Споделете 157

• 28 175
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
В майнезата какво има? Яйца и олио. В сладкишите също се слагат яйца и олио. Майонезата просто ги доставя заедно Simple Smile
Аз съм аналогова , а от много навреме насам - негатив.

# 451
Ех, едвам ме навихте  Crazy

# 452
  • До хладилника, който обичам
Както си го направиш Simple Smile Ако кувертюрът е с млечен, а не с черен, ще е млечновкусово.

# 453
Днес, пиленца и кокошчици, пробвах най скъпата дреха за целия ми живот. Едно болеро с камъни и пайети с оригинална цена 2990.00 евро. Пробвах го само заради цената, много ясно, но просто ми се дощя да го споделя. Милото смята, че имам емоционално социални дефицити, уредил ми събота по женски, шопинг и обяд, и аз нали съм мека Мара, се оставих в ръцете на предопределената ми компания.
На въпроса на Бу- аз съм манивела с дигитален таймер.

# 454
  • Майничка
Рокси, намалено на...? Оригиналната цена сама по себе си не е интересна, в разликата е чарът. Laughing

# 455
Какво ще стане ако забъркам сместа за майонезения сладкиш и я разсипа във формата за мъфини?

# 456
399, Гаргамелче. Напомни ми за пътя на тюркоазения пуловер от 'Дяволът носи Прада', с две думи на мен ми беше по кеф да си мисля откъде е тръгнал, отколкото къде е стигнал.

# 457
еее, така не е интересно да е намалено.

# 458
Ще станат мъфини. Освен ако това не е някаква супер специална смес Grinning

# 459
Да. Абе ще пробвам в крългата обикновена цинкова тавичка, пък каквото сабя покаже. Ако нищо не стане от печивото ще си изям с чиста съвест глазурата и толкоз.

# 460
  • Москва
http://www.youtube.com/watch?v=2xqk2NPqtkk

Споделям и поздравявам Simple Smile

Споделям,че аз пък на Москва не вярвам, защото и тя не ми повярва Simple Smile Споделям странно настроение Simple Smile
Simple Smile

# 461
  • До хладилника, който обичам
Какво ще стане ако забъркам сместа за майонезения сладкиш и я разсипа във формата за мъфини?
Както Дренка казва.
А мисля, че даже в оригинала го пише, че става. По-смело, Естер. Днес едно на теб, утре две - на мен.

# 462
Бу, внимавай, че инвестицията в новия човек ще иде нахалост  Laughing

Споделям нетърпение за предстояща промяна.

# 463
Бу, да не би да си купуваш скъпата закачалка за дрехи, която мери и пулс?  Whistling

Всъщност дойдох да питам Вълка или някой друг с математически спомени от прогимназията, преди да си изям дипломите, та помагам на братовчедка ми в 8 клас, ама една от задачите ме хвърли в размисъл, че ми се губят спомени явно. Задачата е да се реши алгебрично и геометрично уравнението |2x +1| = 5

Алгебрично ясно, х е 2 или -3, ама геометрично трябва да начертая графиката, но графиката на модулите се чудя се взимаше само в положителните и части ли. В случая т.е. да е права която минава през точките (2;5) и примерно (0;1), но само в частта в 1-ви квадрант? Правилни ли са ми спомените  Embarassed

# 464
Графиката няма да е права, а две прави под ъгъл Върха на ъгъла лежи на абцисната ос
Представи си функцията у=2х+1  графиката е права
Функцията у=|2х+1|    частта на предишната графика под абцисната ост минава над нея, симетрично на абцисната ос
Начертай една права, успоредна на абцисната ос на височина у=5
Тя предсича двете прави на две местал Абцисите на пресечните точки са решенията

Общи условия

Активация на акаунт