Досиетата "Х" по bTV cinema

• 16 832
  • 317
  •   1
Отговори
# 240
Лили - тенкс   bouquet, според летоброенето на БТВ (по юлианския календар  Crazy), довечера сме на:
22:00    "Досиетата "Х" - сериал, с. 2, еп. 8

http://www.start.bg/lenta/tv-programa/btv-cinema.html

# 241
Цопвам и аз при вас  Sunglasses
Нямам BTV Cinema, но мисля да тегля дублираните серии, да си припомня доброто старо време  Crazy
Изненадана съм, колко много си спомняте от сериала, аз го гледах с огромен интерес, но освен няколко много плашещи епизода, друго не съм запомнила  Blush

# 242
Вднага ли започнаха 2 сезон по бТВ? Аз понеже съм доста напред с поредното гледане на всичко и не ги следя по тв, но все пак е интересно да погледне човек (и най-вече да послуша) чудесните гласове на актьорите, които дублират на български Мълдър и Скъли (Вл. Пенев и Ани Василева - помня си ги ощя от тийн годините, когато пощурях по сериала, влюбена съм в гласа на Пенев от тогава).

Имате ли идея дали смятат да излъчат всичко по бТВ или пак ще ги зарежат до 6-ти сезон, докъдето ги даваха и едно време по Канал 1...?Sad

# 243

Вднага ли започнаха 2 сезон по бТВ?

Моменталически.  Wink

Имате ли идея дали смятат да излъчат всичко по бТВ или пак ще ги зарежат до 6-ти сезон, докъдето ги даваха и едно време по Канал 1...?Sad

Дано този път е от А до Я.  Rolling Eyes

# 244
Това сериите с гласовете на Ани Василева и Владо Пенев ли са? Ако са, явно са до шести сезон само...

# 245
Преди да започнат да излъчват сериала сега, четах, че ще се дадат всичките 9 сезона и наблягаха, че ще се излъчват и непоказаните досега по ТВ-то  Grinning  По тази причина аз залепнах и следя бавно и славно серия след серия. И с голямо удоволствие, както се сещате  Grinning

# 246
На мен вече ми е навик - само гледам часовника и си казвам ... Десет часа наближава, о, да, Досиетата са наред... и засядам пред тв-то.  Popcorn

# 247
И аз така правя, поне в повечето вечери. Може даже, гледайки, да си обсъждаме тук епизодите  Grinning

# 248
Може даже, гледайки, да си обсъждаме тук епизодите  Grinning

Хахахаха, може, вместо да се крия с възглавницата на по-страшните моменти...  Whistling

# 249
Голямо гледане направих  Joy  Ошашавих се направо  Simple Smile           По време на рекламите гледах снощната серия, защото я изтървах вчера.  Дано да я била тази с вулканичния гад паразит с хищните спори. Ако не е тази, коя беше?

# 250
Голямо гледане направих  Joy  Ошашавих се направо  Simple Smile           По време на рекламите гледах снощната серия, защото я изтървах вчера.  Дано да я била тази с вулканичния гад паразит с хищните спори. Ако не е тази, коя беше?

Точно тя беше вчера.
За днешната серия - стана ми страшно, когато даваха в началото окото гледащо през огледалото. Добре, че нашето е поставено така, че няма как някой да гледа зад него, иначе щях да го махам за проверка  Crazy

# 251
Снощната серия беше много подтискаща и стресираща   Shocked  Тъмните дебри на нечие съзнание, които са насочени към другите ме хвърлят в ужас

# 252
Дами, коя беше серията от днес?  С две думи, моля  Praynig

# 253
Тотално им изпуснах края на излъчванията по ТВ, но пък с повторението на ДВД съм вече на 3 сезон. Лили, телевизията до къде го докараха?

# 254
Дейна, по БТв сме на 2 сезон на сериите след като Скъли беше върната от отвличането. И последно в четвъртък мина серията с онзи маниак на коси и нокти, който работеше в погребална агенция първоначално, а накрая беше обсебен и от Скъли, та я отвлече.  Обаче тя като кораво момиче му "свари кафето", но пък беше достатъчно разстроена от случката и плака на рамото на Мълдър.

Общи условия

Активация на акаунт