КГБ = Клуб на Готините Баби - 107

• 40 741
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Като се прибираше от очни, Дилянчето ни купи кой каквото си пожела- шкембе чорба, бобена салата, кашкавал пане, кебапчета.....аз изпържих две кошнички бланширани картофи, така се нахранихме, че пъшкаме!
Колко неразумно живеем, погълнахме храна повече от колкото ни побират стомасите, за десерт начупихме два различни шоколада и сега ще си легнем с препълнени стомаси! Shocked

За вечеря има туй-онуй, ще сложа да се изпече едно хлебче, дано стигне, че не ми се готви! Mr. Green

Яге, хей такава работа харесвам, днес си тук-утре там.....сега сезона е кофти, но обичам разходките! Heart Eyes
На теб сигурно ти е дотегнало, а аз като чета, че всеки ден си пиеш кафето в различно населено място, направо те облазявам!
Като малка исках да работя кондукторка по влаковете, завиждах им, че пътуват и то без пари! Joy
Хи, хи, хииииии.....................ха, ха, хаааааааа.................
Стиснатите палци ги имаш, успех! Heart Eyes

Може да отидем до Метро, нали си търся "метла на батерия", ама не е сигурно!
Чао, че дрямка ми се дреме!

# 91
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Само да се обадя на бързо и изчезвам.  Blush
Трябва да приготвям дедко за утре , че вчера и днес от гости и
скитня никакво време не остана.  Peace
Утре ще вляза в ритъм.  Peace
Хубава вечер.   bouquet

# 92
Мале-мале, само Жабка е писала след мен, явно всички сме спали следобедна дрямка!  Joy

Нашият план пропадна тотално! Като легнахме, телефона ни събуди! Беше 19.03 часа!
Семейния съвет беше решил днес да не слагам да се пече хляб, че ще излизаме, а утре, обаче като се успахме........няма Метро, няма топъл хляб! hahaha
Дано тази вечер да има седянка, че такъв сън съм му дръпнала! newsm44

Сега хапваме каквото "дал Господ", каквото останало демек, и ще се преброим, да се отчетем!

Чао, ще пиша "вече преброена"!

# 93
  • Sofia
Здравейте,
най-после приключих, и мога спокойно да видя какво става при вас.
От петък вечер децата бяха на гости, а и племенницата идва, нали стягаме свадбата й, та ходихме до черквата да запишеме дата, а после се порзходихме по Илиенци, че доста неща трябва да се купуват - добре, че имам тренинг от свадбата на сина.
До сега ви четох - радвам се, че всички са добре, и болните оздравяват.
И ние тази вечер ще сме на каквото е останало - а има - от това, онова по малко - то два дни предимно готвих. Опитах се да направя и рачел от тиква, ама до сега не съм правила, и някак не можа да стане много хрупкав, не знам защо, уж спазих точно рецептата.
Tani-ta, много добре те разбирам, гледах 8 години свекърва ми, с психическо заболяване, а последните няколко месеца беше неподвижна на легло, че падна и счупи тазобедрена става - само аз си знам какво ми е било. Много пъти и аз съм си мислела - кой ще ми върне, на мен и децата, които тогава бяха малки, времето, прекарано в напрежение и постоянно тичане и чистене, че децата не можеха едно приятелче да си поканят в къщи, но в следващия момент се сещах, че жената не е виновна за нищо, и тя не го е искала, но като е дошло, стискаш зъби и се нагаждаш според ситуацията.
А за преброяването, и ние го направихме, уж щях да чакам да дойдат преброители, ама слушам, тоя се преброил, оня се преброил - и аз от любопитство влязох и взех, че се преброих.
Ама днес май се увлякох - изписах цял роман, ама ми е приятно да споделям, пък и моя мъж ми е свикнал на говоренето, и комай го усещам, как напоследък се прави че ме слуша, или пък като му заговоря, изведнъж филма става много интересен...
За сега спирам да пиша, ама съм тук, ще понадниквам...

Редактирам, да не пиша отново - бях обещала да пиша за белия крем на Рачев - ето част от листовката и телефона за поръчка - цената му е 4 лева

"Кремът притежава силен противовъзпалителен ефект и има широк спектър на действие. 1-2 намазвания са достатъчни за зарастване на малки ранички, охлузвания и възпаления на кожата.
Ефикасно средство е за следоперационни рани, изгарания на кожата, в това число и слънчеви, рани от измръзване, циреи, забрало, гнойни и трудно заздравяващи рани на диабетици, гнойни и сухи екземи - псориазис. Лекува херпес, напукани пети и длани, лишеи, протрито, подсичане и обриви при бебетата, рани от залежаване, алергия, рани по краката вследствие на разширени вени, фистули при външни хемороиди, гнойно акне, петна и гнойни рани след едра шарка, миризливи крака и гъбички, премахва сърбежа, отстранява болката и възпалението по кожата вследствие на ухапване от насекомо, а същото така и отока. Приложен веднага след нараняване, кремът не позволява да останат белези от раната
за контакти - от 8 до 13 часа и от 15 до 20 часа - тел066 800-230"

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 22:40 от iana131

# 94

Л   Е   К   А        Н   О   Щ !

# 95
  • София
Добро утро!

Лека и успешна седмица!

Късно днощи седнах да пиша, писах, писах и не можах да го публикувам. Тъй, че сега ще пиша по-кратко и бързо. Laughing

Вчера по обяд, след помена, решихме да се възползваме от хубавото време и отидохме на разходка до Банкя. Слънце, обед навън, разходки в гората и в парка - така изкарахме денят и се прибрахме чак към 19 ч. доволни. Особено хлапето. Доволно, но и уморено, та после след час и половина беше вече в леглото.

