Досиетата "Х" по bTV cinema

• 16 862
  • 317
  •   1
Отговори
# 195
  • au bout du monde
12 беше вчера, днес ще е 13. Rolling Eyes

# 196
  • ул. "Мечтание"
Аз съм до девета серия. Чакам с нетърпение следващата порция в замунда. Дано скоро ги пуснат. Rolling Eyes

# 197
Много е красива

# 198
  • София, България
Аз да изклюкаря, че на Люси(Лили)  днешната серия не й беше много интересна, аз обаче много си я харесах.
 От излъчените досега най ми беше интересна тази за Ева.

# 199
Във вчерашната серия (с осъдения на смърт) много ми харесаха жестовете на нежност между Мълдър и Скъли. Той я наричаше Дейна, погали я по бузата в началото на филма, после и в болницата накрая, а на нея видимо и беше приятно... много са сладки.  Crazy

# 200

Wink Това горе е Оливия от "Фриндж", нали?  Laughing

# 201
Във вчерашната серия (с осъдения на смърт) много ми харесаха жестовете на нежност между Мълдър и Скъли. Той я наричаше Дейна, погали я по бузата в началото на филма, после и в болницата накрая, а на нея видимо и беше приятно... много са сладки.  Crazy
Heart Eyes  Heart Eyes  Embarassed Embarassed Laughing

# 202
Тази серия ми беше много по-интересна от снощната. Мона как ме е издала  Joy  Но ми останаха неизяснени въпроси. Аз си мислех, че става въпрос за извънземно сериен убиец, а тя - за извънземно секс маниак  Joy 

# 203
Не ми стана ясно снощи, извънземнУтУ нарочно ли убиваше сексуалните си партньори...ИЛИ просто...сексът беше убийственCrazy   tooth

# 204
По-скоро второто, те и затова явно си имат забрана да  общуват със земляни. Изглежда убиват  заради природата си при секс.  Освен това с екстрата, че са двуполови  Mr. Green  А защо бяха дегизирани като амиши е друг въпрос  Grinning  Това не ми стана ясно, щото така хич, ама хич не се набиваха на очи  Joy

# 205
  • ул. "Мечтание"
А защо бяха дегизирани като амиши е друг въпрос  Grinning  Това не ми стана ясно, щото така хич, ама хич не се набиваха на очи  Joy

Изгубени в превода.  Joy Сигурно са решили, че това е нормалното земно население.
Както Форд Префект (от една друга история) беше решил, че това е едно съвсем нормално земно име.  Joy hahaha

Ох, само ви чета и точа лиги за следващата порция серии. А те се баааавят!  Confused

# 206
  • Бургас
Вчера си легнах като никога навреме и си пуснах любимото филмче, но на рекламите... заспах.  Embarassed Бях толкова уморена, че дори не усетих кога съм заспала.  ooooh! А серийката беше много интересна и точно нея не съм я гледала явно, защото нищо не си спомням от сюжета. Гледах до момента, в който Скъли и един от онези сектанти си подадоха ръка при запознанство и нея май я хвана "тръпката", съвсем в началото. Някой може ли да ми разкаже какво се случи по-нататък, подразбрах от предишните постинги, но... искам подробностиии.   bouquet  Blush

# 207
  А защо бяха дегизирани като амиши е друг въпрос  Grinning  Това не ми стана ясно, щото така хич, ама хич не се набиваха на очи  Joy
Амишите са ултра консервативна и изолирана общност - твърде удобно амплоа.   Peace Нямаше да има "досие", ако един от тях не беше станал ренегат (попрекалил с лъскавите списания, най-вече тези с гланцирана хартия  и..."отпрашил за Вегас" tooth ).

Нататък някой друг да доразясни...за да може Yulichka да си нареди пъзела за снощния епизод.  Hug

# 208
Yulichka, предлагам да си свалиш епизода, защото е интересен  да се изгледа. Мисля, че всички сезони ги има със субс в Замунда. Ако не, ще ти разкажа серията утре, накратко  Simple Smile  Аз мисля да свалям днешната, защото излизам след малко.

# 209
  • Варна
Вчера си легнах като никога навреме и си пуснах любимото филмче, но на рекламите... заспах.  Embarassed Бях толкова уморена, че дори не усетих кога съм заспала.  ooooh! А серийката беше много интересна и точно нея не съм я гледала явно, защото нищо не си спомням от сюжета. Гледах до момента, в който Скъли и един от онези сектанти си подадоха ръка при запознанство и нея май я хвана "тръпката", съвсем в началото. Някой може ли да ми разкаже какво се случи по-нататък, подразбрах от предишните постинги, но... искам подробностиии.   bouquet  Blush

ха, и  аз заспах точно на този епизод и точно този момент помня последно. има нещо "Х" в това съвпадение Wink 
може ли да ми кажете кой подред беше този епизод или поне заглавие да се ориентирам кой епизод да си изтегля, плс  Blush

Общи условия

Активация на акаунт