Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои препоръки за бебешки креватчета?
Какви са някои от симптомите и препоръките за лечение на крака на бременни жени?
Какви са препоръките за витамини и хранителни добавки по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои препоръки за бебешки креватчета?
-
Какви са някои от симптомите и препоръките за лечение на крака на бременни жени?
-
Какви са препоръките за витамини и хранителни добавки по време на бременност?
По време на бременност е важно да се консултирате с лекар за подходящите витамини. Обикновено се препоръчва фолиева киселина и други витамини за бременни. Важно е да следвате индивидуалните нужди и препоръките на лекаря. Мненията за витамини по време на бременност варират, като някои майки спират фолиевата киселина, но продължават с други витамини, особено ако храната им не осигурява достатъчно разнообразие. Важно е да се консултирате с лекар, тъй като нуждите от витамини на организма през периода на бременност са повишени и нормалното количество храна може да не осигури необходимото за майката и бебето. Препоръките за прием на витамини по време на бременност варират, но обикновено се препоръчва бременните жени да приемат мултивитамини за бременни, за да компенсират всякакви възможни дефицити. Важно е обаче да се консултирате с вашия лекар, тъй като приемането на синтетични добавки може потенциално да попречи на усвояването на естествените витамини. Форумът препоръчва различни витамини и добавки, които бременните жени приемат, като фолиева киселина, имунноактиватор, витамини от група В, желязо, витамин С и други. Важно е обаче приемът на витамини и добавки да бъде съобразен с индивидуалните нужди и състояние на бременната жена. Ето защо е изключително важно да се консултирате с лекар за персонализиран съвет. Много жени приемат витамини и добавки по съвет от техния лекар. Някои от тях се снабдяват с магнезий, магнерот и имунномодулатори. Освен това има спомен за вливащо лечение, което е наполовина по-евтино от киовгин. Препоръчително е да се консултирате с момичета, които правят вливанията, за да споделите своя опит и цени.
-
Какви са някои препоръки за преместване на бебето в собствена стая?
-
Има ли майки, които са спрели да приемат фолиева киселина и не са продължили с други витамини?
От няколко сутрини се събуждам със страшно главоболие и схванат врат. Спя на три възглавници и мъжа ми много мис е смее,че съм спяла кацнала на купчина.
че нямам търпение вече ( и аз искам да не е вече "то")
.
.Има още много до раждането,но из тези дни съм се разчела за нумерологията и за влиянието на числата върху кърмичния път,който ще има бебо.Моя док ми препоръча още в началото планирано секцио тъй като забременях доста трудно и не карам лека бременност,но сега като чета за това как това.че ако не избера добра дата за секцио ще повлияе за по натътъчния живот на човечето което чакаме от толкова много време направо нзм
.Желая на всички един приятен слеобед и който не е закотвен за легло като мене да се разхожда и да се наслаждава на хубавото време
Пепи си разцепи главата на една ниска холна стъклена маса точно отзад на тила. Имаше ревове, тичане по болници, абе
много ми е палав. 
дано имате късмет и да нямате необходимост от оперативна намеса

Ние така събота решихме малко да се поразходим и една смотанячка щеше да ни утрепе! Караме в средна лента, а тая простата решава изведнъж рязко и без да гледа да мине от дясна в средна. Е да, ама ние сме точно там. Добре че мъжът ми има добри реакции, а и нямаше кола в лява лента. Отървахме се само с леко поднасяне на колата и уплаха от моя страна. Направо ми идеше да я
И не мога вече да ставам директно напред, щото ме прерязва.
Той мъжът ми не беше много навит толкова рано да я взимаме, но като се оказа, че поне няколко месеца няма да внасят този модел, все пак се възползвахме от наличната. Сега съм супер щастлива!
и като хапнеш нещо да се вдига. Иначе за захарта по-добре ако имаш съмнения да я измериш с кръвно изследване,то ако е ниска не е никакъв проблем де. Иринка дано да нямаш повече проблеми с главоболието , че е