Споделете 157

• 27 941
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • Майничка
Снежа, съжалявам! Sad

# 541
Туиг, извинявай, но не мога да не се разхиля на тез яйца на очи с формата на сърце...  Joy   Joy  Joy  Очкавам догодина някоя да се опита да се изс...е под формата на сърце.  Представете си само какви акробатични умения и кръшност се изискват за това...  ooooh!

# 542
  • Варна
А в нашето китайско от снощи имаше феродови накладки. Уж било 'бамбук'.

# 543
Е, то за яйца на очи си има формички... Simple Smile
Туиг, може пък за 8 март да сети, по- добре нищо не очаквай, пък ако те изненада- още по- хубаво.
И аз нищо не получих, как не се сетих да го изгоня от масата, даже от вкъщи Mr. Green

# 544
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
ТуиГ, много го изживяваш, не си струва. И аз се тръшках отначало, че мъжът ми не се сеща да ми носи цветя, но после осъзнах, че хората са различни. И това, че няма навика да прави романтични жестове, не го прави по-лош и не говори за липса на любов и уважение. Просто ние жените очакваме мъжете да разсъждават като нас. Но не става.  Confused Отдавна съм разбрала, че живея много по-леко, ако приема хората такива каквито са, без да ги променям и да очаквам да приемат образ, какъвто аз съм си изградила за тях.
Не му се карай на момчето и не си разваляй празника.

И аз имам формичка сърце за яйца, как ме подсети за нея, фичнала съм я някъде по шкафовете. И Марадоне, без майтап, яйца на сърце си е класика, аз тези формички съм си ги купувала от Виена, мдаа.

# 545
 Дид, на мен малко ми остана да се тръшна, щото видях съседът да носи балони- сърца.

# 546
# 547
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Дренче, комшията ти да не е бил пенсионер, ходил в МакДоналс?

Снощи в Хит-а видях младежи, които купуваха шоколадови бонбониери-сърце и много ми стана мило. Дресирани са от рано.  Crazy
Всъщност и моята щерка се прибра с балон-сърце, дали й го в едно кафе в студентски град.

# 548
  • о`майна лунна нощ е
Туиг, извинявай, но не мога да не се разхиля на тез яйца на очи с формата на сърце...  Joy   Joy  Joy  Очкавам догодина някоя да се опита да се изс...е под формата на сърце.  Представете си само какви акробатични умения и кръшност се изискват за това...  ooooh!

Марадона, голяма си гад понякога  Mr. Green

# 549
И двете с Ния получихме цветя. Two Hearts

# 550
  • Кацнала на едно дърво.
Моите са много цветоносни.  Laughing
Бащата на мъжа ми е подарявал често цветя на жена си и мъжът ми най-редовно ме изненадва. Децата като го гледат, и те ми мъкнат китки и берат тревички на всяка разходка. До пример си е, според мен. Баща ми например цветя рядко се сещаше да подари.  Laughing
И аз като него.
Смъртта от шоколад е страшно вкусна.
Трябва да съм вече сто кила, ама няма да се премеря.
Дано не дойде скоро пролетта. Дотогава ще ходя, увита в чул.  Crossing Arms

П.П. Днес в пощата си имам едно много мило писмо от млад почитател и... една анонимка. Чувствам се известна. Почти като Стивън Кинг. А анонимният подател вероятно наистина ме мисли за кръстоска между Стивън Кинг и Дан Браун.  bowuu Леле, какви хора има, лелей.  ooooh!

# 551
  • Москва
Споделям,че днес грее слънце (което не пречи навън да е - 20 ) Simple Smile
Събудиха ме в 7:15 сутринта,заради това съм недоспала,цинична и иронична. Даже ми опитаха иронията днес,ама не знам дали се е " усладила"...Надявам се да разбера...

# 552
Всъщност и моята щерка се прибра с балон-сърце, дали й го в едно кафе в студентски град.

Егати романтичните студенти.  ooooh! Ние едно време им давахме същото, но без балон...  Whistling

# 553
Днес забелязвам голяма активност от приятелите ми от мъжки пол във ФБ - масово качват снимки на подредени маси със свещи и екзотични ястия. Започва да ми идва прекалено  Mr. Green

# 554
Нали си спомняте как в „Дяволът Носи Прада” редакторката обясняваше на младата журналистка как нейният мърлив син пуловер само преди няколко сезона е бил последният вик на модата.

Та в същия стил. В един стар епизод на Грзоната Бети за пръв народа вижда идеята за малки кръвожадни рибки в съд с вода, в който си потапяш краката и те ти ги гризкат и ти махат мъртвата кожа. Превъртаме сезоните и воала. Днес отивам да си купя обяд и какво да видя: в малкото китайско салонче на ъгъла се мъдри такъв съд, с тези гнусни рибки, за който иска да си топне копитцата.

Не мисля, че могат да ти нагризкат мазолите във формата на сърце, обаче

Общи условия

Активация на акаунт