Спят ли госпожите следобеден сън в детската градина на децата ви?

• 7 533
  • 60
  •   1
Отговори
# 30
Не, не спят! за справка - аз съм метър и шейсет  и 52 кг., на легло 70/140 повече от десет минути не мога да се свивам  Wink няма да се учудя, ако кажете, че си носят походни легла от вкъщи  Mr. Green

# 31
  • Велико Търново
Надявам се , че не  Laughing Но честно казано вече ги познавам и не смятам , че го правят . Случвало се е да пият кафе в офиса и да оставят лелята при децата / тя в нашия случай е кака , че е по - млада от мен / ...

А къде точно си полягват учителките на твоята позната ? На някое свободно легло ли ? Rolling Eyes

Човече учителките имат половин час почивка на смяна да пият кафе или каквото там правят и ролята на помощник възпитателката(леля) е през това време да  нагрежда децата. За това  е помощник възпитателка а не "вашта леля"

# 32
Със сигурност не. Моето не спи на обяд, а зяпа, така че информацията е достоверна  Mr. Green

... Сигурно оставя лелката да ги гледа  ...

При нас се случва. Понякога провеждат съвещанията си по това време и леличките остават при децата. Имам доверие на нашата, толкова, колкото и на учителката.

# 33
Надявам се , че не  Laughing Но честно казано вече ги познавам и не смятам , че го правят . Случвало се е да пият кафе в офиса и да оставят лелята при децата / тя в нашия случай е кака , че е по - млада от мен / ...

А къде точно си полягват учителките на твоята позната ? На някое свободно легло ли ? Rolling Eyes

Човече учителките имат половин час почивка на смяна да пият кафе или каквото там правят и ролята на помощник възпитателката(леля) е през това време да  нагрежда децата. За това  е помощник възпитателка а не "вашта леля"
Я успокой малко топката и не ми говори на човече  Stop Също така , ако ти е възможно ми покажи къде съм използвала словосъчетанието " нашата леля "  Rolling Eyes
И се опитай , макар че очевидно ти е трудно да прозреш колко положително е написаното за учителките на сина ми .

# 34
  • София
Не не спят! Поне в нашата градина не спят и ми е много трудно да повярвам , че в някоя градина това  се случва, то просто няма как да стане. Първа смяна при нас свършва в 13.30, а втора започва от 12.30, т.е. един час аз и колежката ми се засичаме, говорим какво се е случило в смяната на другата, обсъждаме какво ще правим и т.н. ... , и остава още час и половина докато станат, да не говорим , че винаги в групите има някои дечица които не спят. Директорката е там и може да те извика по всяко време, или колежка да дойде, отделно имаме да пишем и в дневник и в материална книга и т.н. , правим го точно когато спят децата, защото през останалото време , когато си с тях е невъзможно.
 Е как ще стане номера със спането на учителката тогава?
При нас помощник-възпитателките  остават при децата докато спят, само и единствено , когато имаме събрания, които винаги  са след като приключи обяда и децата са в леглата.
През останалото време учителката е плътно с децата сама, нашата дори когато ги извеждам навън не помага. Помощник-възпитателката ни се появява  за закуска и после до обяда не й виждам очите , дори да дойде в групата, не ми помага с нищо за децата, случвало ми се е да не мога да ходя до тоалетната с извинение (освен ако не спят), защото ме е страх да ги оставя сами. Поне така е при нас , не знам може да сме частен случай.

Не искам непременно да защитавам работещите в детската градина било то учители или помощник-възпитатели, но  определено ,това за спането не мога да го повярвам, освен ако не го видя с очите си, а аз не съм.

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 15:54 от nellyani

# 35
Леле, каква е тая лелка! това е лошото, че много често помощния персонал не е читав. Но при тези условия и тази заплата....! При мен пък лелката е перфектна. И както пишеш, когато има съвет или нещо подобно, тя е неотлъчно при децата. Но такива отсъствия не се случват сутрин. И много е важен помощния персонал, но никой не мисли за това!

# 36
Със сигурност не спят. Винаги има деца, които не заспиват. Моят син често го приспиват до 14ч, а другите деца тогава започват да се разбуждат.

# 37
  • по света
Не,не спят.Работила съм в градината където са ми децата и със сигурност мога да твърдя че няма спящи следобед учителки.

# 38
  • У нас
Ние още сме в ясла и инфото е мираж ,но все пак.....такъв "следобеден сън" на леличките няма.Случвало ми се е да го взимаме по-рано следобяд или в друг час винаги са с децата,занимават ги ,пеят песнички и са толкова отговорни ,че ми се струва невъзможно да полягват с тях.Имат си директорка,която не слиза от метлата,но не е това причината.Не казвам ,че и децата послъгват,но все пак тяхното въображение е доста голямо и някой път трябва да се проверява достоверността на информацията (особено що се отнася до такива сериозни неща)!

# 39
Не казвам ,че и децата послъгват,но все пак тяхното въображение е доста голямо и някой път трябва да се проверява достоверността на информацията (особено що се отнася до такива сериозни неща)!
О, информацията ми не е от дете, а от госпожа, която е споделила, че си полягва и дори поспива .
Разбира се съм на ясно, че това не е практика, нито пък ежедневие, но се случва.

# 40
В градината на дъщеря ми не спят,ами си играят пасианси на компютъра hahaha,от детето го знам

# 41
Изумиха ме тези спящи госпожи. ooooh! Нашите със сигурност са будни през цялата си смяна.

# 42
Не , не спят .Каза че стоят  при тях .
И не , не е редно да дремват , как така.Все пак са на работа  Simple Smile

# 43
  • Варна
Съмнявам се да спят. Пък и няма място, детските легла са доста малки. Иначе ще е много комична картинка, госпожата и тя да си облече пижамата и да полегне на съседното креватче  Mr. Green

# 44
Моята майка преди 10 години работеше в едно ОДЗ, та от нея какви съм ги чувала. Затова се бях наплашила малката като тръгна на ясла.

В нейнат глупа не само, че си спяли, но и гледали сериали докато децата си играят.Вместо да четат книжки и т.н.
В това ОДЗ госпожите са си все същите.

Слава Богу при нас няма нито ТВ, нито госпожите са такива. Със сигурност не спят. Случвало ми се е да звъня в 14-15ч и никоя не спи.

Общи условия

Активация на акаунт