FrontierVille 5

• 34 993
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, подобрих си Corral а не бях свършила предните мисии и сега трябва да събера 2 дена бонус от тази сграда, но не ми го отчита.  #Crazy

# 661
Здравейте, подобрих си Corral а не бях свършила предните мисии и сега трябва да събера 2 дена бонус от тази сграда, но не ми го отчита.  #Crazy
Ееее това ми хареса. Любимата ми категория- ситуация на абсурдите. Не може да не си го запиша в 'мемоарите'.

# 662
  • София
Откъде да си купя втори кладенец?
Първият вече го пресуших. Мислех си, че ще се появи локвата в Маркета, след това, но не.
Лимитиран ли е бил кладенеца? И как да си завърша мисията сега?!

Едит: Оправих се!

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 21:19 от Kally May

# 663
Не се ли появяваше водоизточник при чистене на треви, диви цветя, пънове и други подобни?

# 664
Откъде да си купя втори кладенец?
Първият вече го пресуших. Мислех си, че ще се появи локвата в Маркета, след това, но не.
Лимитиран ли е бил кладенеца? И как да си завърша мисията сега?!

Едит: Оправих се!
Нищо че си се оправила. За всеки случай да дам статията за тези, които не са се оправили.(Защото не си казала как си се оправила) Peace

http://telme-bg.com/frontierblog/?p=894

# 665
  • София
При мен нещо явно се е бъгнало покрай приключването на първия кладенец.
Рестартирах играта и веднага ми се появи съобщение за намерен втори кладенец. Нито треви съм чистила, нито нищо.

# 666
  • София
на мен ми се яви 2-ри кладенец при първата секира върху дърво, а пишеше, че трябва да чистиш треви.

# 667
на мен ми се яви 2-ри кладенец при първата секира върху дърво, а пишеше, че трябва да чистиш треви.
http://telme-bg.com/frontierblog/?p=898

# 668
Трябват ми храсти за да завърша едната мисия, дали има начин да разбера къде имам (ако имам) такива без да размествам всичко?

# 669
Ако ти зарежда бавно и постепенно, може да гледаш къде имаш храсти.
А аз да попитам - може ли да се повтаря мисията със синия Ох, че ми харесва животинчето  Grinning

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 12:04 от ililina

# 670
Затишие в темата.Сигурно сте онемели като мен от новите мисии Mr. Green
С тренеровките за кучетата направо ме разбиха.Ето тези мисии вече нямат минаване,ако за мисията с храната мога да положа усилия и да я завърша,то какво мога да направя за да завърша например мисиите,в които трябва заедно с кучето да изчистя 10 тръна,а после един път 10 и един път 5 черепа.Аз имам 3 черепа в градината,които си ги пазя от една година Crazy Имам и един в инвентара,който пък не знам от къде дойде.
Ако някой има отговор за загадката,моля да каже,щото аз тези мисии ще ги влача "Во век и веков" bowuu

# 671
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Черепи даваше колекцията на гробището, а за тръните нямам идея. Ще трябва да си освободиш някакво място, където да ти излезнат!
Успех!  Hug

# 672
  • София
Добър ден.Играя играта доста сериозно,но не пиша в този форум.Сега обаче имам нужда от съвет.Имах около115,500 пари,ставам днес сутринта,влизам в играта и имам около 2,000.Как и защо е станало така,и как да го оправя.Аз съм на 30 ниво и тия 2,00 не ми стигат до никъде!

# 673
Да не си минала някоя мисия,в която се искат пари,за друго не се сещам.Ако не си минавала такава мисия,можеш да пишеш до съпорта и да им кажеш какво се е случило.При мен имаше смисъл за едни загубени подкови.

# 674
  • София
Ще ми обясниш ли по точно как и на кого да пиша?Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт