ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 859
  • 741
  •   1
Отговори
# 240

И ние сме в отбора с коликите от снощи... Confused  Евридика, относно Инфакола - на мен ми казаха,че запичал...?Иначе снощи му дадох и определено имаше ефект, ама днес мъжо не дава - сега отиде до аптеката за някакви хомеопатични гранулки на Боарон и чай от маточина - това ни казаха да пробваме взесто Инфакола, дано има ефект...Надявах се да зачакат поне да мине първият месец гадните колики, ама ...снощи и аз плаках с него - много е тъжно да гледаш такова малко човече да се гърчи в ръцете ти и да не можеш да направиш нищо, за да го успокоиш... Sad

Амидала, нукс вомика ли ще давате от хомеопатичните против колики??

и при нас кати че ли еспумизана помогна малко, ама през нощта ще мога да потвърдя, че снощи беше много гадно - и как се бръчка милата...много тъжно

# 241
Иве, стиснати палчета от мен за утре  Hug , чакаме те с добри вести към обяд Simple Smile

Аз да се оплача, цял ден корема ми е твърд като камък, чак не мога да легна и цял ден седа полулегнала или седнала. Малката едва едва шава, и то когато я разтърся здраво, иначе все едно камък имам в корема. Много се притеснявам Cry . Това дали е нормално, защото цял ден продължава  Sick

# 242
Специално за моя племенник от мен :
 Чакам те, малко човече
с майчина обич и ласка.
Светът те зове вече -
сякаш с ръчички ти пляска.
Ела,ела,ела мило дете
подай ръка и аз
ще те пазя в беда
ще те уча в захлас.
Защо те няма сега?
Аз щях да те люлея
с вълните на  брега
приспивна песен да пея...

# 243
Момичета, здравейте от нас  Hug
позволявам си да копна писмото на Ласи123, която отново ми е писала
Лорин, мила! Ма внимание ли ти липсва ?  Гледам все пишеш с големи букви, та да се отличаваш?!   ooooh!
Де, спокойно, аз вече си те знам! Ти си в центъра на вниманието  ми  във форума  Peace  bowuu hahaha

Ласи, явно и големите букви не си успяла да прочетеш,  затова да ти го кажа и в прав текст-игнорирала съм те на лични съобщения! Повече и да искаш да пишеш, няма да успееш. Ти просто не си  наред, не ме занимавай, не искам да бъда център на внимание за теб. Остани в епицентъра сама!

# 244
bob4o_f ако ще раждаш нормално е много хубаво да имаш подготвителни контракции. Така матката се "упражнява" и се подготвя за раждането.
Аз затова искам да имам, а то пък ми изчезнаха. Общо взето вече нямам никакви признаци за скорошно раждане.
Лори, аз предлагам тотално ignore2 ! Нека си пише, аз лично вече няма да й обръщам абсолютно никакво внимание.

# 245
Джуджонки  Hug , направихме страхотна разходка с милото, какво време е навън  Party И си допазарувахме нещица за бебо. Купих си още една нощница за болницата, другата е с голямо деколте за кърмачки, пък не върви на операцията да си мисля дали ми се виждат ц....е. От същото магазинче си купих и сутиен за кърмачки за 5лв  Party Party Party , който по нищо не отстъпва на този на Канпол за 20лв, който си купих  bowuu .
Намерихме и ръкавички за беборан, обаче са бели с две сърца и в тях по едно цвете от магазина на Дисни-малко са момичешки, но пък си заслужават 3те лв. от страна на качество и сега ми олекна  hahaha
Козметика купихме Бюбхен
-хидратиращо мляко
-крем за подсичане
-гел от глава до пети
-едно кремче за външни влияния на Бочко
Друго трябва ли ни?
Всичко за 36лв  Thinking очаквах доста повече
Купих си и протектори за зърна.
Та вече сме почти готови-останаха само спирт, за нослето разтвор др. подобни  bowuu
Момиченца благодаря за отговорите, днес пак ще мисля цяла вечер  hahaha какво щях да питам.

