ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 822
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе/Germany
Девойки тук съм вече Hug Бях си на село, но нямах време да вляза и да ви кажа че тръгвам. Тук съм и отивам да чета назад и после ще честитя Hug

# 406

"Лизи стана мама на Ева и Рая тази сутрин."

Честити бебчета, много да слушат, папкат и радват цялата фамилия.
На мама бързо възстановяване.

adi_v4   bouquet Hug  bouquet

# 407
Добро утро мацки.
Честити принцески на мама Лизи,да са живи и здрави  и да папкат много.

Мале,аз още не мога да си взема направлението за раждане.
Вече започвам да се чудя с тези контракции,дали ще разбера кога идва момента.Първата бременност нямах такива екстри,а сегааа  smile3511
katuci ,имах такива болки в седмия и осмия месец,сега нямам.Като се замисля,вестителките ще родят преди нас. Joy Аз имам на пчеличката.
adi,мерси за кафенцето.

# 408
Частити бебки на мама Лизи, започваме с двойна радост днес, браво!  Hug

# 409
  • У дома... някъде
Честити бебчета на мама Лизи!Нека бъдат голяма радост на мама и тати!
Аз съм пак с детето у дома и вече ще ме побърка.Има някакви гадни сополи и се мъчи да ми покашля  #Cussing out,взех мерки,но дано не прерастне в нещо по-голямо и то баш сега,когато времето напредва.
Бях си харесала днешната дата за раждане,но мъжа ми е убеден че отново бебето ще закъснее,мързеливи ги правел  Joy.Избърсах прозорците в хола и почистих хубаво терасата,изморих се доста та да видим. Whistling

# 410
Ето ги и първите бебчета за днес

"Лизи стана мама на Ева и Рая тази сутрин."

Да са живи и здрави малките кукли,мама бързо да се оправя.
 Hug
Честито и от мен! Да са живи и здрави, много да слушкат и радват мама и тати! Бързо възстановяване на мама Лизи!   bouquet

Много стиснати палчета и на Юлето днес!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Ако днес й е секциото. Чакаме новинки.

При мен нищо ново. В 12:30 имам час за фризьор, да се подстрижа и боядисам малко, че да съм хубава за срещата с бебо!  Grinning

Хубав ден от мен!

# 411
Честити сладуранки на мама Лизи! Да са й живи и здрави![/size]

# 412
Здравейте, имам един странен въпрос.
Племенницата ми се е разболяла от шарка. И майка ми я гледа сега.
Знаете ли (след като майка ми е изкарала тази шарка), дали е приносител на болестта и евентуално ако е, колко ще е инкубационният период?

Мерси много.

# 413
Честита радост на мама Лизи, да са и живи и здрави принцесите.
Палчета и за JJuleto и чакаме и нейната принцеса Simple Smile. Явно днес е ден на момичетата, ще видим дали някой момък ще развали женското царство Wink

vicimici принципно периода е 20 дни. Но зависи от вида на шарката, по-добре питай лекар за това дали може и тя да е приносител. За съжаление чувам за хора, които ги повтаря ...

# 414
Честито на мама Лизи!!! Чакаме снимки Hug

# 415
Мерси Ад-и.
По-скоро, притесненията ми са след като се роди бебката, дали ще може и майка ми да я види при изписването.
Или ще трябва да почака.

Мерси много.
Разбира се, че ще попитам лекар - все пак те знаят най-добре.

# 416
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро момичета  Hug
Честити бебки на мама Лизи  smile3525
Тук е много топличко и ще има пак разходка  Crazy

# 417
Здравейте, момичета!
Честити бебки на мама Лизи Simple Smile и на всички останали мами!
Аз имам достатъчно време, но не и достъп до комп, за да седна да ви пиша. У нас е "пълна лудница" - леля, баба, братче и тати си е удома, направо си е "пренареждане", та едва успявам да прочета първа страница и да видя новите попълнения.
На всички останали 2в1 мами-  Hug.

# 418
  • Somewhere over the rainbow
Честити момички на мама Лизи -да растат здрави  и щастливи!!!

За контракции ,както и преди казах и аз не знам какво точно е. Понякога ми е ставал твърд корема високо горе и това само. Последните дни  мисля че бебето е слязло малко по-надолу или пък е пораснало, защото понякога ми натиска с глава  някой орган там долу -мехура или яйчниците  и рязко за секунди ме заболява. ИИИ само това е

Дилемата ми за днес -да отида пак да си полегна или да се разходя newsm78

# 419
  • София
Честити дъщерички на Лизи Simple Smile) Да са живи и здрави и много щастливи.Момичета, да ви попитам ако не сме родили до изтичането на болничния взимаме нов ли? Моя изтече на 4-ти. Трябва ли да ходя до личната или мпже и гинеколога да ми го даде? И най-вече има ли някакъв срок за взимането и предаването му на счетоводителката?Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт