Спят ли госпожите следобеден сън в детската градина на децата ви?

• 7 537
  • 60
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Няма как да спят... Децата ги слагат да спят между 12:30 и 13:00 часа. В 13:00 идва госпожата, която е втора смяна, след което тази от първа смяна и предава работата, приготвят се материали за занятията на следващият ден, подготовки за тържества и т.н. В 14:00 си тръгва госпожата от първа смяна. Не вярвам в 14:00 току що дошлата от вкъщи госпожа така да се е изморила, че да легне да поспи...
За първи път чувам такова нещо...и не вярвам да има такива които го правят.
Друг е въпроса, ако въпросната госпожа е пенсионерка на 65год. и си дремва права  newsm78

# 46
На времето беше модерен рефрена:"госпожите отварят прозорците нарочно....", а сега- "спят". Горките госпожи, отнесоха повече "критики " и от депутатите!

# 47
Изобщо не мисля, че е възможно госпожата да легне да спи... Най-малко леглата са по метър и половина. А и децата биха ги разнесли много бързо на родителите си.

# 48
  • София / Пловдив
Мнооооого забавна тема  Laughing

На мен друго ми е интересно - вие от къде знаете какво правят госпожите, лелите или който и да било вътре в групата? .....

Детето ми често не спи. Щеше да види, ако моля другарката си поспива. И нямаше да пропусне да я изтропа, както прави за други случки  Mr. Green

# 49
Мнооооого забавна тема  Laughing

На мен друго ми е интересно - вие от къде знаете какво правят госпожите, лелите или който и да било вътре в групата? .....

Детето ми често не спи. Щеше да види, ако моля другарката си поспива. И нямаше да пропусне да я изтропа, както прави за други случки  Mr. Green
Чувала съм и за обратната комбинация  Mr. Green децата разказват всичко на госпожите за това какво правят мама и тати вкъщи  Peace

А за по темата мисля, че госпожите не си позволяват да спят с децата   Laughing

# 50
  • София / Пловдив
....
Чувала съм и за обратната комбинация  Mr. Green децата разказват всичко на госпожите за това какво правят мама и тати вкъщи ...

Това е ясно  Laughing
И без да разказват даже, само по начина по който децата играят на семейство да речем, опитните педагози разбират какво става вкъщи. Но това е съвсем друга тема.

Колкото до следобедната дрямка на госпожите - сигурно има такива случаи. Но все се надявам по - скоро да са изключения някакви.

# 51
Колкото до следобедната дрямка на госпожите - сигурно има такива случаи. Но все се надявам по - скоро да са изключения някакви.
Да, така е. В случая ставаше въпрос за първа група.
Децата в първа група са малки и все още всички спят след обяд. Така, че госпожата ако подремне половин час, трудно може да бъде изпортена от детенце. Laughing

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 10:31 от Фран Джонсън

# 52
Съмнявам се да спят, но може би сърбат наоколо кафенце.

Един ден синът ми каза, че се е събудил и много му се пишкало. Потърсил госпожата, но я нямало.
И сам слязъл от креватчето (те спят на двуетажни креватчета, той е на втория етаж), обул си пантофките и отишъл да се изпишка. После отново си легнал.
И никой от персонала не е разбрал явно.

# 53
 PeaceПреди време някой писа, че ще е по-спокойно ако г-жите спят при децата. Предвид този случай.............и аз така мисля.

# 54
  • Mediterraneo
PeaceПреди време някой писа, че ще е по-спокойно ако г-жите спят при децата. Предвид този случай.............и аз така мисля.

Е, много ще ми е спокойно като знам, че е там, ама спи  Whistling Ако спи като пън, много ще усети какво става около нея.

Не вярвам и аз, че някой го практикува. Може би по изключение, ако се е наложило да кара цял ден на работа, нещо й е зле на жената и пр. Но при график на смени, абсурдно ми звучи. Моята щерка обаче редовно ми разказва какво си говорят госпожите, докато децата спят  Mr. Green

# 55
  • София
Е, като майка параноик ми бяха минавали всякакви сценарии през главата, но този със спящата госпожа не ми беше хрумвал!?! Сега вече ме вкарахте в размисъл...

Сега сериозно, в нашата градина не спят госпожите. Не виждам как биха спяли, когато не всички деца спят. Ако е имало такава случка, макар и еднократна, синът ми със сигурност би я раздухал веднагически.

# 56
Моето хлапе на няколко пъти ми казва: "Кака нани", той казва на госпожите каки. Оказа се, че дава пример на децата, казва че всички ще спят, и се преструва на заспала, за да заспят. Първа група в градината, бебешоци са всички и спят следобед.
А когато малкия не щял да спи първия ден, канил госпожата и помощник възпитателката да спят до него, разправяха ми много смешно случката, как потупал мястото до него и викал: "Айде, кака, нани -и !" и водили преговори с него, че само ще го наблюдават, без да лягат при него  Laughing
Със сигурност не спят обаче заедно с децата  Laughing

# 57

Щеше да види, ако моля другарката си поспива. И нямаше да пропусне да я изтропа, както прави за други случки  Mr. Green
На кого ли се е метнало?  newsm78

# 58
  • София

Щеше да види, ако моля другарката си поспива. И нямаше да пропусне да я изтропа, както прави за други случки  Mr. Green
На кого ли се е метнало?  newsm78
Ми сигурно на моето дете  Whistling

# 59
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

наистина голям смях, що не вземеш да им направиш една проверка

Общи условия

Активация на акаунт