КГБ = Клуб на Готините Баби - 107

• 41 221
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Rimar, Aysha,  Hug  Hug Heart Eyes Heart Eyes, благодаря ви за пожеланията към Еминка. Да са ни живи и здрави децата - малки и големи! И ние- да им се радваме Heart Eyes!
На мен ми е едно такова студено, схванала съм се, та ще взема един горещ душ и в леглото ! Не за да спя, ама то...Бабешка работа !
Didia, и теб не те оставят да скучаеш дори минутка! Искрено ти съчуствам Hug! За съжаление, едно зло никога не идва само! Но пък дано е последно за дълго време!
Момичета, лека и сокойна нощ и сладки сънища, аз напускам седянката преди да е започнала, от мен много Hug Hug Hugза всички вас!

# 556
  • София

Има ли желаещи за среща? Нещо тортичка ми се е прияла ...[/color]

Айде, тука сме. В Лагуна или на пица. Не сме ходили в една пицария до петте кюшета /но сега нещо не зацепвам името/.

# 557
  • София
    Честит пети рожден ден на Емичка!Да е здрава,весела,щастлива!Да е гордостта на всички!

цветя за мама и баба-

Добре дошла Azr!

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 22:32 от Яжка

# 558
  • София
Хайде, хайде, и аз съм за среща. Коя е таз пицария на петте кьошета?  newsm78  Да не е на малките пет?

Диди, много ти си събра, ама има светлина в тунела. Скоро ще се осеферите.  Peace

Айша, и аз съм чувала за Герисана и си спомням, че минала зима го пихме по указание на Мила. Е, това е витамин А и Е, може и да подсилва имунитета. Абе, хубаво е да се пият пресни сокове и фрешове, ама аз гледам на детето да давам като е тук, а нас кучета ни яли.  Laughing

Утре до обяд Влади ще бъде при мен, после отивам на педикюр и вечерта ме на театър, но в събота и неделя пак ще вземем детето. И сега се чудя какво да приготвя - някаква супа, ама каква и нещо за десерт. А пък основно май ще му приготвя малки кюфтенца с пюре. Още го мисля - май ще бъде спаначено.  newsm78

Яжка,   Hug Hug Hug

Ех, този Малин Кръстев, гледам го Канала и му се радвам... Много добър актьор е, как играе куче в "Лазарица"... И не само там, играе само в добли пиеси и е невероятен!

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 22:41 от marina_vladi

# 559
  • София
Марина, бъркаш го с Геритамин. Герисан е билково - корен от кръвен здравец/червения/.
За менюто на Влади - пилешка супа обича ли?
Харесайте си една дата 03, 04, 05, 06 - в 14 ч. и сме готови.
Аз съм свободна всичките дни/засега/.

# 560
  • София
А, да вярно бъркам.  Извинете.  bowuu Ама аз пих от Герисана.

# 561
  • София
   Тук съм Маринче.Прибрах се късно,прочетох за срещата и се чудя...Натоварила съм се с много работа за следващите 6 седмици. Но най-вероятно ще направя нещо да дойда.
   Момичета,много съм щастлива,че се увеличава присъствието тук.Напоследък пишат повече хора,сега и новата баба...Еее,няма друга такава готина темичка,като нашата! Hug
   Дидиа,полека-лека ще се оправят болничките у вас,но и ти се пази!
   Изобщо не помня какво четох,няма да коментирам...
   Някой попита как съм.. с кашлицата и болежките съм по-добре,но с работата...има риск за допълнителната ми работа.Но дано се размине.Ще се разбере чак през ноември.Фирмата ни е купена от друга и се дублират дейностите...нищо не е ясно за сега.Но леееекичко се тревожа,там са ми основните доходи .
  На петте кьошета,по десния тротоар към НДК има бирария.Мисля,че така се казва "петте кьошета".

# 562
  • София
Яге, щом риска за работата ще се разбере чак ноември - какво има да го мислиш.
Ако от сега се ритесняваш за след 9 месеца - може и да се разболееш.
Като наближи тогава ще действаш според обстоятелствата.
Аз от 20 год. си мисля и подреждам нещата само за днес и утре.
Другото - после ще го мисля.
Да сме здрави, всичко се нарежда.

# 563
  • София
Не, надолу по Ботев. Между Аспарух и Неофит Рилски. А, май се казва "Кали". Отвън не си личи много, трябва да го знаш.
Дано да работи де. Аз отдавна не съм ходила, но беше много разчупено, има изолибани мини-салончета. Точно като за нас-да си приказваме на воля.

# 564
Софиянки блазе ви! Пак срещичка! Браво на вас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А защо ние с Янчето сме толкова далече?
Дилянка вчера купи малка торта с цели лешници от сладкарница "Неделя", разкошна, много я обичаме.
Болна съм и пак за ядене и срещи мисля! Joy

И аз се радвам на нови попълнения в редиците ни! Даже ми е приятно, че от "съвсем непознати" си ставаме "съвсем свои"! dancing
Дидия, разсейват се облаците, това е много добре! Heart Eyes
А ти какви такива смени караш - всеки ден по цял ден? Кадри ли няма, що ли? newsm78

Преди да си легна, пак ще си "сръбна" сладък сок от ряпа, това ми се полага за десерт! tooth

# 565
  • София
Римар, тази пицария е отдавна там.
Но не ни пречи да  я провериме - само да решите.
Лека нощ от мене.

# 566
  • София

Аха, сетих се и аз. Ами още утре или в събота ще я проверя, нали ми е в квартала. Ако трябва и да резервирам маса.

Яжка, и аз ти казвам да не го мислиш от сега. До ноември я камилата, я камиларя. Дори и да се слеят ти имаш такъм голям опит, ще потърсиш друга подобна - сега поне има много. Мисля, че не е толкова притеснително. Сега си мисли за хубавите нещо, които ще дойдат по-рано.

Танче, пий си сокчето от ряпа, пий и чай от билки, каквито имаш и аз ти бях казаба да си правиш промивки със солена вода. Пробва ли ги? Много помагат - изпитано върху мен по време на дългото кашляне.  Peace

Аз още се мотая из нета.

# 567

Маринче, не съм правила промивки със солена вода, защото не ме боли гърлото, само имам тежест в белите дробове и ме мъчи кашлица, особено сутрин.
Лежи ми се, спи ми се........едно ми е никакво!
Нямам температура, нямам главоболие, но имам апетит!
Днес пак изпекох хлебче с хлебопекарната, Стефан като ходи за черна ряпа купи и саздърма, ела да видиш как се яде топъл хляб със саздърма! За пиене- "подсладен фреш от ряпа"! Joy /шегичка/
Картофената постна манджичка, Стефаново творение артиса! tooth

Л   Е   К   А       Н   О   Щ !

# 568
  • София
Включвам се за миг з ада ви кажа добро утро. Студено и мрачно е навън.

Танче, отивай на лекар. Да ти види гърдите и не си играй!!! Peace

# 569
  • в малка спретната къщурка
Добро,утро!

Благодаря Ви,за пожеланията за пътуването,но то се отложи заради времето. #Cussing out #Cussing out #Cussing outСтанах с главоболие и се чувствам ужасно.

Добре дошла Azr.Дано ти хареса при нас.
Арита,/на патеричка/-Честит Рожден Ден на Еми.

Софиянки,радвам се за срещичката. Hug Hug Hug

Лек,приятен и усмихнат ден !

Общи условия

Активация на акаунт