Фондация "Искам бебе" вече и в РУСЕ!

• 33 492
  • 516
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Благодаря за отговорите.На 14ден както ми казаха в клиниката.

# 256
Цвети, чакаме те утре на психологическа група и не смей да се скатаваш!  Hug

# 257
Мариетка, благодаря за хубавия смс. Не ти отговорих, защото го видях много късно и реших, че може да сте си легнали. Ще дойда утре.

# 258
# 259
  • Варна
Съжалявам искаше ми се да дойда,но ще ходим на оглед на апартамент.Спокойно няма да се скатавам.В събота ако не сме заминали за Варна ще се видим. Hug

# 260
В събота 14.30 пак във Фиоре-в мола срещу болницата.

# 261
  • Варна
Момичета ще се видим в събота,а в неделя ще ходя пак към Варна да подадем документи за втори опит и да ми слагат идния месец замразените ембриони.Ще си правя и имунологични изследвания като ме предупредиха,че са скъпи.Да видят дали има нещо нередно там с анти тела.

# 262
  • Варна
Ох,пътувах в Събота до Варна и днес си пуснах имунологичните,които струват 300лв и след месец или два ще слагаме замразените.

# 263
Дано нямаш никакви проблеми и другият месец  EFP

# 264
Ето статията, която ви обещах тази вечер - четири "късни" майки разказват...

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4005

# 265
Момичета, при мен се очертава евентуално да започнем от 10.07. Но трябва да търся имуновенин. Ако някой има идея, да казва, защото разбрах, че се намира трудно. От утре започвам да търся начини.

# 266
Момичета, при мен се очертава евентуално да започнем от 10.07. Но трябва да търся имуновенин. Ако някой има идея, да казва, защото разбрах, че се намира трудно. От утре започвам да търся начини.

Аз ти търся вече!  Peace

# 267
здравейте момичета знам че отдавна не сме се виждали но смените ми са много кофти.имам нужда от съвет ходих на първичен при д-рCтаменов и той ми назначи хормони къде да ги направя ,личната ми каза в лабораторията на д-р.Бочковар но не знаела къде се е изместила newsm78.На всички много здраве и късмет

# 268
  • Русе
Намира се до хотел Рига. Пресечката преди хотела хващаш и после първата в дясно. Преди лаборатонията има един сервиз.

# 269
благодаря ти много

Общи условия

Активация на акаунт