможност да се запознаем и да се включа в семинара!  Hug
Мерси на Ванчето за организацията! Simple Smile

# 248
Ванчееее няма какво да ти е кофти!!! Аз съвсем спокойно мога да спя и някъде другаде! Хич не ме мисли! Ако остане място при вас, супер! Ако не, съвсем спокойно се настанявайте, аз ще спя в селото! Наистина не искам никой да ме разбира погрешно  Hug 

# 249
Аааауууу, без да ме биете ...

Току що се сетих и веднага влизам да се оплача .... Тази година близка роднина е абитуриентка и ще трябва да ходим на бал. Сега, дори и да знаят кога е, още не са ни се обадили да ни кажат, и по всяка вероятност ще го направят една седмица преди това ... Тъпо, тъпо, тъпо ....

Въпреки това, Ванче, ще ти донеса капарото за първата нощувка, което по най-бързи сметки възлиза на 45-47 лв .... Мога и още утре по обед да мина да ти ги оставя? И вече ако, да не дава Господ, тъпият бал се окаже в тия дни, ще ми търсите заместник. Ако се намери - чудесно, но ако няма кой да заеме моята стая и тя остане празна, ще се видим преди да тръгнете (нахално ще чучна у вас заранта да пия кафе и да се запозная с Патри  Mr. Green) и ще ти дам парите за останалите две нощувки  Peace

Остава само да се моля бала да е преди или след семинара  bishop

# 250
  • варненка от София
То и ние сме канени на бал, за който тортата ще правя аз, но за мое щастие балът е на 26-ти. За това и ще съм за 2 нощувки, за да мога да си подготвя нещата в София и да си я направя тортата. Най-много на семинара да си подготвя фигурки, ала бала...

# 251
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Анири - така с тия разминати дати, искам да ти кажа че ще се обърка всичко. Гарантирам ти го. Това означава, че някаква стая от къща ще стои празна първата нощ.  Ако и друг се навия да заеме за стая за същите нощи, ще се обадя и ще повторя 20 пъти защото със сигурност ще стане мазало. Всички къщи за 21 и 22, една за 22 и 23.  #Crazy

Ванче, в такъв случай ще потърся вариант да спим на друго място, стига да намеря подходяща и изгодна алтернатива. Peace

# 252
хахахах, имам чувството, че този път ще има свободни къщички ....

# 253
Ванче благодаря за ОРГАНИЗАЦИЯТА   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Върхът си!
Анири аз от наколко дни се опитвам да намеря подходящо масто, защото има вероятност да сме повече хора, но за сега удрям на камък. Звънях в Рая, но там собственика ме отсвири (всико било заето, според мен не е така, но не го устройва, защото не ангажираме за всичките почивни дни).
Не съм писала и тук за този вариант за да не изпадна от класациите, като в същото време гледам да го организирам достатъчно рано за да мога да кажа и по на време на Ванчето (по-рано имам предвид поне до края на тази седмица да съм на 100% на ясно)!
Това го споделям с Анири за да го има предвид, ако наистина държиш да си на Семинара (аз определено държа)!

# 254
Цитат
Звънях в Рая, но там собственика ме отсвири (всико било заето, според мен не е така,
Maninka ,възможно е наистина всичко да е заето.
Ние често ходим до Батак,харесваме природата там, петък и събота трудно се намират места без предварителна резервация,дори да не е празник.
А когато са няколко почивни дни ,на ЦЧ си е доста оживено.
Това го пиша за тези,които искат да спят на дурго място ,да имат предвид,че почти няма шанс да дойдат на 21 .05 ,например и да намерят на място свободни места.
Макар че има много бази,хотели,през уикенда е заето.
Не че не е възможно ,но е много малко вероятно.

Виолетке,защо ме изоставяш така?    Grinning

Общи условия

Активация на акаунт