Явно слънцито ни е извело всички навън, защото гледам, че активността е била много ниска.

Танче, пък вчера хубаво си си починала, наспала си се - имаш нужда.

Яна, хубаво е човек да посреща близки си, които обича, макар и да се налага да прекара повече време в кухнята. Тогава не чувства така умората.

Гъбче, къде се загуби? Очакваме те днес на линия.

Янче, как си, оздравя ли? Обади се да не те мислим.

Яжка, приятна разходка до Боровец. Забавлявай се, пък на другият ден - успех. Ще стискам всичките си палци в четвъртък.

Жабче,  Peace

Каролинче, благодаря ти за рецептата. Рецептата на Каролин за солените вкусотии, които показа онзи ден са на 1 страница.

Довечера съм на концерт. Поканиха ме  на симфоничен гала-концерт, посветен на Унгарското председателлство на ЕС. Та мисля вече да открия сезона на развлеченията.  Joy

Хайде, чао от мен!

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 07:22 от marina_vladi

# 96
  • София

Здравей приятелю,
Как са при тебе нещата?
Намираш ли време
да стоплиш душата?
...но зная ... зная ...бързаш....
денят не ти стига,
а и нощите ... кратки...
Толкова много задачи
зад вратата те чакат ...
и проблеми се нижат...
и животът върви...
Но да те питам...
на бързо...
само кажи ...
В своя график за утре
имаш ли време
да ми бъдеш ...приятел?!

# 97
  • София
Добро утро!

Дай боже да е такава седмицата!  Praynig

# 98
# 99
Добро утро, да се разпиша и аз Simple Smile

Вчера се гледахме  с  малкия че го болеше ухо,днес също, обещаваше  да  слуша баба и да  не ходи на градина,но все пак отиде, да видим дали няма да звъннат по някое време newsm78

Апропо  болки в  ушите,какво стана с попълването на БАБА  ЗНАЕ  ЦЯР newsm78

Аз сега излизам на покупки, че ми свършиха плодовете и зеленчуците, а на всички вас желая  спокоен и приятен ден Hug

# 100
Здравейте кагебейки! Heart Eyes
Маринче, благодаря за кафенцето! Hug
Аз съм с билков чай с лимон при вас.

При нас е слънчево, 9 градуса, времето през прозореца изглежда приятно! Laughing
След обяд ще ходя на репетиция, че пак концерти се появиха.

Приятен понеделник, приятна седмица!

# 101
  • София
 Ама е изпекло....  Nature Sunny cheers
 Аз сложих малката да спи. Многое кално и тя все бягат с батко и в градината в пръстта.
 Тутолинка ми се губи, Мая,Надежда ,,Джейда и Хули....
 Нещо хубавото време ни е изкарало навън.
 Каролин за уши дебела мара сок от разстението. По селата расте по керемидите.
 Дали го има при вас?
http://xobu.hit.bg/plants/protective/sempervivum_leucanthum.htm
http://www.sanownik.com/health.php?categoriq=13
 Кубратската група по добре ли сте? Heart Eyes

# 102
Шпунц Hug,ние  му слагаме капки от аптеката и през нощта заедно с капките му дадохме и нурофен (щом до този час не са звъннали от градината,значи не се е оплаквал Praynig)  А растението с това интересно име-имам засадено нещо подобно ,но ми се струва че е с по дълги листа,много е красиво но не зная да има някакви лечебни свойства   newsm78.Може да съм баба Mr. Green Mr. Green но нали съм си градско чедо отвсякъде, хич не разбирам от билки newsm78

А  между  другото няма да е зле (така поне аз си мисля Embarassed) ако на 1 стр заедно с останалите неща сложим и кътче за всякакви  домакински хитринки.

Тук в момента май дявола бие жена си-хем слънце хем вали Mr. Green

Хаиде до по-късно Heart Eyes Heart Eyes

# 103
  • тук и там
Здравейте приятели!
Върнах се от работа и така хубаво си хапнах зеленце на фурна,че дано не ме заболи злъчката от него.Навън е грейнало едно слънце и е много приятно за разходка.
Шпунц,много ме разчувства стихчето.
Каролине,и аз съм чувала за дебелата мара, но не съм го пробвала.
Маринче,завиждам ти за концерта.Като ученичка майка ми често ме водеше по концерти.Особенно на Мартенските муз.дни.Имаше приятелка,която свиреше в симф.оркестър в Русе.Та покрай леля Стефи и ние с мама на концерт.Спомени...
Каролине,идеята ти за хитринките е добра,а може и полезни съвети,що пък-не.

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 18:46 от mimiто

# 104
Привет мили момичета Hug Hug Hug
Хвана ме липсата май Grinning Grinning

Първо да честитя на всички имали поводи да празнуват! Пожелавам от сърце на всички много,много здраве и късмет!!! Hug Hug Hug Hug
Сега да се оправдая за отсъствието си  Embarassed Embarassed
Бях много заета в работата.Има и такива моменти.
Бях се нагласила в петък вечер да съм на компа ама дойдоха гости.В събота чистене,пране,край печката и тенджерите.Вечерта ние ходихме на гости.В неделя пак гости Grinning Grinning
Оправдах се.

Днес рано,рано седнах.Ядене за обиране - в няколко тенджели.сигурно ще остане и за кучето и котките Grinning Grinning

Сега ще се върна назад да прочета с удоволствие какво сте изписали.

До после Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт