Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 445
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Би ли споделила коя е екскурзията?

# 556
И аз това се питах, само че се върнах назад и прочетох, момичето доста пъти го е написало. Peace

# 557
viliqna82, и аз я гледах офертата, но прочетох после, че е само 30 мин и се отказах... В офертата в грабо масажа е за един час

# 558
А какво те кара да мислиш, че ако си закупиш същите услуги без ваучер, на редовна цена, ще получиш нещо повече..??

Вече го написах, но да се самоцитирам "По-добре скъпо, ама поне мога да си изисквам качествено обслужване" Не казвам, че със сигурност ще да го получа.
За сравнение - за почти същата цена, която платих за екскурзия, бях на подобна преди известно време - нямах оплаквания от качеството. За по-малко пари ходя на фризьор от 4 години на едно и също място - никога не съм имала оплаквания от качеството на услугата. Peace
Радвам се, че има доволни. Но нека не заплюваме недоволните  Crossing Arms

Никого не заплювам, просто споделям мнение и наистина е въпрос на късмет дали ще уселиш истинска ОФЕРТА@

А някой да е пробвал пилатеса? http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/pilates-edno-poseschenie-za- … -vmesto-za-7.html

# 559
И аз това се питах, само че се върнах назад и прочетох, момичето доста пъти го е написало. Peace

Именно - коментирала съм го вече. Peace

наистина е въпрос на късмет дали ще уселиш истинска ОФЕРТА@

За това съм абсолютно съгласна, но написах първия си пост с цел да "поосвежа" малко темата. Понеже четейки всичко изписано оставам с впечатлението, че съм от малкото недоволни. Всъщност повечето коментари са свързани с ентусиазма около покупката на ваучера. А моят ентусиазъм беше направо попарен два пъти подред...

# 560
Момичетааа, в deals.bg пуснаха офертичка за бели денс и използване на релакс зоната за 4 лв.  Praynig
Ох, съвсем ще се охарча тези дни  Joy

# 561
  • гр.Варна
viliqna82, и аз я гледах офертата, но прочетох после, че е само 30 мин и се отказах... В офертата в грабо масажа е за един час

Коя оферта-за латино аеробиката ли
-тя е 1 час  Peace

# 562
Масажа с магнезий ли? В ляво, на подробности на офертата пише: Една процедура трае 30 мин.  newsm78

# 563
Аз вчера бях на класически маникюр в Нейл Бар Бебал`с. Какво да кажа. Момичето цял ден не беше изправяло гръб покрай ваучерите. Направи ми маникюр като за три лева. 10 (реалната цена) не бих дала за това. Другата маникюристка (която явно беше опитната от двете), докато правеше ръцете на изглежда редовна клиентка коментираше цената на маникюра с ваучерите. Много непрофесионално прозвуча. И така имам още четири посещения там. Надявам се да се справят по-добре.

# 564
Аз пък сега оглеждам офертата за Аркан Хан, харесва ми мястото, но най-вече ми харесва това, че пускат и домашни любимци и има езда включена към цената. Peace

# 565
  • Sofia
Такова бих взела на майка си - костна плътност и мамография са важни прегледи.

Не се включва в офертата измерване  на костна плътност, аз точно се засилих за ваучер Grinning, но добре, че  внимателно прочетох офертата. Обичайно цената на  остеодензитометрията е 25 лева и тогава офертата би бирла супер изгодна. Другите два прегледа спокойно можеш да си ги направиш по ЗК за половината пари - 3 такси от по 2.50 лева или колкото точно е сега.

чета,чета и не схващам- какво предлага офертата, мамолог и гинеколог така ли? И аз като не съм по Здравната каса, а трябва да ходя на такива не е ли изгодно?

# 566

Не се включва в офертата измерване  на костна плътност, аз точно се засилих за ваучер Grinning, но добре, че  внимателно прочетох офертата. Обичайно цената на  остеодензитометрията е 25 лева и тогава офертата би бирла супер изгодна. Другите два прегледа спокойно можеш да си ги направиш по ЗК за половината пари - 3 такси от по 2.50 лева или колкото точно е сега.

чета,чета и не схващам- какво предлага офертата, мамолог и гинеколог така ли? И аз като не съм по Здравната каса, а трябва да ходя на такива не е ли изгодно?
Ако не си,е по-изгодно. Аз ще намажа със служебни прегледи тази година  Mr. Green .

# 567
  • Sofia

Не се включва в офертата измерване  на костна плътност, аз точно се засилих за ваучер Grinning, но добре, че  внимателно прочетох офертата. Обичайно цената на  остеодензитометрията е 25 лева и тогава офертата би бирла супер изгодна. Другите два прегледа спокойно можеш да си ги направиш по ЗК за половината пари - 3 такси от по 2.50 лева или колкото точно е сега.

Ако не си,е по-изгодно. Аз ще намажа със служебни прегледи тази година  Mr. Green .

Да го взимам тогава- на мамолог съм се заканила от една година и все отлагам, а бях мяркала че платено само той е 20лв. отделно за гинеколог ми взимат 30 Mr. Green

# 568
Според мен този преглед си има уловка, и тя е, че на повечето пациентки ще предложат и рентген, който ще платен. Също така и цитонамазка, също платена. Всъщност къде без нея.
По принцип гинекологичната част е по-изгодна с направление.
Платен мамолог е дори 50 лв., преглед+ехограф+рентген.

# 569
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Преглед при мамолог в поликлиниката в Младост беше преди 2 месеца 40 лв. - ехографско изследване, без рентген. Изследване за остеопороза е някъде към 15 лв. 

И мен ме заинтригува тази оферта, но не разбрах какво включват тези 15 лв.  newsm78 Иначе си заслужава, дори само за мамологичен преглед, да не говорим колко е важно да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт