КГБ = Клуб на Готините Баби - 107

• 41 221
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Ето ме и мен, щастливата баба-дядото е на работа нощес, "провали" ни празника със сватовете Mr. Green! Но ще празнуваме сле няколко дни.
Правя отново козунака на Мери, утре по обяд ще пътувам при мама и сестра ми, та да им покажа какво вече мога/ "Копчиев", такова име е дала Еминка на компютъра вкъщи съвсем не иска и стандартни картинки да ми отвори! Май ще го сменя с лаптоп!/.
Шпунц, Tutulina,Tani-tka,  Didia, Caroline, Meri_poppinse,marina_vladi, nadejda, Янчето, благодаря ви за милите пожелания към Емичка и поздавленията към мен:love: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet!
Добре дошла на azr  bouquet, това наистина са готините баби! Сама ще се убедиш в това!
Танче, купи ли ряпата? Дано облекчи кашлицата ти!
Марси, как е абсцесът на зъба?  Дано вече не те боли!
Каролинка, как е средният внук?Така растат -със синини и молки охлузвания, тревогите са за нас, близките им!
Тутулинка,  на дъшеря ми не й помагаха нито ряпа, нито орехи, дори гас с бучка захар съм й давала/ така ни лекуваха като деца и баща й беше в потрес и сразен тотално от народната ми медицина/. Та не зная от кое точно кашлицата си отиваше.
Дидия, как са децата?Дано утре  посрещнеш Ран и Мими вкъщи здрави и стабилизирани!
Отишвам да нагледам козунака как е втасал и да го метна във фурната.

# 541
Добра вечер и от мен! Сядам с топло чайче във вашата компания  Grinning Брррр, какъв студ е, мислех че зимата почти си е отишла, а то......сняг - ситен, дребен, твърд, но си побеля земята, и прословутият северен крайморски вятър! Ох, добре ми е така, почти прегърнала радиатора на парното....
Арита, честит рожден ден на твоята Ема! Здраве и щастливо детство ѝ пожелавам!
Тони, добре дошла! Когато решиш разкажи и за мястото където живееш, моля! Ще ми бъде интересно да науча нещо повече за Германия, и за живота там. Поздрави и на снаха ти, гушки за Радостин!

# 542
  • София

Eй ме, прибрах се! Много готин филм, заслужава си да го гледате!  Peace И едни сладури - младички актьори, нахъсани, много добра игра. Препоръчвам го  с две ръце.

Добре дошла на Арз! Надявам се да ти хареса при нас и да пишеш често, че сме жадни за материал.  hahaha

Марси, не си прави експерименти с абцеса. Коварно е и опасно. Вземи да идеш на зъболекар. Naughty

Каролинче, добре е внука?   Дидия, твойте деца и внуци оздравяват ли?

Шпунц, като казваш Жабка - тя къде се дяна? Жабче, пак ли си на фиеста и сиеста?  Heart Eyes

Яжка, я да докладваш какво става с твоя грип? Оправяш ли се?

Предлагам ви винце да се сгреем и да посрещнем подобаващо новата готина баба.

# 543
Маринче, заинтригува ме с този филм! Повлияна от твоето мнение, май ще ходя да го гледам  Grinning
Аз днес приключих с мартениците /помогнахте ми с вашите съвети/
А това че има много богат избор май още повече затруднява - ставаш разноглед, докато избереш  Mr. Green

# 544
Шпунц,всички в къщи сме добре....слава на бога....грипа некакси ни подмина/въпреки че работа в детска градина/ Rolling Eyes

На всички болнички и кашлящи пожелавам бързо да се оправят Hug

Дидиа най-вече на твойте внучета  love001

Танче,помогна ли лекарството от ряпата newsm78

Арита,как е козунака....втаса ли вече Laughing

azr,добре си дошла при нас!

На всички много Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Приятна вечер!

