Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви проблеми споделят майките във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Формулярът се фокусира върху теми, свързани с бременността, раждането, грижите за бебето и опита на майките да се адаптират към новите си роли. Обсъждат се различни аспекти на майчинството, включително физически и емоционални промени по време на бременността, подготовка за раждане, грижи за новородени и дори избора на име за бебето. Основните теми, обсъждани във форума, включват раждане, грижи за новороденi , проблеми и преживявания на майките след раждането , кърмене , здравословно развитие на бебетата , възстановяване след раждане , проблеми със здравето на бебетата и споделяне на лични преживявания и радости от новите майки.
-
Какви проблеми споделят майките във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са признаците на нормално раждане?
-
Как да разпозная признаците на глад при бебето?

) Да са живи и здрави и много щастливи.Момичета, да ви попитам ако не сме родили до изтичането на болничния взимаме нов ли? Моя изтече на 4-ти. Трябва ли да ходя до личната или мпже и гинеколога да ми го даде? И най-вече има ли някакъв срок за взимането и предаването му на счетоводителката?Мерси!

, може до седобяд пак да се появят контракциите
. Досега с мъжа ми доста се дърпахме по темата - на него му дай да си играе с дистанционното. Но сега бебето ще е при нас и той самият категорично си каза, че ТВ-то ще е в хола. Е, това ще ме лиши автоматично и от компютър - видях, че сте обсъждали и тази тема, при нас аз съм пристрастената към компютъра и интернет. Най-вече за работа го ползвам, но осъзнавам, че от гледна точка на околните е все тая дали ще цъкам игрички, ще чатя или ще правя нещо друго, щом цялото ми внимание е фокусирано тъй или иначе върху екрана. 
Защото, ако се окаже, че е с хепатит, не ми се мисли как ще се оправям сама със всичко...
и не спира-дали да не е --води? Нямам паднала тапа, контракции йок 

,при сина ми даже още по-рано започнаха .
Имаше 40 градуса, а ми повтаряше, че бил добре.

. Нито контракции,ни тапи,ни води-ужас