Машина за хляб-39 част

• 62 339
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! От няколко дни чета темата и разглеждам различни марки хлебопекарни. Преди малко харесах ето тази:http://www.zora-bg.com/main.phpp=products&s_p=product_detail … p;product_id=9729
Моля Ви, кажете си мнението  Hug

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 11:05 от smyrfieta

# 646
Здравейте! От няколко дни чета темата и разглеждам различни марки хлебопекарни. Преди малко харесах ето тази: http://www.zora-bg.com/main.phpp=products&s_p=product_detail … p;product_id=9729
Моля Ви, кажете си мнението  Hug
не се вижда
кажи марката и модела

# 647
Явно линка, който съм дала е стар. Става въпрос за Тефал 4001, но сега видях в един сайт, че е по-скъпа. Търся нещо за около 200-220 лв. Благодаря!

# 648
Много теми сте изписали  Simple Smile От седмица имаме хлебопекарна и всеки ден правя и 2 пъти не ми се получи. Филии изобщо немога да режа рони се хляба. ЗА сега запис да ви следя а ще търся  добри изпробвани рецепти.  Simple Smile

# 649
аз правих козунаци   chef снимки довечера или утре ще кача...общо взето сполучливи като за първи път направо супер, ползвах  рецептата с инструкции на мax mama   bouquet единия го опекох във фурната другия в хлебопечката ама малко преди да свърши програмата го прехвърлих във фурната, че аз обичам отгоре да имат коричка  Hug
ммм и на вкус съм ги докарала, сладки и на конци....

# 650
здравейте  Hug

Бихте ли желали да вкусите от уличните гевреци на Истанбул?

Ако някой има желание, мога да преведа рецептата, азе таз сутрин правих ги за дечурлигата!
мноого вкусни станаха! (понеже операцията беше към 05:00 часа сутринта, забравих да ги снимам, па то немаше и време да ги снимам, щото веднага са свършиха  Mr. Green )

# 651
Тъкмо днес си мислех за гевреци  Laughing. Супер изглеждат!

# 652
Може ли един бърз въпрос? Маята трябва ли да се разбие с водичка предварително или се слага суха както е?
Благодаря!

# 653
ето ги и моите "първородни"  hahaha

# 654
Слагай я суха, върху брашното без да се допира до солта.
Ердинч, какво направи бе човек с тези гевреци  Crazy
Направо ни разби тотално
 newsm09

# 655
  • София
и гевреците и козунака изглеждат много вкусни дайте рецепта за гевреците Hug Hug

# 656
Привет на всички. Някой имали мнение за хлебопекарна FIRST ,ELIT или SAPIR .

# 657
  • Русе/София
здравейте  Hug

Бихте ли желали да вкусите от уличните гевреци на Истанбул?

Ако някой има желание, мога да преведа рецептата, азе таз сутрин правих ги за дечурлигата!
мноого вкусни станаха! (понеже операцията беше към 05:00 часа сутринта, забравих да ги снимам, па то немаше и време да ги снимам, щото веднага са свършиха  Mr. Green )

Айде от колко часа чакам рецептата.Давай,че очите ни изтекоха.  chef Praynig  bouquet

# 658
Здравей Ердинч ! Много се радвам да те видя пак сред нас. Напоследък нещо се загубихте с Дядо Хаджия. Оставихте Бонго сам да се пържи на огъня.
Давай я тази рецепта за гевреците. Няма защо да питаш дали я искаме. Лично на мен много ми липсват твоите идеи. Отдавна не съм забърквала нещо твое.
Имам един въпрос към теб:-Машината ми има програма за тесто за гевреци. Според тебе мога ли да го направя на нея? Не знам какво прави на нея,не съм я пробвала никога защото не съм намирала подходяща рецепта.

# 659
Ердинч, мятай рецептата, пък ако може и някой геврек... newsm17
маякуб, разкошни козунаци smile3501

Общи условия

Активация на акаунт