# 545
  • Кубрат/ Пишурка

Наде,като гледам тази камина и ми става едно тоооопло! Ама тези буренца,ако са пълни няма ли да се развалят на топло?! hahaha
Маринче,да беше поразказала с две изречения съдържанието на филма Thinking newsm78
Тони,макар и в заслужена почивка,увеличаваш нашата гилдия на даскалите. То начална май е само Деси,ама тя нещо се изгуби напоследък newsm78
Доби,май при вас и нас е едно и също времето.При нас море няма,ама това не пречи на ветреца. Тази сутрин е било -11.
Абе,верно Жабка чезне днес!

# 546
  • София
А, така Наденце. Каминка, огън, буренца с вино. Топичко, загряващо и разпускащо. Няма да мръзмем, я.  Joy

Бре, кви са тез 5 гости?  Shocked Толкова ли сме им интересни. Ами да се регистрират и да скачат тук при нас.  

Хей, здравичките дръжте фронта!

П. П. Янче, ама тя Здравчето преди няколко дни написа за какво става дума и аз да не повтарям. Затова съм лаконична. Иначе времето, което отразява е 1989-90 г. у нас, когато се създават групировките и историята на група момчета и  момиче, което по ирония на съдбата е дъщерята на полковник от милицията,  непозволената любов между момичето и едното момче. След промените полковникът е вече мутра. Това е в общи линии. 

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 19:55 от marina_vladi

# 547
Надежда,  козунакът почти е изпечен!Аз си мислех, че само на начинаещите им  върви, но рецептата на Мери е много сполучлива!
Dobitu, благодаря за пожеланието към Емка! И при нас цял ден валя дребен сняг, като брашно,  току спре, пак заръси и на шега, на истина, всичко побелява! Ох, да си идва Баба Марта, нищо че е променлива, ама с надеждата за повече топли и слънчеви дни.Щото раменете ме заболяха да се стягам от студа навън!Брррр... А такава камина и жив огън...само на гости в планината. За панелка е несбъдната мечта!
Маринче, нека да ги има гостите! Няма лошо, виж как azr ни откри Hug! Дано и да й хареса при нас!

# 548
  • София
Арита, да ти е жива и здрава принцеса Ема.

Добре дошла на azr   bouquet

На всички болнички бързо да се оправят, че идват срещи. Няма да се излагаме. Вируси - беж!!!

Аз му ударих една чашка червено, бързам да прочета всичко, че вчера забравих да платя нета и бях неприятно изненадана. Но сега е ОК, пу-пу - да не чуе дявола.

Каролинче,как е юнака с рана?

Дидия, готвиш ли се за посрещането?

Яжка, какво стана с теб?

За сега толкова. сигурно изпуснах някой поименно, но не е нарочно. Вие си знаете това.

# 549
  • София
Добър вечер.
Арита, честит рожден ден на внучката!
Пожелавам да расте здрава и весела, да ви радва много.   bouquet
Добре дошла на новата баба.
Аз отдавна съм тук, но първо правих вечеря.
Ани си е в къщи и пожела спагети болонезе/с Маги/. Хапна доста, ние също опитахме.
После гледах сериала. От 2-3 дни БТВ не тръгва на лаптопа, а от началото си го гледах.  newsm78
дано да е нещо от самия сайт на тв-то.

# 550
При нас е толкова студено, че не посмях да изляза навън!
Стефан ми купи черна ряпа и от след обяд съм на бабиния илач.
Сякаш ми е малко по леко на гърдите, да видим какво ще ми е положението сутринта, че тогава най-много ме мъчи кашлицата.
Тази вечер щерката пак ще ми сложи вендузи, дано в събота да съм кукуряк! Laughing

azr, добре дошла при нас! Hug
Радвам се, че си решила да пишеш, ще се увериш, че сме готини баби и не-баби! tooth
Благодаря за почерпката, обожавам сладко!
Поздрави на снаха ти, че ти помага да влезеш в редичката на готините баби! Hug

Хайде на седянката! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 551
Да започна и аз с времето.
Тук е поносимо студено, малко преваля дъжд и спря.
Следващите дни вече го дават със слънце  Grinning
Арита, радвам се, че ти е станал сполучлив поредния козунак.
И на мен ми се прави, но като руло с мармалад, ама има още неизядени десерти ,та докато не свършоат-никакво правене.
Като ави омръзнат козунаците, ще ти кажа и торта с стари козунаци как се прави.
Жабче, хайде де, появявай се  Hug
Тони, ти докога ще си в Германия? Заслужила си си почивката и се възползвай пълноценно от нея  Peace
Ася, този сос болонезе е много сполучлив иние го харесваме у дома  Crazy
Да кажа за кашлиците - моя мъж почти не боледува или ако го хване грип кара на крак и за 1-2 дни му минава.
Тази година като го почна една кашлица и не спира.Ходи на доктор, но той му каза че такъв е грипа и му предписа само за кашлицата.
Моя мъж продължи да кашля и се ядоса и отиде и си поиска антибиотик от доктора, пи го и пак не му мина кашлицата.
Постепенно от само себе си без повече медикаменти му отшумя, но това стана след 2 месеца.
Та си е прав нашия доктор, че такъв е грипа и че кашлицата сама си минава.

# 552
  • София
Тази година грипа и настинките ме прескочиха.
Случи се благодарение на лекарството Герисан. От другта ми тема 1 майка ми го препоръча за Ани. Тя есента нещо се сополеше и веднага го купих. Ани изпи 2 таблетки и се отказа.
Аз допих останалите, а те подсилват имунитета. Та така засега съм здрава.
Софиянки, другата седмица има 4 почивни дни.
Има ли желаещи за среща? Нещо тортичка ми се е прияла ...

# 553
               Привет,момичета!Появих се и аз най-после .Капнала съм ,че вече 4 дена съм по цял ден.Остана още един и се налага да издържа.Та първо минах през банята,после спретнах вечерята и сега едвам изгоних дедито от компа.Него го е подгонила някаква краеведческа мания и рови из нета и събира исторически факти за части от северозападналата ни Бг ,родословни дръвчета,стари селски манджи и....ми е надул главата.Та днес набързо си изкарах умората и нервите върху него.Така,че без вина го направих виновен. Embarassed Сега ще се извинявам. Wink
               Моите болни са още в болницата - Ран вече е добре,но трябвало до събота да му вливат антибиотика и не го пускат.Цвети и тя е по-добре,ама хич не издържа в болницата та татито ходи днес да я смени малко.Мими кашля с оная гадна кашлица,за която пишат и други.Люби е добре , шета и скучае из къщи и само иска на майка си да ми се обади и да се връщам от работа.Даже и сам ми се обади,че ме изправи на нокти.Звъни телефона и гледам щерката ,вдигам и онемявам,защото Люби вика "Диди,на мама и стана нещо" Малеее какво ли не ми мина през главата  ooooh! Реших,че са двамата с майка си и на нея и е станало лошо и докато включа как да действам  чувам,че щерката му подвиква да не говори така.Ми той решил ,че така ще се върна най-бързо, а аз бях на вратата и си тръгвах вече.Едвам стигнах до трамвая така се бях притеснила,че едвам ми мина.
                Та така около мен все нещо да се ядосвам.Да минава тая зима ,че ми писна от вируси,кашлици и какво ли не още.
                Добре дошла на новата баба azr! Гледам ,че и снахата е надникнала  Laughing Така,че чакаме снимки на Радостинчо с баба!
                Лека вечер.Аз се паркирам пред ТВ-то! И кой кого ще гледа ще видим след малко!
                Айша,изпревари ме, но пък.....имаааааааа готов за среща! И на мен ми се е прияла тортичка! Wink

# 554
  • Кубрат/ Пишурка

Ооооох,и на мен как ми се е прияла тортичкааа (и не само!)! Ама как сте толкова далекооо!

Общи условия

Активация на акаунт