Спят ли госпожите следобеден сън в детската градина на децата ви?

• 7 534
  • 60
  •   1
Отговори
Това ми е питането? Mr. Green
Преди броени дни моя много близка приятелка ми сподели, че госпожите в тяхната група си лягат заедно с децата след обяд и не дремят, а направо си поспиват половин, един час.
Не бях чувала за подобно нещо до сега и направо се втрещих.
Чували ли сте и за други подобни случаи?
Редно ли е?
Какво е мнението ви по въпроса?

П.П. Темата не е пързалка.

# 1
  • София
 Joy
Определено ме развесели питането ти  Sunglasses
Не, не съм чувала за такова нещо, в нашата градина госпожите последно украсяваха стаята, попълваха си дневника, пиеха кафе с госпожата от съседната група. Няма лошо, нека да си починат и те  Sunglasses През това време лелята ги наглежда, разбира се. Или поне това е инфото, което достига до родителите, нал разбираш, че не им светим там  Mr. Green

Мнението ми учителките да спят с децата следобеден сън е смесено - от една страна съм втрещена, все пак нали трябва да наглеждат децата, ама от друга личният пример бил най-важен, казват.  Mr. Green Втората половина на изречението ми е шега, разбира се. Не е нормално да спят на работното си място, както и аз не го правя  Peace

# 2
...ама от друга личният пример бил най-важен, казват.  Mr. Green
Joy
И ти ме разсмя.
Нямаше да се сетя, че личният пример е най-важен. Mr. Green

# 3
  • София
Не съм чувала, не съм и хващала госпожите на дъщеря ми да спят Simple Smile
Налагало се е много пъти да ходя да я прибирам малко след като са легнали, или малко преди да ги дигнат... учителките винаги са били свежи като репички Simple Smile

Не ми се вярва.
Не да си боже на някое дете да му стане нещо. И учителката ще каже "Ами не съм разбрала, защото съм спала" Simple Smile
Не вярвам да не им пука за работното място.

# 4
  • София
  Crazy
Направо си го представих-госпожата се свряла до някое дете в детското креватче.  Joy
Ако спят на стол-не е редно разбира се, но хич не ми се вярва да е истина Wink

# 5
Аааа, не се смейте  Naughty
Чак дали заспива не знам, ама едната от нашите госпожи поне си полягва. (това го е споделяло детето без да го питам).
Точно - свита на детското креватче. Според мен го прави по скоро заради дисциплината, и най-вероятно като заспят децата излиза, ама знае ли човек  newsm78
(за щастие дъщеря ми не е споделяла, че стават заедно от сън)

# 6
 Crazy
Направо си го представих-госпожата се свряла до някое дете в детското креватче.  Joy
Баш така си е било. Laughing
Нали знаете, че винаги има свободни легла, особено в този зимен сезон.
Предполагам, че госпожата не полягва с идеята да спи до 15.00ч , а да контролира децата да не шумят и да им шшшшт-ка от време на време. След това лекинко се унася и подремва. Joy
Оня ден бях втрещена, а днес това ми се вижда реално.

П.П. Всъщност изобщо не ми е смешно.

# 7
  • София
че те госпожите не се ли сменят в 14 часа, струва ли си само за час да легнеш и то да се измъчиш на едно мъъъъъъничко креватче  Mr. Green

ПП Което малко ми напомня за приказката за Снежанка и седемте джуджета  Wink

# 8
Нашите на спят. Имат поставено бюро между леглата на децата и докато мъничетата спят си пишат някакви техни си неща.

В яслата обаче се е случвало лелките да лягат до някое детенце докато заспи, но там са много малки дечицата и е разбираемо.

# 9
Нито в градината, нито в яслата?! Как ще спят, ами ако някое дете си стане тихичко и почне да се мота насам-натам, да пипа, да излиза... Много уморени тия госпожи, не стига, че смените им са по половин ден, че и да спят... Grinning

# 10
  • София
Ох, реших, че не съм прочела заглавието правилно  Crazy  Laughing Не, не спят, поне според сина ми, питах го сега.  Simple Smile Надявам се да е така  Crazy

# 11
В групата на синът ми май не спят. Едната съм я засичала да се разхожда из квартала, докато подопечните й почиват. Децата пък споделят, че същата си седи на бюрото, докато те вършат дивотии в спалнята.

# 12
  • sofia
Аз за учителка не ставам, ама от тази тема съвсем ми се затвърди позицията, че не ставам за тази работа.....когато ми се е случвало да лягам на обяд с децата, познайте кой заспива пръв  Laughing, а други те измъкват тихо и си играят.
Та, аз ако легна да не шумя и да давам "пример", ще заспя от раз  Mr. Green

# 13
  • София
В групата на синът ми май не спят. Едната съм я засичала да се разхожда из квартала, докато подопечните й почиват.
Стига бе..... ooooh!. Сигурно оставя лелката да ги гледа и ходи да си върши лична работа-сметка за ток да плати, от лидъл вафли за 50 ст. да вземе #Crazy

Майка ми е детска учителка, но в нейната градина такива работи няма, то и директорката им хвърчи с метлата де, така че няма начин за такива случки.

# 14
Ами докато беше в яслата синът ми споделяше, че госпожата си полегва на диванчето при тях, но в градинска група - не. Дори ми се е налагало да ходя по това време- проветряват и пият кафе, та и те са хора имат нужда от почивка Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт