Спят ли госпожите следобеден сън в детската градина на децата ви?

• 7 536
  • 60
  •   1
Отговори
# 15
Няма да се учудя, ако си полягват, аз си спомням нашите учителки едно време спяха на обяд при нас. И все до моето креватче, аз не исках да спя и това ми пречеше да си приказваме със съседчето по креватче, сигурно затова съм запомнила  Mr. Green

# 16
В детската градина, в която ходеше дъщеря ми, имаше една нова учителка, която я хванали, че си поляга следобяд при децата. Не изкара и два месеца, и я уволниха.

# 17
ееееееееееееее, айде стига. То не бяха отворени прозорци, то не бяха шамари, сега пък и спели. Добре, как ще реагирате ако г-жата докато децата спят си е сложила възглавничка и е седнала с дневника/или с вестник/ на легло.Това спане ли е?! Виждала съм колежки, които са в "легнало "положение, четат, пишат или друго, но чак да спят. И нали не мислите, че ако влезе директор и ги види, ще им се размине.Просто това си е мит. Ако детето каже "мама и госпожата спеше", дали това няма да е проигран вариант-"хайде деца, да постим?!

# 18
  • Талант на 2012,2013 г.
Не мисля, че ще легнат да спят. Най-малкото ще си развалят прическите... Mr. Green

# 19
  • София
Не мисля, че ще легнат да спят. Най-малкото ще си развалят прическите... Mr. Green
е, това важи само, ако имат прически... в нашата ясла нямат, а в градината на сина - само едната няма, значи само тя не спи  Joy Joy Joy

# 20
  • София
Разбира се, че спят, а децата дежурят на смени, за да е спокоен съня им.

# 21
  • София
Разбира се, че спят, а децата дежурят на смени, за да е спокоен съня им.
Joy
Иначе по темата, отдавна не бях чела нещо по - безумно. Дали хъркат, че моето дете спи леко и може да го събудят?

# 22

[/quote]
Стига бе..... ooooh!. Сигурно оставя лелката да ги гледа и ходи да си върши лична работа-сметка за ток да плати, от лидъл вафли за 50 ст. да вземе #Crazy
[/quote]

Аз нямам нищо против лелката да ги гледа, но въпросната госпожа не можела да провери това, което децата са правили по време на занятията, защото децата били много. А може да си върши лична работа през работно време (втора смяна от 13 до 18ч.)

# 23
  • тук и там
Позволете да се вмъкна в темичката ви и да изкажа мнението си.
Учителката е тази,която обгражда децата ви с много обич и любов.Учи ги на толкова много неща и заслужава огромно уважение.Абсурдно е това ,че учителките си поспивали следобяд.Направо е смешно.
Та те имат толкова много задължения,които трябва да свърши за деня,че дори не им стига времето.Следобяда е времето да подгови занятията за следващия ден,да напише месечния план,да направи подходяща украса за предстоящ празник или да напише стихчета и т. н. Но в никакъв случай не си мислете,че и остава време за сън.А и кой ще го позволи,като директора е целия ден в детското заведение.
Да, налага се понякога и лелката да ги гледа,но то е в рамките на 15-20 мин.по време на полагаемата им почивка.

# 24
  • София
 Crazy

не съм чувала подобно нещо...1 път съм минавала следобяд през градината, госпожата попълваше дневника...представям си я да я бях завалила спяща  на сгъваемо диванче hahaha hahaha hahaha

# 25
Надявам се , че не  Laughing Но честно казано вече ги познавам и не смятам , че го правят . Случвало се е да пият кафе в офиса и да оставят лелята при децата / тя в нашия случай е кака , че е по - млада от мен / ...

А къде точно си полягват учителките на твоята позната ? На някое свободно легло ли ? Rolling Eyes

# 26
А къде точно си полягват учителките на твоята позната ? На някое свободно легло ли ? Rolling Eyes
Да, писах за това на предишната страница.

Иначе информацията от приятелката ми е 100 % достоверна, независимо, че на някои не им се вярва.
Ако трябва да бъда честна и това се случва в градината на сина ми, бих предпочела госпожите да полягват с децата, отколкото да са извън помещението или сградата.

# 27
Наистина е по - добре да спят при децата , отколкото да ги оставят сами , защото имаше такъв случай в градината на една моя приятелка - излизали да си вършат нещо  ooooh!

# 28
  • Велико Търново
Ами да ви кажа аз от скоро съм госпожа и не бих, си позволила да захъркам пред дечицата. Честно казано виждала съм помощник възпитателката(леля както й казвате) да полягва, но не и да заспи. Ама ако занете колоко й е тежка работата, а колко  лека заплатката. И повечето са на възраст. А по-старите учителки незнам как издържат. В нашият град в градините групите са от по 39 деца. То няма място за децата де да легнат ти остави госпожата за нея някой път и стол няма!

# 29
  • Sofia
На мен друго ми е интересно - вие от къде знаете какво правят госпожите, лелите или който и да било вътре в групата?  newsm78 В нашата група само звъниш, лелята си подава носа, тръшва ти вратата, след 2 мин ти избутва съответното дете и пак хлопва вратата. Родител не може изобщо да надникне вътре. Аз и децата ми не знам какво правят докато са на ясла, камо ли лелите.

Общи условия

Активация на акаунт