ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 841
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Mostly in my mind
Честита дъщеричка на Доместика. Да е жива и здрава.

Много стиснати палчета за Анилеви Hug

# 271
Привет коремчета и вече мамчета.. Laughing Нощна смяна явно още спи и пусто в темичката...Времето и тук обещава да е приятно,допивам си кафето,проскам пералнята и бягам на разходка...То ще е грехота в такова време човек да се затвори вкъщи..
Лолитке,лентичката ти не е ли грешна?

# 272
Добро утро !
 Иве ,много си сладка ,на огън се печеш ,но не забравяш да ни сложиш по кафенце  Hug !
Днес е страхотен ден за раждане ,всички сме с тебе  Praynig  Peace !

По въпросите за играчката за кошара :взехме я за 42 лв. (не ми се даваха повече  Crossing Arms) ,навива се ръчно ,а не с батерии(аз така исках ,за да не се връщам после да я спирам  Crazy ) .Перат се елементите в пералня ,музикалната част(цветето) може да се откачи и да ни придружи на разходка с количката ,примерно .
soft -захваща се към решетките ,по-точно се завинтва .Старата ни играчка(на баткото) се захващаше за таблата .Ние и решетки имаме и табла-дървена ни е кошарата newsm78 .Вашата може би е от пластмасовите ,иначе другите си имат решетки .

Отиваме на разходка с Давид  Flutter .

# 273
Амидалка аз нямам проблеми с инфакола-давам му вече 4 дни и си пълни памперса почти на всяко хранене. И аз иначе чух че запича, но явно не е при всички Simple Smile

Лори на бюбхен и аз взех мляко, но му е много суха кожата и сега мисля да взема лосион-пак на бюбхен. Олиото мисля че не хидратира, а само омазнява. Знам че се ползва само за масажи.
anilevI  Hug fingerscrossed
огнена стихия не се притеснявай, че яде малко. И аз така си мислех, моя син яде понякога и по 5-10 мин, аз дори зададох въпрос към момичетата от ЛЛЛ, те казаха че е нормално, стига бебо да се чувства добре и да изглежда сит и спокоен. Резултата - качил е 600 гр за 10 дни Heart Eyes на мама юнака Mr. Green
Честито на всички нови мами Hug (не ги изброявам, за да не пропусна някой)

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 10:40 от Evridika

# 274
Еееееее, много постно тука!  newsm78

Аз за съжаление ще изпусна хубавото време, че трябва да се привеждам в приличен вид за болницата. Все още не съм подготвила всичко и само се моткам и все изниква нещо, което съм забравила.

Хайде, отивам да си правя кафенце и да се баням.  Hug

# 275
Здравейте, дами
За протокола 2 в 1

Честити бебчета на мама Зина и мама Доместика. Да са ви здрави и щастливи, много да ви слушат и радват. на мамите бързо възстановяване.

Ние вчера бяхме по магазини и смея да кажа, че приключихме и покупките. Много съм доволна и вече по- спокойна.
козметика И аз взех на бюбхен. Взех гел за глава и тяло, пудра и крем против подсичане. Чудих се за олио или мляко но всички приятелки ме съветват до април, май когато се затопли да го мажа вечер след баня и преварен зихтин.
за телевизора в спалнята: Е няма друга тема в  къщи за която да се говори повече. Аз много държа на телевизора и според мен не облъчва толкова, а мъжо е супер противник ако зависи от него в къщи няма да има нито един телевизор. Телевизор ще има и ще е на метър от кошарата.
за въпроса "Няма ли да раждаш?" леле откачам  smile3515 smile3511 smile3512, няколко пъти избухнах на телефона и сега никой не смее да ме пита, все едно няма да разберат.
anilevI  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Огнена стихия първото ми раждане не можех 10дни да си седна на д......., но после всичко се забравя и остават хубавите моменти. Важното е , че сте добре и двете.  Hug Hug Hug

Хубав ден от нас.

# 276
  • София
Честито момиченце на мама Доместика, жива и здрава да бъде и да носи много радост в къщи!    bouquet

# 277
  • Mostly in my mind

Лолитке,лентичката ти не е ли грешна?

и аз не знам вече  Mr. Green по докторски сметки ми е на 9-ти, затова и така съм на първа страница. нет калкулаторите ми го изчисляват 6-ти. ама като гледам и днес пак няма да се раждаме. макар че както казвате, времето е чудесно и само за раждане  Heart Eyes
снощи бяхме поизлезли малко с приятели да похапнем и бебка се мяташе в корема като не на акъла си. и от тогава почти не съм я усетила.  Confused дано всичко е наред.

# 278
Здравейте на всички бъдещи и настоящи мамчета. Искам да споделя щастливата новина – имаме си здраво, красиво момченце  Grinning. Иван се роди на 3-ти февруари в 9:01 сутринта, тежи 3920 гр и е дълъг 50,8 см. 
Честито на всички вече родили! Да са живи и здрави и послушни дечицата ви!
Леко раждане на всички останали! Peace

# 279
h_angelova , честито ти момченце/то ни е адашче  Heart Eyes/, да е живо и здраво , бързо възстановяване на мама  Hug

# 280
h_angelova, честито!!! Да е жив и здрав малкия Иван!!!

# 281
  • София
h_angelova, да ви е жив и здрав Иван!!!!!

Сега добро утро! На всички влизащи днес в болница пожелавам всичко да мине наред и веднага да се обадят когато се обебят, но най-важното всичко да мине лекинко и бързичко!
И аз напоследък нямам проблеми със съня, да се учуди чак човек, спя като пън! Дори и киселините намаляха драстично и ги лекувам със сода като се появят и после няма и помен от тях!

Благодаря за пожеланията за скорошно раждане!  Hug Дано ми се случи, въпреки, че всичко е толкова спокойно, че на моменти забравям, че съм бременна. Днес дано си свърша шетнята на време да мога да изведа дребния да се натича в парка, а и аз малко да се разтъпча!

# 282
h_angelova, честита рожба. Нека само хубави моменти да носи в живота ви  Hug

Искам да питам мамите, които вече са родили естествено и са имали отоци по кракара, при изписването имахте ли още такива, или ви бяха спаднали? Че съм си приготвила едни ботуши на ток за изписването, ама сега ме стягат и незнам дали и тогава няма да ме стягат и да не мога да ги обуя  Embarassed

И да споделя нещо - преди 2 часа като ходих до вц-то  и на хартията имаше малко слуз с кръв (кафеникава), около 1 нокът. Много малко ми се видя да е тапата, ама все пак се притесних и сега ходя през 15 мин до вц-то, ама няма повече такива  неща. Дали може постепенно да пада тази тапа?

Ние мислехме да идем на дълга разходка, ама аз се уплаших че може днес да раждам и затова ще си лежа тук в къщи и ще чакам развитие  Rolling Eyes

# 283
bob4o според мен е тапата и на мен ми падна на няколко пъти. Хората казват, че след като падне, раждането започва до 48 часа. Hug

# 284
h_angelova, да ви е жив и здрав малкия Иван! Честито!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт