Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 403
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Ти взе ли си ваучера ? Още си стои с 0 и неактивна ??  Thinking

Да, още сутринта купих ваучер, явно наистина е имало проблем със сайта. Само да питам по-запознатите: кога би трябвало да получа ваучера с кода? Не съм получила нищо нито на пощата си, нито в профила ми в Задружно  newsm78 Или съм много нетърпелива?  Mr. Green

# 631
Ти взе ли си ваучера ? Още си стои с 0 и неактивна ??  Thinking

Да, още сутринта купих ваучер, явно наистина е имало проблем със сайта. Само да питам по-запознатите: кога би трябвало да получа ваучера с кода? Не съм получила нищо нито на пощата си, нито в профила ми в Задружно  newsm78 Или съм много нетърпелива?  Mr. Green

След като при тях постъпи потвърждението на плащането.

# 632
мисля да се пробваме с моето слънце на една вечеря в ресторант "Дева" Simple Smile После ще пиша впечатления Peace

# 633
Относно 337 лв. - само за месец, но съм сигурна, че има и по-големи жертви от мен Simple Smile
А относно болката на триъгълника  - прилича на опарване с гореща ютия.
Ако съм сигурна, че ще има ефект - ще търпя, но ще си платя всички процедури наведнъж,
иначе няма сила, която да ме накара да  изтърпя това отново.

# 634
  • София
Аз също съм взела за епилацията , нали уж беше безболезнено.
krasimilo, това сравнение
А относно болката на триъгълника  - прилича на опарване с гореща ютия.
доста ме притесни. Няма ли вариант да се сложи някакво обезболяващо?  Thinking
Взех си ваучер за този маникюр http://vzemigo.bg/index.php?option=com_enmasse&controller=de … mp;sideDealFlag=1 . Днес се обадих да си запазя час и жената беше доста мила и любезна, а пък и салонът ми е съвсем наблизо.
Аз също много се охарчих. Направила съм си табличка, колко съм дала и колко бих дала на нормални цени. Оказа се, че съм спестила около 1000 лева, но сме взели двете екскурзии до Солун и Истанбул, та 400 лева са спестени само от там.
По-важното за мен е , че си позволих неща, които иначе не бих си купила, а пък винаги съм искала. Както казват- кеф цена няма Twisted Evil , но вече ще съм малко по-пестелива, че заминаха пари, които бяха предназначени за друго.

# 635
Подкрепям с две ръце масажите във Фрея Идън!!! Невероятно добри са в работата си, обстановката е отпускаща, различна, топла, навсякъде има свещички и пригушено осветление- всичко, оето кара човек да се отпусне и подготви за масаж!

Петифурче, Дита, на какъв конкретно масаж бяхте във Фрея Идън? Можете ли да дадете малко повече детайли за масажа и за цялостното си впечатление? Ако други момичета са се пробвали, моля за отзивите ви! Simple Smile
(Има съвсем конкретна причина да се питам, ако се интересувате, ще ви кажа на ЛС)

# 636
Браво за темата, мами! Имам 2 ваучера за Арлет в Пловдив. Някой вече да го е посетил и да желае да сподели отзиви? newsm78

За кой Арлет по точно?

# 637
Браво за темата, мами! Имам 2 ваучера за Арлет в Пловдив. Някой вече да го е посетил и да желае да сподели отзиви? newsm78

За кой Арлет по точно?

На центъра, около Джумаята е мисля.

# 638

За кой Арлет по точно?

Този е на Отец Пайсии. За там още няма отзиви. Аз съм ходила преди време, но без ваучер и беше добре. Не знам обаче дали ще е същото с ваучера. Ако отидеш преди мен, сподели Simple Smile

# 639

За кой Арлет по точно?

Този е на Отец Пайсии. За там още няма отзиви. Аз съм ходила преди време, но без ваучер и беше добре. Не знам обаче дали ще е същото с ваучера. Ако отидеш преди мен, сподели Simple Smile

Благодаря за инфото. Тази събота или неделя ще го посетим със сестра ми, стига да има свободни часове. Ако успея да се вмъкна ще пиша. Simple Smile

# 640
  • Бургас
Здравейте дами от Бургас някой да има отзиви за тази оферта изглежда божествено
http://www.vipoferta.com/index.php?city_id=874
 newsm78

# 641
Доста ваучери взех-някои ползвах, други предстои.
Във вторник ще ходя в Белиз-да видим как ще е с епилацията на горната устна.
Иначе от билярда съм доволна-весело и различно беше.
Тадж махал-със смесени чувства съм, трудно бих препоръчала-най-вече заради несъответствието между обявен и реален грамаж-всъщност писахме няколко човека с еднакви оплаквания оттам.
Утре -уикенд  в Сандански в хотел Панорама-ще споделя като се върнем.
В Червената къща ще  ходим вероятно другата седмица-ако някой е бил,да сподели и препоръча какво да хапнем

# 642
Кари2, аз много се чудех дали да не взема ваучера за фотоепилация+фотоподмладяване в Белиз, ама нещо се отказах... Както и да е, ще разказваш, дано си доволна.

Биоли, току що си запазих и аз един ваучер за маникюра, работя в Бизнес парка и поне ми е наблизичко Simple Smile Дано останем доволни  Peace

# 643
И аз от другата седмица започвам фотоепилация на подмишници.С тези парения,горещи ютии и не знам си какво,ентусиазма ми нещо забегна.  Mr. Green
Някоя да е правила вече билковия пилинг от дийлс.бг? Имаше много закупени ваучери?

# 644
Подкрепям с две ръце масажите във Фрея Идън!!! Невероятно добри са в работата си, обстановката е отпускаща, различна, топла, навсякъде има свещички и пригушено осветление- всичко, оето кара човек да се отпусне и подготви за масаж!

Петифурче, Дита, на какъв конкретно масаж бяхте във Фрея Идън? Можете ли да дадете малко повече детайли за масажа и за цялостното си впечатление? Ако други момичета са се пробвали, моля за отзивите ви! Simple Smile

Aми бях точно на този тук http://www.klik.bg/index.php?city_id=2и съм доволна, хората са отзивчиви, няма отношение като към втора ръка хора щото си с ваучер. Бих отишла пак, ако имах повече време

Общи условия

Активация на акаунт