Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 40

• 49 959
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте момичета,

разбирам, че се е получило недоразумение и съм се афектирала от думи, които може и да не са били за мен. Съжалявам, че оспамих темата и станах причина тя да започне негативно. Както казва един наш любимец " това все едно не съм го писала и вие не сте го чели" или нещо такова беше.

Както и да е, не съм свикнала още на някои неща във форума, та затова така реагирах, отново моля да ме извините. Наистина това е една чудесна тема и аз с радост ще продължа да я следя.

Lilims, не си права мила. Не съм от форумките, които влизат с различни никове, за да пиша глупости и да развалям красивата ни темичка. Просто, когато нямаш контакт face to face, а четеш написаното от някого, понякога се разбира по друг начин и най-безобидните шеги и коментари могат да засегнат четящия.

А сега, за да забравим това недоразумение ви поздравявам с тази песен. Надявам се да ви хареса
  http://www.youtube.com/watch?v=uCg2BoKiuOM

Души, отново ще си пъхна гагата където не е трябва, но ще напиша тези редове.
Пак не си прочела внимателно.  Naughty

В поста си от снощи Лили много ясно посочи кой има в предвид, но явно и аз трябва да напиша този ник за да се разбере най-накрая. sonq_n. Тя не е писала за теб, че влизаш с друг ник, нито за някое друго момиче от темата. Преди тя да си напише поста в късни доби, самата дама с горепосочения ник написа, че поста е за нея. НИКОЙ НЕ Е ВИЗИРАЛ ТЕБЕ. Peace

МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ СЕ ЗАВЪРНА СРЕД НАС. ПИШИ, ТВОРИ ИЗКАЗВАЙ МНЕНИЕ. НА ВСИЧКИ НИ ЩЕ Е ПРИЯТНО ДА ЧЕТЕМ и да обсъждаме. Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet
ХА, СЕГА ДОБЪР ДЕН ДАМИ! Hug Hug Hug

Желая ви много положителни емоции в този студен зимен ден.    bouquet
Аз отивам да мисля сценария на Танчето.
До по-късно. Peace

# 61
Здравейте момичета!
Леле не мога да ви изчета.Ми то освен писано има и клипчета и толкова много хубави снимки,че просто аз си седя и си зяпам влюбено.
hiacint новата тема е чудесна.Много хубаво си я направила smile3525И какви са тия работи,че някой щял да си ходи.Моля ,моля да ги нямаме тия.Толкова хубаво си седим ,говорим си и си гледаме сериалчето.
Таня джанъм ти вярно не спиш ,а твориш все нови и все по хубави неща.
Който е пуснал клипа на Бон Джоуви получава от мен една целувка.И едно поздравче от мен http://www.youtube.com/watch?v=vx2u5uUu3DE
Сега гледам за чеиза си говорите.Аз много се заинтересувах от това съкровище дето мама Шахнур го извади.Колана го оставям на страна,че явно е някакъв символ.Но извади и едно нещо което беше копринено и синичко.Да не би да го подари на Ясето за първата  брачна нощ newsm78
Присетих се и аз за черната сатенена красота дето Чичек я беше сложила да съблазнява Саваш.Ама на Ясемин не и трябва тоя атрибут,той Савашчо се дава и без такива работи.
Не знам дали по-рано съм го споменала,но много ми хареса в последната серия срещата в ресторанта между Саваш и Назан.Той толкова притеснен как да се изрази и да каже за поразиите на плужека Бора,а горката Назан толкова тъжна и наранена от нейния съпруг.И брат и сестра знаят ситуацията,но на Назан и твърде рано да признае грешката и да поиска помощ,а Саваш се съобрази с това.Толкова беше тъжно Назан като преглътна сълзите и започна да говори за Баран ,а на Саваш не му остана друго освен да остави за сега въпроса  ,да се усмихне ,да хване ръката на кака си и да слуша за малкия си племеник.

# 62
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Таня, от една страна, съжалявам, че съм събудила музата ти и така съм те оставила без сън, но пък от друга, даже съм доволна, защото тайничко се надявах тази музика да те вдъхнови. Чудесно се е получило. Поздравления!   newsm51  
Стяга го нашето момче шала! Но този клип ми припомни един момент, върху който и вчера си мислех - защо Саваш отиде пред къщата на Ясемин и не влезе.

Зизу, понеже няма как да сложим червено коланче на булката, помисли с какво да го заменим. Laughing  Шегичка, не ме линчувайте!

# 63
  Eldo и аз не съжалявам, че будувах! Simple Smile Все такава хубава музика да ми предлагаш! Мехлем за душата! Абсолютна прочистваща терапия! Heart Eyes Hug
 Саваш тръгна за Яска, след разговора с Пала. Пала му каза, че той не иска да отиде на срещата за рекламата, защото така е пожелала Ясемин/да не я търси/, но по този начин я наказва повече. Аз мисля, че не посмя да влезе, макар да стигана до дома и. Стоеше на входа, гледаше към вратата, но не посмя да прекрачи! Просто той осъзнава, че Ясемин е напълно права в момента. Тя му беше казала, че се опитва да предпази него, Йомер и бебето, защото няма друго решение. Винаги, когато направят някаква крачка и нещо се случва.
 Вероятно си спомни за тези нейни думи! newsm78

Eldo написа:Зизу, понеже няма как да сложим червено коланче на булката, помисли с какво да го заменим Joy Joy Joy

# 64
  • Пловдив
За всички вас, още един изпълнител, когото много обичам да слушам:

http://www.youtube.com/watch?v=hZGOvXPTCBk&feature=related

# 65
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сцена 1-ва  Пред офиса на Яска.
Участват:  Саваш, Явуз, Ешреф и тук-там Пала (ако не си е глътнал граматиката... newsm09)

(Ешреф седеше в колата и дебнеше Явуз. Странното беше, че Явуз беше спрял пред офиса на Яса и на него му беше чудно защо е там. newsm78 Докато си мислеше за този сложен казус се опита да настрой апарата за снимка.  photo Трябваше да покаже на Саваш къде е видял гадината. Обаче изведнъж му светна лампичката и навърза пъзела... Thinking Беше убеден, че Явката беше метнал око на севгилито на Саваш. Иначе каква работа имаше пред агенцията на Яса?Тогава адреналина му се качи в главата...поогледа се и видя, че Явуз е сам в колата, не видя нито един Вански питбул. Е сега беше момента да го изненада изотзадзе. smile3508 Малеееее, от кога чакаше подобен момент...е сега щеше да му даде да се разбере. Излезе от колата и с тихи Вански стъпки приближи джипа отзад. Явуз мислеше нещо и гледаше в една точка...(нормално за него състояние... Mr. Green) ама изобщо не отразяваше Ешреф който бавно настъпваше предната врата. Изведнъж хоп...Явката се оказа с патлак в тила...ШОК, ШОК, ШОК...тва па сега от къде дойде.... Shocked Shocked Shocked Погледна в огледалото за обратно виждане и...почувства се егати тоягата...той Явуз който винаги беше крачка напред пред Саваш, той който докато Саваш си легне знаеше вече какво ще сънува...беше изненадан от най-личния му човек от охраната. Crazy
СРААААААААААААААМ... ooooh! ooooh! ooooh! Да не разберат във Ван кво става, че щеше да стане за резил... Sick)

Ешреф- Сега бааавно сложи ръцете на волана, после внимателно без да правиш излишни движения излез от колата. Такааааа...ади бакалъм...сложи ръчички на предния капак за да те поопипам малко. Браааааво мойто момче... Mr. Green
Явуз- Ей, кюпек Балдаров...на кой насочваш оръжие бе? Я сваляй патлака че се ядосах да знаеш...
Ешреф- Явка, Явкааа...чудя се от каква позиция в момента ми нареждаш...не виждам в ръката ти патлак...мнооого си смел предвид обстоятелствата...Ся седи мирен, че ще гръмна да знаеш... #2gunfire
(в този момен тела на Ешреф звънна...той вдигна...отсреща беше Саваш).
Ешреф- Ефендем Аби
Саваш- Нарде сен Ешреф?
Ешреф- Бурда...следя Явката.
Саваш- Чок шокюр...продължавай...аз съм в офиса на Ясемин на топлан за кампанията...сонра ще се обадя да ми изконушиш как е хавата около Явуз.
Ешреф- олур аби
(О, чудо....замисли се Ешреф...каква ситуация. Сега ще кача Явката в агенцията да види аби къде съм го намерил....сонра...ще има потупване по рамото пред строя...за мен. Laughing)
Ешреф- Айде сега...Вански кюпек такъв...кръгооом марш към вратата на агенцията...да видим ние...кво прайш тука?
Явуз- Няма да тръгна...аз там не познавам никой...каква работа имам в тази сграда?
Ешреф- Еми и аз това се чудя? Но, сега всичко ще се изясни...айдеееее да не се налага да те подритвам до там.
(Явката се запъна като магаре на мост...неще да тръгва и тва е...тогава Ешреф немаше кво друго да направи освен с шутове да го вкара вътре  ritnik Явуз беше полудял...целия му план (за който и той самия не знаеше... Crazy) се беше провалил...и някакъв си охранител на Балдар го подритваше в трътката и го караше да ходи в посоки които не желаеше. Sick Така подритван по стълбите той блезе с Ешреф в салона на агенцията. На масата отсреща седяха Саваш и Пала...и гледаха така... #Shocked #Shocked #Shocked)

Край на първа сцена... bowuu
2-ра чок якънда, че имам работа сега

# 66
  • София-Банкя
Зизу, заболя ме стомаха от смях. Нямаш милост. Но така поставени събитията много ми допадат. Да ще Сабанджъ да те прочете.

