Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 33 514
  • 516
  •   1
Отговори
# 225
За тези, които не са разбрали да ви кажа, че почистването на помещението в събота се провали, защото след като оставих някои неща и излязох, за да взема други, необходими за "Ленинския съботник"  Mr. Green се оказа, че сградата е заключена... Пак добре, че не бяхме вътре, че голям смях щеше да пада!  Joy Само се чудя защо предния ден като ходих да вадя ключове никой не ми каза, че и външната врата се заключва, но не се ядосвам, явно така е трябвало да стане.  Peace

Така, по този повод се оказва, че тази седмица преди неделя трябва да почистим помещението, тъй като в неделя ще е първата среща на групата с психолог. Това означава, че ни остават 4 възможни дни - сряда, четвъртък, петък и събота. Доколкото разбрах в събота ще се отработва 23.05, което означава, че и четирите дни може би имаме всъщност на разположение само вечерите, тъй като повечето от вас са на работа.

Очаквам предложение от ВАС като по-ангажирани кога да изчистим стаята - нещо, което в зависимост от броя на хората, няма да отнеме повече от час-два.  Peace  bouquet

# 226
Мариетка, ние днес говорихме по скайпа. Определихме си среща в четвъртък в 15 часа на кафето на театъра. Може би от там да дойдем. Срещата си определихме само 2 момичета, а аз поех ангажимент да ти пиша и да те питам можеш ли да дойдеш. Ще търсим и други желаещи. Аз предлагам за чистенето да е четвъртък. Може малко по-късно. Например да пием кафе в 15 ч. и после да отидем. Който може. Утре ще питам и другите и ще ти кажа. Става ли така?
Така, че момичета, моето предложение е : ЧЕТВЪРТЪК ОТ 15 Ч. НА КАФЕ НА ТЕАТЪРА И ПОСЛЕ ДА ПОЧИСТИМ КЪМ 16 - 16.30.
И бъдете сериозни, защото ще ви цитирам д-р Персенска, която ме заби с една нейна реплика заради, която не спах 1 нощ и се наливах с бира да удавя яда си. А мисля, че много от нас имат нужда от тази среща с психолог, защото доста сме изнервени покрай последните ни посещения по клиниките. Пишете съгласни ли сте и кой може да дойде.
Добавям и още нещо-ако за четвъртък не става. Аз съм свободна всеки от другите дни след 18 часа. За събота още не зная как ще работим.

Последна редакция: ср, 25 май 2011, 10:02 от starkelche

# 227
Аз съм на разположение в петък до 17 часа.Утре съм в Търново а в събота в София

# 228
аз за четвъртък не мога но в петък и събота мога да дойда по всяко време само кажете кога

# 229
Момичета, всеки ден съм на работа до 18.15 часа. Просто няма как  да дойда в
четвъртък към 15.00часа на кафето на театъра , и после да чистим, както е предложила  starkelche.  
А за събота още не зная как ще работим.

# 230
Момичета-кокичета,

ние днес с Дарето без да се каним ошетахме генерално!  Mr. Green Искам да кажа, че почистихме грубо помещението и смятам, че вече дори и в този му вид можем да осъществим първата среща с психоложката!  Peace Останалото ще го оправим другата седмица и занапред малко по малко. И мисля, че не е необходимо в тази и без това кратка работна, но пък и затова натоварена седмица да правим излишни движения.
Така че очаквайте включване от мен с анонс за точния час в неделя на първата ни групова среща с психоложката - първо с Деси от София, а после и с Веси от Русе!  Mr. Green

# 231
Аз съм от "безделниците" Laughing-мога по всяко време!!!Така че,в събота съм на кафето и след това където кажете  love001

# 232
Ей, кокиченца, важно съобщение!

Първа групова среща с нашата психоложка Веси -

неделя, 29.05, в 14 ч пред Халите (СВА)

и оттам ще отидем в помещението ни.

А за съботното кафе какво ще кажете да променим за разнообразие мястото на срещата? Предлагам ви сладкарница Крамер на 3-тия ет. в Мол Русе (Карфур) - има СТРА-ХОТ-НИ сладоледи и торти! Който не знае все още да му кажа, че сладоледът подпомага имплантацията!  Laughing Часът смятам, че е удачно да си остане същият, а именно 14,30. Знам, че точно утре повечето от вас са на работа, но тези, които могат, ги очаквам там!  Peace Тъкмо в неделя ще можем да разкажем на  останалите впечатленията си и да решим дали и следващите съботни кафета да не ги преместим докато ни харесва там!  bowuu

# 233
аз съм съгласна за събота но в неделя не мога да дойда Tired

# 234
Момичета, утре, събота, няма да мога да се включа в кафепиенето от 14,30 ч, защото от 14 ч съм на среща с членове от Здравната комисия в Общината, за да обсъждаме нашите предложения за критерии за кандидатстване по местния фон "Ин витро".

Ако някой от вас чете тази тема (защото вече истински се съмнявам - пиша си сама, питате ме в скайп за нещата, които обяснявам тук, обявявам срещи, за които никой не потвърждава, че ще дойде и представа нямам дали ще се състоят...  Sad ), и все пак решите да се съберете, може да се престрашите да пишете тук кои ще бъдете, за да звънна на някоя от вас когато свърша в Общината.

# 235
Аз ще отида в събота. И в неделя ще дойда. Дано не се окажа сама. Sad

# 236
Ети, аз ви "следя" редовно тук!!! Разочаровате ме когато с дни не пишете. Сега очаквам да завалят радостни вести за "точици", нали почти всички са по процедури Praynig. Не пропускайте да споделите и впечатленията си след първата среща с психоложката. Не забравяйте, че има хора далеч от вас, но част от вас Hug

# 237
Още едно процедурно включване от мен:

Няма столове в помещението ни, тъй като днес се оказа, че са отмъкнати от стаята, в която са били складирани...
Психоложката на Фондацията, Деси, ми каза вчера, че не трябвали столове, а постелки за йога/гимнастика. Така че за неделя ще трябва да си намерите отнякъде някаква постелка, възглавница или каквото намерите за подходящо.

# 238
Здравей o4akvane, малко се закучиха нещата при някои от нас. Няма много започнати процедури май. Борим се с клиниките и изследванията и дано ги преборим и да се класираме за лятото. Отпуските наближават. Дано всичкото това чакане и отлагане по ред причини да си е струвало, че много се изтормозихме. Надявам се ти да си добре. Ще те видим ли скоро?

# 239
Привет Щъркелче, ще се видим много скоро (поне такива са ми плановете, но Господ решава  Simple Smile )Половината път вече е минат - намери ли сте правилните клиники и лекари, намерихме се и ние чрез групата благодарение на Ети smile3525, и сега само трябва да имаме търпение да изчакаме НАШАТА яйцеклетчица да ни хареса и ....  ylinfant. А до тогава спокойствие и  luvbed
Пишете как е минал днескашния ден. Много ми се иска и аз да съм на една от постелките, но в следващите сбирки. Щастлив и усмихнат ден от мен.

Общи условия

Активация на акаунт