Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 33 498
  • 516
  •   1
Отговори
# 15
Това е страхотна новина. Не може ли да си организираме една среща повече момичета и да се запознаем ?

Щъркелче, нали това искам и аз!  Hug  newsm76

Ако обръщението ми ви е прозвучало прекалено сериозно, претенциозно или "напомпано" - нищо такова не съм вложила в него. Аз сериозната работа пак ще си я върша, но съвсем отделно от това искам да си се срещам с вас на кафе   food010, на по бира  cheers, на разходка  newsm68 или просто сладка раздумка  lalalalaPeace Hug   bouquet

# 16
  • Русе
Наистина момичета, аз също много ще се радвам де се съберем, да се запознаем и да си поговорим. Кажете кой ден и в колко часа, но ако е през работен ден от седмицата, нека де е след 17 ч.. Аз ще дойда

# 17
Марги, поздравления за ентусиазма и сърдечността ти  Hug. Попътен вятър в делата, нека има все повече щастливи мами. Ще пратя инфото на мои приятелки, които може би имат нужда от малко подкрепа и насочване  Peace.

# 18
Мариета, поzдравления zа инициативността ти. А на фондацията желая много успех и много бебета.   bouquet

# 19
Русе,добре дошли в отбора   bouquet
Успех и много сбъднати ме4ти  Hug

# 20
......
Аз сериозната работа пак ще си я върша, но съвсем отделно от това искам да си се срещам с вас на кафе   food010, на по бира  cheers, на разходка  newsm68 или просто сладка раздумка  lalalalaPeace Hug   bouquet
Мариетка, този път тържествено обещавам, че ще се обадя Simple Smile тъкмо и времето ще става за разходки. Само да свърши тази седмица и съм на линия, малко по-свободна Simple Smile

# 21
Привет, скъпи момичета!

Благодаря на всички за хубавите и окуражителни думи и готовността!  Hug

И сега, да си дойдем на думата, както се казва  Grinning: предлагам да пием кафе на 12.02 от 14,30 ч в кафене Фиоре на 2-рия етаж на Мега Мол Русе.

Ще ме познаете по косата ми...  Joy

# 22
  • Русе
Това е мола до болницата, нали? Аз се надявам да дойда. В събота мислим да ходим до Тутракан за спермограма по Крюгер, но предполагам, че ще се върнем до 14,30.

# 23
Петя, да точно този мол е (то като че ли имаме други работещи Joy ).

На всичко отгоре има още една участничка в кафепиенето, която също ще е участничка и в похода Русе-Тутракан-Русе в събота  Mr. Green

Ще ви чакам, кво да ви правя  Grinning Hug. Ама айде и други да свиркат и да се записват за участие, че да не отвися сама като прани гащи  hahaha.

# 24
И аз ще дойда. Да пуснем това съобщение и другаде, за да знаят повече хора.

# 25
Момичета и аз ще дойда!

# 26
  • Русе
Аз ще дойда с още една моя приятелка. Изчакайте ни, ако закъснеем малко, надявам се че ще успеем за 14,30. В Тутракан трябва да сме 10ч. Но много искам да присъствам на кафето.

# 27
Олеле, момичета, разплаквате ме от радост, наистина...  newsm45

Благодаря ви!  newsm51

Ще чакаме и още как!  newsm10

Да ви кажа сега какво се движи в момента. Вчера ходих при нашия кмет, г-н Божидар Йотов, за да внеса молба Общината да ни даде да ползваме безвъзмездно фоайето на Доходното здание за изложбата на снимки на ин витро бебетата. Той веднага прегърна идеята и разреши и дори договорихме датите с мениджмънта на Доходното здание.  newsm10 Аз му подарих календара на Фондацията с част от снимките от изложбата, който се радва на невероятен успех в сърцата на служителките в Общината!  Laughing
Остава да видим днес на заседанието какви средства от Общината са били одобрени за ин витро.

P.S. Одобрени са 30 000 лв. Това все пак е добре, като се има предвид, че се мислеше за премахване на това перо въобще, тъй като за миналата година от бюджет 30 000 са били усвоени само 5 000...

Момичета, тази година трябва да покажем на управляващите в Общината колко сме и от какво имаме нужда, за да може в бюджета за следващата година да бъдат предвидени повече средства, съобразно нуждите ни!

Разбирам, че изискванията за кандидатстване за отпускане на средства от този фонд са доста абсурдни. Ще говорим и за това в събота и прогнозирам, че ще имаме срещи с управляващите, за да се внесат предложения за изменения.  Peace

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 16:30 от Margaritka

# 28
  • Русе
Момичета, беше ми  много приятно да се запознаем. Ще се радвам и на други такива срещи. Никой не може да ни разбере така, както самите ние с еднаква съдба, с еднаква болка.

# 29
Много се радвам, че сте се срещнали. Да знаете че ви стискам палци  Peace

Общи условия

Активация на акаунт