# 67

Севгили, джанъм....... пипаш ме все по тънката струна, но аз винаги имам отговор и те хванах, че не ми следиш творчеството! Simple Smile hahaha hahaha hahaha

http://www.vbox7.com/play:d74ec29a

Даже имам още един Клайдерман!

http://www.vbox7.com/play:3283ae6e

А сега да почета Зизка, че мисля ще имам нужда от памперс! Joy Joy Joy

# 68
Оная черната сатенена нощничка остана неизползвана. Мисля, че ще й стане на Яска, ама тя май само пижами ползва.

Ползва пижами, ама очите на Саваш в пижамите. Явно не харесва момчето черни дантелено - сатенени нощнички. Аферим на Саваш!  hahaha hahaha hahaha

# 69
 Simple SmileЗизу, биз беклиоруз! Joy

# 70
Явуз беше полудял...целия му план (за който и той самия не знаеше... ) се беше провалил...и някакъв си охранител на Балдар го подритваше в трътката и го караше да ходи в посоки които не желаеше.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чакам новата сцена с още по-голямо нетърпение и с два памперса! Такъв скрит талант си, че сигурно и ти самата не знаеш като Котето за плана си! Да не казвам, колко нови турски думи  научавам! Още да вкараш в следващата сцена! hahaha hahaha hahaha

# 71
  • Пловдив

Севгили, джанъм....... пипаш ме все по тънката струна, но аз винаги имам отговор и те хванах, че не ми следиш творчеството! Simple Smile hahaha hahaha hahaha

Следя, следя, ама ти твориш с такива темпове, пък аз не съм толкова паметлива - мога ли всичко да запомня!  Heart Eyes   bouquet

За сцена първа, какво да кажа! Вече ме мислят за луда, стоя срещу компютъра и сама си се смея. Добре че си ти, Зизу! Че то от от толкова мъка се поболяхме.  

# 72
Ето я истинската Зизу!  Joy Joy Joy Joy
Фантастичен сценарий!  Hug Hug Hug
Особено тази част:

Ешреф- Ефендем Аби
Саваш- Нарде сен Ешреф?
Ешреф- Бурда...следя Явката.
Саваш- Чок шокюр...продължавай...аз съм в офиса на Ясемин на топлан за кампанията...сонра ще се обадя да ми изконушиш как е хавата около Явуз.
Ешреф- олур аби

Зизу
, ти си неповторима!   bouquet  bouquet Откакто престана да пишеш сценарии - отпреди няколко дни - не съм се смяла така неистово!  Joy Joy Joy

# 73
Yasemin'in gidiş sebebini öğrenen Savaş deliye dönüyor
Savaş'la el ele vererek aşabileceklerine inandığı töreyi bir de Şahnur'un gözünden gören Yasemin, bir araya gelemeyeceklerinin ne denli güçlü olduğunu anlamıştır

Yasemin'in gidiş sebebini öğrenen Savaş deliye dönüyor
Nurgül Yeşilçay ve Murat Yıldırım'ın rol aldıkları Aşk Ve Ceza'da bu hafta; Şahnur'un ziyareti Yasemin için bir dönüm noktası olmuştur. O güne dek, Savaş'la el ele vererek aşabileceklerine inandığı töreyi bir de Şahnur'un gözünden görmüş, bir araya gelebilmelerindeki engelin ne denli güçlü olduğu gerçeği ile yüzleşmiştir. Bu gerçek, ardında Savaş'a verilmek üzere bir mektup bırakarak Ömer'i de alıp gitmesine neden olur. Gittiği yerde ise onu bir sürpriz beklemektedir. Yasemin'in mektubu ile yıkılan Savaş, bir an önce onu bulmak ve asla aşklarından vazgeçmeyeceğini söylemek ister. Ancak Leyla dâhil hiç kimse Yasemin'in nerede olduğunu bilmemektedir. Savaş, bir yandan da Yavuz'un Çiçek'in kaçırılması olayında parmağı olduğunu ispat etmenin yollarını aramaktadır. Çiçek ise içine düştüğü bunalımdan Hakan ve Lara sayesinde sıyrılmaya çalışmaktadır. Sinsice planları ile Çiçek'i Baldar konağında tutmayı başaran Yavuz, Yasemin'in kalbini kazanmaya çalışmaktadır. Türlü bahaneler ile Yasemin'e yakın olmaya uğraşır ancak Yasemin, Savaş'ın özlemi ile dopdoludur. Onu tutan, ayrılma kararının doğru olduğunu düşünmesi için güç veren tek şey ise Savaş'ı koruduğunu düşünmesidir. Şahnur'un Yasemin'e gidip konuştuğunu ve ona Savaş ile Çiçek'in boşanamayacağını ama Yasemin'in isterse gelip o evde 'kuma' olarak yaşayabileceğini söylediğini öğrenen Savaş öfkeden deliye döner. ATV / 20.00

http://yenisafak.com.tr/Televizyon/?t=01.02.2011&i=300813

Това сякаш е ново- newsm78 Аз не съм го срещала newsm78

# 74
  • На юг от тук
ЗИЗУ,ЧОК ЧОК БЛАГОДАРЯ! newsm51 smile3508 smile3501
Имах нужда от сълзи, но предизвикани от смях. Още веднъж БЛАГОДАРЯ -СТРАХОТЕН И ЖЕЛАН МОМЕНТ.

Общи условия

Активация на акаунт