Ивееееее стискам палци  Hug Hug Hug ти си чудесна миличка

# 246
  • Варна, морето, сините вълни...
Ох сега само чета разно форуми и теми за преносването и се чудя кога да ходя в болницата да ме видят ooooh! и най-вече се притеснявам че хем не искам да го предизвикваме толкова рано, хем ме шубе дали всичко с бебка е наред, не знам какво да правя ConfusedСтрах ме е като отида в болницата да не искат да ме приемат и да стоя там повече време... офф какво ще ме посъветване, кога да ходя? Дали в понеделник или да изчакам поне 7мия ден след термина newsm78

Че и милото не иска да правим секс а навсякъде пише че това предизвиквало раждане  Crazy

# 247

И ние сме в отбора с коликите от снощи... Confused  Евридика, относно Инфакола - на мен ми казаха,че запичал...?Иначе снощи му дадох и определено имаше ефект, ама днес мъжо не дава - сега отиде до аптеката за някакви хомеопатични гранулки на Боарон и чай от маточина - това ни казаха да пробваме взесто Инфакола, дано има ефект...Надявах се да зачакат поне да мине първият месец гадните колики, ама ...снощи и аз плаках с него - много е тъжно да гледаш такова малко човече да се гърчи в ръцете ти и да не можеш да направиш нищо, за да го успокоиш... Sad

Амидала, нукс вомика ли ще давате от хомеопатичните против колики??

и при нас кати че ли еспумизана помогна малко, ама през нощта ще мога да потвърдя, че снощи беше много гадно - и как се бръчка милата...много тъжно

Да, Нукс вомика и Хамомила 9 CH взехме, за сега даваме второто, казаха, че Нукса е за по-тежки случаи ако станат коликите, при нас за сега мисля, че още има накъде   Rolling Eyes

Палчета на Ивка  Praynig

Лори, за козметиката сега е добре с бебешко олио, не с млекце, за да ги загрява, а и кожичката им е много сухичка и трябва да се овлажнява доста, ние даже с масчица го плякаме нашия/иначе се спряхме на Мустела, душгела и млекцето ни са на нея, ама млекцето по-натам живи здрави ще го мажем.

# 248
Честито бебче на мама Зина! Да расте много здрав, умен и красив!   bouquet

Да се похваля- с Бобето    днес бяхме на един курс за бременни- тренирахме техники за дишане   Grinning После ще споделим до колко сме успели да ги приложим

Днес и за ражданията май е почивен ден  Mr. Green

Проверки по телефона......колкото искаш  ooooh! Хайде роднините ги разбирам, ама приятелите имам чувството че искат да си начешат пустото любопитство, отколкото да е признак на загриженост. При мен е налице и обратната ситуация, в която не смея да звънна на някой, дори и да ми се налага, защото всеки си мисли че им звъня, за да им кажа, че съм родила вече  Crazy

Огнена, и сега при тези обстоятелства, ще се плаща ли на доктора...то има ли за какво да му се плаща...не е моя работа това- но толкова се ядосах от това, което споделяш. Според мен не заслужва и лев, даже ти дължи обезщетение  #2gunfire

Мими, мисля че ще си по-спокойна ако отидеш да те видят.Може и да ти предложат да останеш, но ако не искаш едва ли си задължена.

Лори, мисля че това е достатъчно като козметика, което си взела, само физиологичен разтвор за нослето и очичките ти трябва, но видях че си го взела в предвид.

# 249
Анилеви, специални палчета за теб   bouquet

# 250
Ето го и днешното бебче:

"Имаме си дъщеря Анита, 3890 гр, 53 см И двете сме добре" domestika

Да е жива и здрава малкта Анита,мама бързо да се възстановява.

# 251
Да е жива и здрава голямата Анита! Много да радва мама и тате!   bouquet

Ех, тези бебоци, днес май май ги е домързяло да излизат!  Mr. Green

Днес кой още не се е обаждал?  newsm78 Аз с моя пилешки мозък не мога да се сетя!
Стани, сигурно още няма интернет...  Rolling Eyes

# 252
ЧЕСТИТА БЕБА НА МАМА ДОМЕСТИКА! ДА Е МНОГО ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И МНОГО ПРИВЛЕКАТЕЛНА МЛАДА ДАМА  Hug НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Амидалка, Анджи благодаря Ви!  Hug

Булка Марулка  Peace няма я втори ден, ама то ще се чуе. Вече е абсурдно да Ви бройкам  Mr. Green

# 253
Честито на мама Доместика  Hug Да е жива и здрава малката принцеска  Hug

Ние изкъпахме бебчо, сега спинка , а ние с татито си правим една хубава обилна вечеря, за да имаме силици за утре  Laughing

Лека вечер на всички, дано скоро можем да се включваме по-честичко  Crazy

# 254
Честита дъщеричка на domestika ! Да е здравичка ,весела  и красива  Flutter !

Само да уточня ,че при изписването(на Давид) педиатърът написа рецепта за спирт за пъпчето ,препарат за носа и др. подобни .Така че няма нужда предварително да се купуват...според мен .

Ние днес купихме играчка за кошарата ,Чиполино :

Общи условия

Активация на акаунт