Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 32 929
  • 516
  •   1
Отговори
# 450
  • Ruse
Момичета днес 14.01.Сладкарница Неделя в 16 ч ще има среща който иска да заповяда.: Петя78 така мисля че е по добре вече Simple Smile

# 451
  • Русе
И аз така мисля ивон. Не се сърди на коментарите ми, но аз съдя от себе си. Понякога по дребен шрифт се случва да го пропусна без да искам,  а така с голям и цветен шрифт ми се набива веднага на очи. Исках просто да помогна, да се съберете по-голяма групичка, жалко, че не мога да дойда, така ми се иска. Hug

# 452
  • Ruse
в никакъв случай не ти се сърдя аз наскоро разбрах за вашите сбирки и по принцип ми харесва да се събираме и да си обменяме на кой какво му предстои разбрах че ти пазиш леглото пази го това е най важното като се пооправиш малко ще има време за разходки и кафета това не е толкова важно Wink

# 453
  • Ruse
Момичета за утре срещата остава ли ако остава значиСладкарница Неделя 16 часа..Всеки който има желание да заповяда очакване,търпеливка и Мариетка бяхме най сериозните миналата седмица може би ще има нови попълнения тази седмица.

# 454
  • Варна
Здравейте момичета.Отдавана не съм писала,но това е защото компа ми се беше скапал.Не идвам на срещите,защото работя почти всяка събота,а и е голям студ.Надявам се след като се пооправи времето да дойда на някоя от срещите.

# 455
Момичета-кокичета,

търся пациентка на клиника "Надежда", която ще ходи скоро в София. На 4-тия етаж има оставени 20 календара на "Искам бебе" за Русе. Моля да споделите плановете си кой кога ще ходи там, за да ги вземе и донесе в Русе. Ако искате - подробности на лични, защото трябва да ви дам "парола"!  Wink

За транспортьора ще има бонус календари, разбира се!   Grinning  bouquet

# 456
здравейте момичета известно време нямах компютър но вече съм на линия.Малко ме позатисна снега но вече пътувам нормално тази събота в 16 съм на линия в сладкарница НЕДЕЛЯ.КАК СА МАМЧЕТАТА НЯМАМЕ ЛИ ВЕЧЕ БЕБЕТА??

# 457
аз на 7 02 ще ходя на тутракан да видим този път ще се случи ли ЗЕТ

# 458
здравейте момичета известно време нямах компютър но вече съм на линия.Малко ме позатисна снега но вече пътувам нормално тази събота в 16 съм на линия в сладкарница НЕДЕЛЯ.КАК СА МАМЧЕТАТА НЯМАМЕ ЛИ ВЕЧЕ БЕБЕТА??

Хайде на кафе в сладкарница НЕДЕЛЯ в събота, 04.02 от 16 ч!

# 459
и на мене вече много ми се идва но още не ме пускат какво да се прави така ще бъде но още малко за сега всичко с нас е добре дано така да продължава

# 460
Привет и от мен!Скоро не ми се очертава път към София,а събота и неделя съм канена на "Трифон Зарезан".

# 461
Момичета, съжалявам, ама и аз ще имам утре гости и няма да дойда.

Тъй като гледам сбирките ни не представляват особен интерес... Тъй че който се затъжи за мен, знае къде да ме намери и можем да се уговорим за спонтанни индивидуални кафета!  Peace

Иначе ако някой го интересува - днес внесохме от името на Фондацията предложение за Общински бюджет 2012 г. След като отпуснат сума за местен фонд Ин витро ще обсъждаме пак критериите.

# 462
  • Русе
Аз много бих искала да идвам на срещите, но все още състоянието ми не го позволява.

# 463
Пете, Биси - вие просто дръжте фронта!  Hug  bouquet Heart Eyes

# 464
  • Русе
Държим, правим всичко което се изисква от нас. Дай Боже щастлив финал.

Общи условия

Активация на акаунт