ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 847
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Ето го и днешното бебче:

"Имаме си дъщеря Анита, 3890 гр, 53 см И двете сме добре" domestika

Да е жива и здрава малкта Анита,мама бързо да се възстановява.

знаех си,че трябва да надникна  Mr. Green

честито Доместика...прекрасна голяма госпожица си имате вече   Hug

Аз на вас душици благодаряяяяяя  Heart Eyes

# 256
Честита Анита на мама Доместика! Да расте здрава,красива,умна и щастлива девойката! newsm51
Е,нямаше как да не отбележем и днешния ден поне с едно бебче! Grinning
Иве- чакаме с нетърпение да разкажеш колко бързо и лесно си родила сладък беборан! Hug И снимки естествено! Всичко ще е наред,сигурна съм! Hug
Лори, миличка няма смисъл да се ядосваш..... просто някои болести се лекуват само и единствено с непукизъм! Peace Пълен ignore2 Мнооого Hug и спокойствие от мен. Само с усмивки да чакаме беборанчовците Heart Eyes Мисля,че това усилие си заслужава,въпреки болежките  bowuu  bouquet
Лека от мен милички,аз от недоспиване имам чувството,че ще се разпадна всеки момент,затова лягааам,а дали ще се спи- е, това е друг въпрос Laughing

# 257
Честита бебка на Доместика  Hug
На Ивето....най-сладкото чакане да финишира с много радост и лекота за теб и да ни зарадваш със зареждащ разказ после   bouquet
Лори, така ми се иска да си пусна голямата уста, че то това чудо вече няма накъде повече да досади, но момичетата са прави, точно на финала да не и правим кефа...и като един потомствен филолог не мога да пропусна римата - писанията и да вървят в к.нефа!

# 258
Честита госпожица на Доместика - да носи само радост на мама и тати!

Аз влизам да се чипкам newsm37 и се гмуркам в леглото   Sleeping

Лека вечер  Hug

# 259
Ехаа, как ни раздвижи хубавата новина  Heart Eyes

Нека ви е жива и здрава милата госпожичка, Доместика!

Кловърче, вярно е че не трябва да се подценяват препоръките и рецептите на педиатрите, ама специално за разтвора за носле нали си е стандартен физиологичен разтвор (морска вода, която е преработена до химичен състав аналогичен на физиологичния)- разликата е само в марките- но си е напълно безопасен. Спирта и той си спирт като спирт- едва ли е проблем, че съм си ги взела от сега?

# 260
  • У дома... някъде
Честита принцеска на Доместика!Страхотно име сте избрали! Heart Eyes
Кловерче,много е сладурска играчката за леглото.На нас това ни е последното нещо дето не сме взели.Каква е цената?

Айде лека нощ и утре повече бебета на фронта,че числото 6 ми е любимо и ми харесва. Hug bowuu

# 261
Да е жива и здрава малката Анита на мама Доместика!    bouquet

Да споделя за протокола: Стани-87 няма нет нито признаци за раждане/за сега/.

Лека нощ!

# 262
  • Varna, Bulgaria
Честита бебка Анита на мама Доместика Simple Smile
И на мен ми звънят от време на време -да ме питат как съм, но повечето ми приятели вече са минали по този път и знаят, че не е много приятно да ти звънят, очаквайки да им кажеш ей сега отивам в болницата да раждам... Така че това ми е спестено от приятелите Simple Smile Само майка ми се шашка, ако не трябваше да оставяме Валентина на нея, когато влизам в болницата, щях да й спестя времето по преме на раждането - да не ме мисли, а направо щях да й съобщя новината... Ама за съжаление няма да мога да й спестя това притеснение.
С Валентина ползвах физиологичен разтвор само, не съм купувала Стеримар, или някакви подобни пръскала, знам, че са ефективни, но е и същото. Спирт не съм взела, май е време да го направя...
Много ми харесва и на мен тази играчка на Детелинката Simple Smile
Ивето и от мен има стиснати палци, ще чакаме новината с нетърпение  Hug

# 263
  • София
Честита щерка на Доместика! С нея май бяхме на една дата Simple Smile Жива и здрава да е момата, а Доместика да се възстановява бързо!

Аз минавам на отчет. Още съм 2 в 1, никакви признаци - няма контракции, води не са текли изобщо нищо не ми е текло. Бебо се разпъва отвътре, но си кротува. Явно ще си се поносим доста. В понеделник ще отида до док да ми чуе тоновете, но едва ли ще ходя всеки ден. Чисто финансово не ми е по силите, ако док реши да ми ги слуша ще е супер. Мисля да наблегна на разходките тия дни, и без това ще е хубаво времето пък дано ми помогне. Е, айде отчетох се, помрънках ви и сега само ще ви чета, защото съм през телефона и ми е много сложно писането. Лека на всички

# 264
  • Варна, морето, сините вълни...
Честита бебка на мама Доместика   bouquet
Аз се мъча да спя но не ми се получава. hey_ya и аз мисля утре да си направя мнооого ълга разходка, да видим дали ще се накани да излиза бебка  Crazy
Лека нощ  Hug

# 265
Mimi   и на мен не ми се получава със съня Crazy Вече съм като пияна от няколко дни и немога да спя и това си е!Като знам на мен колко ми е тежко,не мога да си представя какво ви е на вас с Hey-ya Confused Дано скоро да приключи вече тая мъка.... хайде утре да се похвалиш вече с леко раждане и сладко,здраво бебче!И на Hey-ya го желая в най-скоро време! Hug
Аз си пия топлото мляко с мед и канела и пак ще пробвам да поспя.
Софи, видях те на "балкона",да пишеш как си и в най-скоро време да ни покажеш снимки на Валентин Hug
Хайде отново лека нощ от мен!

# 266
eее днес не съм самичка, която да не спи  Mr. Green Утре обаче трябва да съм станала рано, отново правим разместване  ooooh! на леглото на бебо. Тъкмо научихме кокера да спи в хола и сега моя бременен мозък реши, че спалнята е тъмна и сега правим тотално разместване-горкия мъжО  Heart Eyes От къде има сили да ми се връзва незнам, мести милото мебели. Сега остава проблема за телевизора, знам, че сме говорили темата с ТВ, но пак да питам-мъжО ме накара
телевизора ще пречили на бебо, мъжо е на мнение, че облъчва-аз че не облъчва дотолкова Whistling
моля да споделите мнение-тв е бая едро и ще е на два метра от кошарата. Иначе пък трябва да го местим и него в гостната, а там е гадно да седи човек цял ден-и такава мисли ми минават в два часа.
Иначе Тонка, добра идея е млякото, чудя се дали да не си направя, то се е видяло, че няма да се ражда до една седмица за да нямам течно съдържание  Mr. Green
Ще чакаме да честитим на половината тема бебетата и тогава сме ние-нали такава ни е уговорката с бебо.
Мими, чакаме Ви и вас с добри вести в най-скоро време, но незная дали ще помогне разходката, при мен нищо не помага.
Софи и аз те видях, чакаме Ви бързичко да се възстановите и да си отидете спокойно в къщи да се гушкате, пък после и нашия ред да дойде  Hug

лека нощ  Hug

продължавам да седя будна и млякото не помогна, 3 минава  Sick

да ви покажа на какво се смях до сега

http://smeshkinadreshki.com/bg/product-view/27.html

всички са много яки, но ако това не е изчеткване  Blush

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 03:24 от loryn

# 267
Добро утроооо поспаланки  Hug

Едно кафенце за отскок Mr. Green

Отивам да заминавам Joy... Hug

# 268
Добро утро  Grinning Аз съм тук 2в1 ,чета ви ,но нямам какво да споделя освен че чакам ...
Честито на всички мами ,които вече гушкат своите бебета,успех на всички за които големият ден предстои Peace
Секциото ми е след няколко дни.Когато уточнявахме всичко с лекаря направо изпаднах в паника,сега след няколко дни явно свикнах с мисълта и съм по спокойна.Е страх ме е ,но мисля че в рамките на нормалното.Дано до края да съм спокойна  и да не се панирам ,че то на мен малко ми трябва.

# 269
Добро утро мамчета! Взимам си от кафенцето на Анилеви и отново й пожелавам много леко и безпроблемно раждане! Скоро да ни се похвали с бебче!  Hug
Ето, че и вчера не останахме без бебчета!

Честито бебе Анита на мама Доместика! Да расте много здрава, умна и красива, и много да радва мама и тати!   bouquet

Гледам, че доста от вас са изкарали нощна смяна. Аз пък напоследък така сладко си спинкам...и през деня, и през нощта...никакъв проблем.  sleepuu
Днес отново времето е прекрасно! Излизаме с мъжО малко на разходка и на кафенце, че трябва да си взема още някои дребни неща за бебо и болницата. Замислих се какво да си взема за хапване за болницата. Шоколада не ми се струва много добра идея, нали минава после през кърмата.  newsm78
За малко да забравя. Кловър, каква ти е кошарката? И аз си взех въртележка на Чиполино, но механизма за захващане и е такъв, че трябва да има дупка, за да се захване. А на мойта кошарка няма как да стане.  Cry

Хубав ден, и като се прибера, дано да имаме новинки за нови бебчета!

Общи условия

Активация на акаунт