Досиетата "Х" по bTV cinema

• 17 104
  • 317
  •   1
Отговори
# 165
Никакъв проблем, ще ви сръчквам и сядаме колективно да гледаме и споделяме в 22 часа  Hug Тази вечер следва да отметнем 9 епизод.  Мона, на срещата в 22 часа в нета ще съм без пропуск до момента, *обещав*  Grinning

# 166
 wavey Оф, пак изтървах... Ако знаете, как ме разчувствахте... Blush
Гледах два сезона на "Фриндж" и се зачудих на кого ми напомнят...ами, разбира се на ОРИГИНАЛА. Приплака ми се за "Досиетата Х", а място на харда за торент-свалени сериали вече не остана и... гледай ти...почнали да го излъчват по ТВ-то...Имам да Ви гоня 8 епизода (Да живее Замунда, ще Ви настигна!). Ама довечера съм на линия и бележки ще си водя! smile3523
 Стара тръпка е филмът, а може би по-коректно - много-млада тръпка, така, че айде...на купона...Само "Хейвън", по  „Колорадеца“ на Стивън Кинг може да му се "опре" и е достоен заместник..., за съжаление  "Фриндж" нещо ми се "препени", попрекалиха като, че ли...
Тук прочетох, че има хора разполагащи с допълнителни материали (видео), така, че който разполага с инфо или нещо интересно, няма значение от какъв род, нека сподели с останалите...

Нощни очи, няма как да се направя, че не съм те видяла!  Hug
 Wink

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 20:39 от peregrin

# 167
  • ул. "Мечтание"
Охо, peregrin, привет! Още една обща страст!  Party Mr. Green

Joy Joy Joy

# 168
  • ул. "Мечтание"
Още 5 мин. и почва!  Sunglasses

# 169
  • София
Мерси, пак бях забравила   bouquet

# 170
Тъкмо щях и аз да се провикна - идвайтееееееее, момичета  Grinning

# 171
Лицето от Марс  Wink

# 172
  • ул. "Мечтание"
Е, нали имахме сделка!
Аз напомням, а вие казвате до коя серия сте!  Mr. Green

Аз съм на шеста днес.

# 173
  • София
Серията е "Space", която и аз помня като "Лицето от Марс". Grinning

# 174
Предпазният клапан на совалката, който е дефектирал "подозрително" е от феро-карбонатен титаний (в Нет-а не мога да намеря нищо за него, но сигурно е много издръжлива сплав)... newsm78

# 175
Серията беше лекинко плашеща   Simple Smile  Но какво стана с Пришелеца и къде се дяна той след смъртта на приемника? Може би няма проблем да се е намърдал в друг човек.

# 176
Серията беше лекинко плашеща   Simple Smile  Но какво стана с Пришелеца и къде се дяна той след смъртта на приемника? Може би няма проблем да се е намърдал в друг човек.

Дам, спомних си че като лапе мн ме беше изплашила! Сега не, просто и се насладих. Идеята е брутална. Абе страхотно си ни е сериалчето. Hug

# 177
 wavey
Пришълецът си е отишъл там, от където е дошъл, ми се струва.Бил е от тъмна извънземна сила(?), нежелаеща (както самият космонавт сподели), Човечеството да прекрачва дверите на Космоса. В противен случай, нямаше да чака да срещне космонавт в орбита, за да го обсеби, а щеше "с цяла дружина" да се спуснат и да налетят върху хората в домовете им.  Peace

# 178

Привиквам ви за серийката  Hug  Този снощния пришълец, с гадничкото личице, май наистина ни напусна. Макар че, можеше да е на стража в някой друг. Може би е преценил, че не сме много опасни  Grinning

# 179
  • София
Толкова съм отвикнала да гледам каквото и да било различно от книга или компютър по това време, че хич не се сещам дори да включа ТВ... нищо де и аз като някой от вас ще наваксвам от тракерите Simple Smile
Радвам се, че се събрахме.

Общи условия

Активация на акаунт