Споделете 157

• 28 180
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Знам, Марадона, знам. И не е само една. Crazy Laughing

# 421
Струва ми се, че дори 3 бона на месец са ми ок - един за спестяване, един за дарения, един, да си живея с него както сега си живея с него  Laughing

да, да. Друг път ще си живееш пак както сега..

# 422
  • Москва
КАзаха ми нещо,което ме разплака...от щастие.... За първи път от доста време... Сякаш за секунди забравих колко ми е тъжно... Simple Smile Simple Smile

# 423
а москва вече вярва ли на сълзи?

# 424
  • Кацнала на едно дърво.
Ей ви рецептата за шоколадовата смърт:
http://missby.wordpress.com/2008/02/08/death-by-chocolate/
Давам я и си измивам ръцете. Mr. Green

Заслужавам седем милиона. Обаче не съм пуснала тото.  Laughing
Нито малко, нито много пари могат да ме изплашат. Всякакво съм видяла. Баща ми ни е отгледал само с хонорари, а по онова време всички бяха на заплата и никак не бързаха да му платят. Баща ми викаше: "Гонорар, ето не гонорея. Сразу не возьмешь".

# 425
 Joy
Аааа, това е много готино.

# 426
Не схванах как става увиването на тавата с фолио.
А иначе 720 гр шоколад  Shocked го схаванах.

# 427
  • Кацнала на едно дърво.
Не схванах как става увиването на тавата с фолио.
А иначе 720 гр шоколад  Shocked го схаванах.
Отгоре слагаш едно листче фолио, да не загори манджата.  Party

И аз все се хиля на гонореята, Ео, ама ей го сега, пак имам длъжник и нещо ми мина смешното.  Laughing

П.П. Вчера моят мъж дал на котката картофена салата.
Аз:
- Ама тя яде ли я!
Той:
- Как няма да я яде? По едно време почука на стъклото на кухненската врата с лапичка и каза:
"Салатката върви с... Какво?"
Много са претенциозни това, котките.  Thinking

# 428
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Василиске,  Joy Чета последните ти постове и се хиля на глас, оставяйки колегата срещу мен в недоумение (официално чета поредните CV-та). Смехът е здраве, наистина. Тенкс, демек.  Hug

# 429
  • Пазете Гор
Може да оформя няколко по-едри кюфтета в сърцена форма за понеделника. Или гювеч, а в средата му с картофи изписано " Откак те срещнах, ми светна" на санскрит.

Дребната внимателно си пусна чорапите в халбата ми с биричка. Нарочно го направи, предполагам с изследователска цел.

# 430
Абе аз докато е Вълчицата на работа, плетох сутиенчета и прашчици към 60, ама сега като се размислих, това е изненада от жена за мъж, а време не остана, дееба http://swgohome.com/phpBB3/download/file.php?id=407

# 431
Вълк, ти верно ли сътвори това или се бъзикаш...

# 432
  Бъзика се  Grinning И по принцип, Вълк, ако не съм признавала досега- много уважавам странния ти хумор  Grinning
 А бе вие сте големи скици-сладкиши, меденки. Я си намажете коремчето в шоколад-за какво да цапате съдове не разбирам. Сервирайте се в топлата спалня Wink

# 433
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Показах вълчовите курабийки с прашки на моя мъж, да види какво правят наборите му. Той обаче наблегна на разглеждане на детайлите, прашка по прашка и чашка по чашка, даже не разбра, че очаквам от него да помисли за изненада.  Confused 

# 434
Харесах си от втората колона, третите отгоре надолу Laughing

Общи условия

Активация на акаунт