Споделете 157

• 28 176
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Дъщеря ми е решила, че през априлската ваканция се ходи в Априлци/има спомени от лятото и това, може би също  е фактор/. Ходи обяснявай, че сме на работа  и ще си седи вкъщи, покрай нея и сестра й, което пък ще доведе до драматично възвръщане към обичайния детско-градински режим Joy

# 436
  • Paradise
Защо никъде не продават такива сладки?
Чудесни са за закачка към подарък.
Вероятността аз да седна и да ги майсторя вкъщи, обаче, е умножена по нула.

# 437
Меденки под формата на дупета с гащи от глазура. Мисля, че всяка фирма, произвеждаща сладки може да направи такива. Simple Smile

# 438
Това са сърца с изрязани върхове и после само украса. Не е толкова зор Simple Smile Ама мързелът си е мързел, де.
С Дедо имаме еднакъв вкус за гащи  Mr. Green

# 439
Eo, почувствах се вечно млад от коментара ти:mrgreen:

# 440
Изгубих си халката. Уж не съм от твърде суеверните, но се чувствам някакси....криво. Ми така е, като я махам час по час, защото ми пречи, докато щракам по клавиатурата. Дано пак да съм я забутала нейде по възтясното си бюрце.... Tired

# 441
  • Paradise
То е ясно, че сладкарските фирми могат, но не ща да е по поръчка.
Нека си ги правят постоянно или поне по празници по-големи.

Детето е на бабин дом - да си починем взаимно един от друг.
Мисля да си помързелувам тези два дни.

# 442
Изкарах няколко часа при фризьорката и като се прибрах момчетата казаха: "Много си красива. Приличаш на Хана Монтана"  Laughing

# 443
  • Майничка
Анджи, ми комплимент си е! Laughing
Ама на Майли или на Хана? Wink

# 444
На Хана, хахаха Simple Smile
Тъкмо вървеше филм за нея по Нова.

# 445
  • До хладилника, който обичам
Дребната внимателно си пусна чорапите в халбата ми с биричка. Нарочно го направи, предполагам с изследователска цел.
Пак си я видял. Аз онзи ден намерих шепа дребни стотинки на дъното на чашата с кафе чак като го допих...

Шоколадовата смърт е прекрасен сладкиш, и трябва да отбележа, че се оценява високо. Изчезва за секунди. Но моят мъж може със същия успех просто да изяде 720-те грама шоколад. Друг еквивалент на Шоколадовата смърт (все пак когато го писах и правих, бях още млада и ентусиазирана булка, сега скланям и на по-бързи рецепти, приемайки, че това не означава по-хладки чувства) е сладкишът с майонеза на Сладка хапка (Google "сладкиш с майонеза").

Слушам сега едни парчета, Analog people in a digital world. Вие аналогови ли сте или дигитални?

# 446
Стих, сътворен от петгодишната:
"Мама няма да умре, докато не стана на 90!".........и рима, горко ми..

# 447
Дигитален интерфейс с аналогова душа.

В крайна сметка детх бай чоколет мисля, че мога да докарам и от 1 кг шоколад изяден директно и в суров вид. Твърде мързеливо ми е да си удължавам агонията с кулинарстване. А шоколад и майонеза, хм..дори за моя извратен бих казала вкус ми звучи странно  Blush

# 448
  • До хладилника, който обичам
o, Ester, опитай шоколадово-майонезения сладкиш, няма да съжалиш! Simple Smile

# 449
Като се има предвид, че и двете ги обичам поотделно така си е. А между другото, все пак, превантивно да попитам накрая вкусът какъв е повече на млечен шоколад или повече на какао. Защото предпочитам първото, не обичам шоколадите с висок процент какао.

Общи условия

Активация на акаунт