Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 33 515
  • 516
  •   1
Отговори
# 435
аиде  момичета къде ви е удобно чакам да кажете този път не съм на работа и ще доида

# 436
  • Русе
Тарпеливка, нека някоя вземе инициативата и напише кога и къде, после да разпрати и на скайповете на другите, че не всички четат форума, може и във ФБ също да пише. Аз преди предприемах инициатива, но вече не мога да идвам на срещите, пазя леглото. Оргатизирайте се, без инициатива няма как да стане.Много пъти Мариетка поема инициативата, а на срещите идват малко, последния път пък никой не я е отразил за срещата декември месец, уморително и обидно е така.

# 437
И аз бих се присъединила към групичката отново. Хайде само да бъде в следобедните часове 16-16.30 мисля, че не е толкова "спящо"време  Simple Smile. Ако има желаещи да пишат, че преди Коледа си обикалях самотна из сладкарницата. Cry Очаквам включване.

# 438
аз съм съгласна с теб Пети но мен не ме притеснява мястото където и да е все ми е далеч некатия които имат проблемда го предложат може дори и пред блока им да е за 16 ч съм съгласна кажете къдетрябва да има зала за не пушачи задължително не може да излагаме бъдещите мамчета на дим трябва да си ги пазим

# 439
  • Ruse
аз съм нова тук във вашата групичка но нямам нищо против да организирам нещо.Не разбрах защо се смени мястото сладкарница неделя не ви ли беше удобна нали срещите се провеждаха там доколкото си спомням.Хайде tarpelivka ако имаш нещо впредвид пиши за да се разберем нещо и за утре.

# 440
Сладкарница"Неделя" като място е идеална според мен. Просто 14часа ми е доста обеден час - някой дремват, други са все още на масата, затова предлагам 16 или 16,30 пак в сладкарницата утре 14.01 (събота). Изберете само часа. И ако Маргаритка е ангажирана и не може дойде, не се отказвайте и вие Wink

# 441
  • Ruse
За мен също ми е раничко 14 часа но към 16 според мен е идеално все пак никога не съм идвала на вашите събирания но много бих искала да се срещнем хайде да направим така 16 часа сладкарница неделя на 14.01.Аз незнам как да се свържа с всички момичета които идват обикновенно но o4akvane  ти ако си навита и имаш координати като Фейсбук и скайп може да разпратиш покани и пиши дали ще има среща все пак защото дори и да има аз не знам как ще ви позная  Simple Smile

# 442
може да пишете за срещата си и в Русенската тема.

# 443
  • Русе
Карола, аз не мисля че е удачно да се пише и в другата тема, по простата причина,че срещата е на момичета с репродуктивни проблеми, говори се кой какво е минал, какво му предстои и т.н. Не мисля, че на момичета от другата тема би им било интересно нещо свързано с нашите проблеми. Това е моето лично мниние. Много ще се радвам пак да се събира групата, дори и психолог имаше, но нямаше интерес от момичетата. Аз толкова много бих желала да дойда и да се видя с момичетата от групата, липсват ми срещите много.

# 444
Момичета, дано утре се съберем въпреки студа, който се спусна над града. ivon79, за ориентир ще бъда със сако цвят бордо Simple Smile Надявам се да се съберем отново. Благодарение на вас научих доста неща.

# 445
  • Ruse
добре навита съм само кажи към колко часа и ще бъда там.

# 446
Утре аз и Ивон имаме твърда уговорка за среща в сладкарница "Неделя" в 16.00. Карола,Търпеливка и всички които не трябва да пазят постелката, ви очакваме. Grinning

# 447
.

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 09:15 от KaRoLa

# 448
момичета днес в 16 ч съм с вас

# 449
  • Русе
Момичета пишете за срещата с голям шрифт и по-различен цвят,така ще е много по-забележимо, когато някой отмори темата ни. Дано се съберете голяма групичка.

Общи условия

Активация на акаунт