Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 33 495
  • 516
  •   1
Отговори
# 30
И аз съм много щастлива от тази среща. Следващия път и други може да доведем. Да се подкрепяме и да си помагаме.

# 31
Момичета, благодаря на всички, които дойдоха!   bouquet

Благодаря и на тези, които все още само ни четат, защото вярвам, че много скоро и те ще се присъединят към нашата група "АРТистични кукувици"  Joy

Беше много приятно, според мен много добре се посмяхме заедно!  lalalala

Принципно се разбрахме да се виждаме всяка събота по това време - 14,30 ч и на същото място - Кафене Фиоре в Мега Мол.

Ако някой има друго предложение - разбира се, че можем да пробваме и друго място.  Peace

# 32
  • Русе
Аз съм за. Дали там или другаде, за  мен е без значение. Ще идвам с огромно удоволствие.

# 33
  • Варна
Дано се съберем по голяма групичка Praynig Много ще се радвам да се събираме.За съжаление пропуснах 1вата среща,но пък ще имаме други.Нямам търпение да се запознаем и да си побъбрим.

# 34
  • Русе
Добре дошла в състава stefanqshka  Hug

# 35
Петя, благодаря за поздрава. Аз ще ходя до София утре, но се надявам да дойда на срещата в събота ако решите пак да се видим.

# 36
  • Русе
И аз събота съм на линия.

# 37
stefanqshka, добре дошла при нас!   bouquet
Защо имам чувството, че тази събота нашата компания ще е още по-многолюдна и весела?  Joy

Момичета, да ви се "отчета"  Laughing. След като миналата събота с вас обсъдихме неадекватните изисквания на Общината за кандидатстване за средства от местния фонд "Ин витро", реших, че ще е най-добре да отида до Общината, за да взема от там условията. "Интимната"  Mr. Green ми мисъл беше, че може пък да са се променили за тази година...

Отидох в Центъра за административно обслужване на Общината, от там ме изпратиха в една сграда на ул. Черно море 2, която никога не можех да подозра, че съществува - минава се през едно тунелче до срутващата се стара сграда на полицията  ooooh! Качих се на 3-тия ет. и застанах пред една стая, на която имаше табела "Началник отдел "Здравеопазване, младежки и спортни дейности". Поредният абсурд - какво общо има здравеопазването, особено в частта, която нас ни вълнува, с младежките и спортни дейности?!  ooooh! Чух, че вътре говорят хора, но почуках. Отвори ми мъж, на когото обясних за какво съм дошла, той го препредаде на жената, седнала зад голямо бюро в дъното на стаята и тя ми отговори много бързо: "Не приемаме още документи!" Отговорих, че не съм за подаване, а за да получа списъка с документи, които се изискват. Отговорът беше: "Тогава ще почакате!" И така си почаках 15-ина мин, в които вътре се обсъждаха проблеми на спорта, при положение, че можеха просто да ми разпечатат условията и да ми ги подадат през вратата...
Аз дочаках все пак часа на Мунчо и влизайки, подадох визитната си картичка от Фондацията, защото реших, че е редно да се легитимирам и да обясня с каква цел ми трябват условията. Жената ми обясни, че условията ги има в сайта на Общината и мога да си ги смъкна от там, но аз заявих, че съм отишла не случайно на крака там, защото искам да ги получа официално от нея, за да съм сигурна, че тези са актуалните условия... Служителката явно реши, че съм отишла да се конфронтирам и започна да ми обяснява, че условията са определени с решение на комисия, съставена от лекари гинеколози, на което аз казах, че за съжаление тези в Русе обаче не са специалисти по репродуктивна медицина.. Последва безумен разговор, в който тя се опитваше да ме убеди, че хората в Общината, занимаващи се с този проблем са наясно, докато аз давах доводи за обратното. В крайна сметка отново повторих, че съм отишла не да обсъждаме условията, а за да ги получа, при което жената каза, че не вижда причина да ми ги дава, след като ги има на сайта... Попитах я два пъти дали отказва да ми ги даде и най-накрая с голям яд и неохота тя се съгласи да ми ги разпечата. Докато траеше тази процедура и тя и аз мълчахме. След като ги разпечата, тя се обърна към мен да ми ги даде и влезе в ролята на съвсем друг човек, който ми обясни колко много се радвала, че съм отишла при нея и колко много ще се радва след като ги обсъдя с когото трябва да отида при нея и да видим какво ще предприемем по-нататък...  #Crazy Mr. Green

Аз от своя страна днес изпратих условията с коментарите, които направихме в събота, на Радина Велчева, Председател на УС на Фондация "Искам бебе". Сега следва да изискам условията от  координаторите на Фондацията от другите градове, в които общините са отпуснали средства по тази програма, да сравним и да преценим какво можем да подобрим при нас!  Peace

Рапорт даден! smile3519

# 38
Здравейте момичета! Това е страхотна новина от доста време насам. Прочетох всичките ви коментари до сега! Много ме развълнувахте и бих искала,ако може и аз да се присъединя към вашата компания и да се запознаем ?

# 39
siska_g, всяка следваща дама ще бъде бурно аплодирана от нашата компания  smile3501, в която очаквам да се присъединиш утре - 14,30 ч, кафене Фиоре в Мега Мол!   bouquet

# 40
Margaritka, много ти благодаря за сърдечната покана за среща. Вчера/събота/ нямах възможност да дойда , тъй като бях на работа до 15 часа. До колкото разбирам вие се срещата в кафене Фиоре всяка събота. Така ли ? Как да те позная ? И ако е така , следващата събота / 26.02.2011/ ще се постарая да дойда, за да се зпознаем.
Ще очаквам твоят отговор.
До скоро.

p.s. предполагам ,че това кафене Фиоре е в МОЛ-а , който е до Болницата?!!! 

# 41
Да, Сиска, то1но Мола до болницата е. Всеки е добре дошъл когато има време и в която и да е събота!  Hug Peace

Момичета, важна информация, която може да е от помощ на някоя от вас. Тани, която подарява Пурегон-а, е русенка, което още повече улеснява нещата! Peace

Здравейте момичета отдавна не съм писала но редовно чета темата и стискам палци всяка една от вас скоро да премине в отчетната тема .
От моята процедура имам останал Пурегон 50   - 4 ампули ако на някое момиче ще му свърши работа нека ми пише ще и го пратя ,в срок на годност са и са съхранявани при подходяща температура
Желая на всички ви да имате моя успех и съвсем скоро да гушкате вашите сладки бебчета  Hug Hug

# 42
OK, Margaritka. Още веднъж ти благодаря за отговора и с нетърпение очаквам събота /26.02.2011/ да дойда на срещата и да се зпознаем.
До събота. : )))))

# 43
Момичета искам да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на Мария,днес ми записа час за 28.02 за преглед в София. Hug
Това че се запознах с всички вас за мен значи много.Само вие момичета може да ме разберете и да ми дадете адекватен съвет.
Благодаря че ви има,благодаря на Мариета че ни събра.  bouquet

# 44
Момичета, вчера и днес получих Правилниците за отпускане на средства в Благоевград и Бургас от местния фонд "Ин витро".
Искам да ви кажа, че там е залегнало точно това, което ние смятаме за целесъобразно и за което ще се борим!  smile3540
Повече по темата - в събота.

Ех, ама как подмамвам само необадилите се досега да почнат да идват, а?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт