ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 822
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Честито на Лизи!

Аз и Стани-87 ти желаем много здраве и късмет в отглеждането на малките моми ЕВА И РАЯ!  bouquet

п.п. Стани-87 още е 2в1....

# 421
  • Варна, морето, сините вълни...
Честити дъщерички на Лизи Simple Smile) Да са живи и здрави и много щастливи.Момичета, да ви попитам ако не сме родили до изтичането на болничния взимаме нов ли? Моя изтече на 4-ти. Трябва ли да ходя до личната или мпже и гинеколога да ми го даде? И най-вече има ли някакъв срок за взимането и предаването му на счетоводителката?Мерси!
И моя изтече на 3 и като бях на консултация ми казаха че след като родя ще ми го дадат, от датата до която  е бил предния. ( на мен от 4.02). Мисля че може и от болницата в която раждаш да ти го издадат, но аз понеже трябва да отида до АГ да ме лекува май той ще ми издава. Дано си ме разбрала  Peace

# 422
Честити Ева и Рая на мама ЛИзи - да са и живи и здрави  Hug

Да дам отчет - звъннах сутринта на лекаря и ми каза да мина седобяд "да ме погледне", така че и аз ще мина през прегледа за разкритие, колкото и да не ми се искаше. Ама по добре така отколкото да се притеснявам постоянно. Иначе аз продължавам да си изкачвам стълбите вкъщи  Joy , може до седобяд пак да се появят контракциите  Rolling Eyes

# 423
Хей-я болничния ще ти издаде АГ-то,но след като родиш.От болницата ще ти издадат друг за 42 дена(май беше).Разликата от термина до реалното раждане издава АГ-то.
Аз само чакам да излезе още една пералня и бягам на разходка.Такова хубаво време е навън,че ще е грехота да го пропусна...пък и сметчици има за оправяне...

# 424
  • София
Привет, и ние сме тук - две в едно. Вчера ударих едно добро чистене на новата квартира (само прозорци дето не съм измила), после разходка и кино. Резултатът - никакви контракции, болки или пр. Така че - чакам си секциото. Ще ме извините, че все още няма да споделя тук датата, ама много хора знаят, че пиша тук, а с мъжа ми сме решили да изненадаме всички, то и денят и часът го позволяват. Затова и ще почакам времето да наближи - а време има. Да ви кажа честно, не ми тежи много, само дето от движенията на бебка ме боли вече много, заради намаляващите води било.

Честито на всички нови мами, да са им живи и здрави новопоявилите се бебенца.

Хей_я, на мен нали ми бяха казали редовно да правя запис на тонове, да ама по време на грипната епидемия в МД бяха спрели записите. Тогава ме успокоиха, че ако усещам бебето нормално, активно е - няма проблем.

За телевизора - аз по принцип съм на мнение, че мястото му не е в спалнята. Тя си е място за спане, почивка... тия три неща  Wink. Досега с мъжа ми доста се дърпахме по темата - на него му дай да си играе с дистанционното. Но сега бебето ще е при нас и той самият категорично си каза, че ТВ-то ще е в хола. Е, това ще ме лиши автоматично и от компютър - видях, че сте обсъждали и тази тема, при нас аз съм пристрастената към компютъра и интернет. Най-вече за работа го ползвам, но осъзнавам, че от гледна точка на околните е все тая дали ще цъкам игрички, ще чатя или ще правя нещо друго, щом цялото ми внимание е фокусирано тъй или иначе върху екрана.

# 425
Добро Утро мами и мадами,
Не съм Ви чела, но видях, че женското царство е пораснало.
ЧЕСТИТО НА МАМА ЛИЗИ ЗА ДВЕТЕ ПРЕКРАСНИ ГСПОЖИЦИ  С ПРЕКРАСНИ ИМЕНА! ДА СА И ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ,  УМИХНАТИ И МНОГО КРАСИВИ! НА ЛИЗИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

А преди 20 седмици си припявахме кой с вързопче, кой с по две всички ще сме с пълни ръце, май не беше точно така  Blush

Сега да се оплача-мъжО е супер болен, с много висока температура. От вчера вечерта е на АБ и денес още сутринта изхвърча до Джипката ни с притеснението си, че има хепат. Докторката ни веднага му е пуснала изследвания и сега сме в чакане- та да помоля за по едни  fingerscrossed Защото, ако се окаже, че е с хепатит, не ми се мисли как ще се оправям сама със всичко...

Друго-Днес ми изтича подозрителна течност, откакто съм станала, но е бистра  newsm78 и не спира-дали да не е --води? Нямам паднала тапа, контракции йок  Whistling

Стиснати палчета на Юлето и на всички мами и бебоци, които решат денс да се срещат  Hug

Весел ден  Hug

# 426
ЧЕСТИТИ РОЖБИЧКИ НА ВСИЧКИ, СДОБИЛИ СЕ С ТЯХ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ! НЕКА РАСТАТ ЗДРАВИ, УМНИ И ДОБРИ! НА МАМИТЕ-БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
При нас екшъна е пълен и всички-мама, татко, батко и баба сме "горе на черешата" и се въртим само около най-малкия член на семейството ни! Отгоре на всичко май ни започнаха и коликите, та да питам майчетата, които вече са родили имат ли го вече тоя проблем? Не е ли твърде рано и аз само си въобразявам ,че са колики? Давате ли нещо? Нашата хомеопатка е в Индия за няколко месеца и трудно се свързвам с нея, но ако нещата се задълбочат, трябва да се свържа на всяка цена, че иначе хващам пътеката за лудницата!

Лек и усмихнат ден ви пожелавам!

# 427
Лори,ако мъжО е с хепатит тоз АБ дето го пие му вреди много,така че по-добре да го спре докато стане ясно какво е.И ако има сериозни опасения че е хепатит,дори сега изследванията да са в норма,да ги повтори след 3-4 дена,че наскоро една дружка го изкара.Първите и резултати бяха наред,но след 3 дни като ги повтори и работата вече беше друга...Бяхме се наплашили и ние с този хепатит,особено за малкия,ама слава Богу за сега се разминахме...Стискам палци да не е хепатит.

# 428
  • Mostly in my mind
Честити дъщерички на мама Лизи. Да са живи и здрави.   bouquet

Чакаме вести и от Юлето.
От мен чао засега. Отиваме да се разходим малко  Grinning

# 429
Честита двойна радост на Лизи !

hipi1 ,не е рано за колики no ,при сина ми даже още по-рано започнаха .
Елия не ти ли каза ,с кого да се свържеш докато отсъства ?Иначе тук споменаха Саб симплекс(дано не бъркам името) ,но не е хомеопатично .Някъде назад в темите бяха обсъждани и др. начини ,с които да се помогне  newsm78 ,като имаш време можеш да прегледаш .

loryn много кофти звучи това с хепатита ,дано не е това !Ама как пие АБ ,като още не се знае какво му има точно  Shocked!Грипът при някои също протича с висока Т ,така че може и това да е.

# 430
Лори,ако мъжО е с хепатит тоз АБ дето го пие му вреди много,така че по-добре да го спре докато стане ясно какво е.И ако има сериозни опасения че е хепатит,дори сега изследванията да са в норма,да ги повтори след 3-4 дена,че наскоро една дружка го изкара.Първите и резултати бяха наред,но след 3 дни като ги повтори и работата вече беше друга...Бяхме се наплашили и ние с този хепатит,особено за малкия,ама слава Богу за сега се разминахме...Стискам палци да не е хепатит.

Нямаше какво друго да му дам вчера в 1 часа  Cry Имаше 40 градуса, а ми повтаряше, че бил добре.
Е то това ми остава, е тогава не ми е много ясна картинката. Не стига, че свеките потърква доволно ръце в тях вече. Дано да е нещо вирусно. Но нали такава му е работата все по болници и клиники.

# 431
Честити бебки на Губето и Лизи! Да растат здрави и щастливи!
Палчета и за Юлето днес,дано да е спокойна и всичко да мине бързо и леко! Praynig
Лорка и за вас палчетата са стиснати,дано да се окаже нещо незначително и много бързо да минава! newsm10
Аз вчера такова чистене му ударих,просто не остана нищо не пипнато вкъщи и резултата е само увеличените тазови болки от качването и слизането от и на стола за миенето на прозорците Sad. Нито контракции,ни тапи,ни води-ужас Whistling
Това е засегс от мен и тук времето е страхотно,милото е вкъщи и ще се възползваме да си направим една хубава разходчица.
Хубав ден,с много нови бебоци! Hug

# 432
Здравейте момичета,стискам палчета за всички мами на които най-хубавото нещо в живото им предстои а също и на loryn - дано да не е хепатит, а и бързо да минава каквото и да е! Hug
честита радост на мама лизи!  bouquet

Мойта малка принцеса Любомира вече е с колики - давам преди всяко хранене Инфакол,ама не мога да кажа че много помага. Май си трябва време да мине за тези колики,не виждам да има някакво спасение ConfusedОсвен това нямам много кърма - храня я,цедя,слагам компреси,ям варено жито,сурови ядки и какво ли не правя но... това е положението. SadКогато цедя изкарвам не повече от 50 мл. от двете гърди, а когато я сложа на гърда да я храня в началото суче и после започва да се нервира и да плаче - явно не и достига. Та,в момента сме на смесено.. Педиатъра ми каза че може да давам и едното и другото мляко,но е хубаво да са на отделни хранения,защото в противен случай коликите ставали повече Rolling EyesИначе от два дни излизаме за 10 мин. навън. Тя обикновено спи през това време Simple SmileСега в момента пак спи и аз имам малко време да ви изчета,защото иначе е - мисия невъзможна.Тъкмо оправя бебето и каката започва тя да дава зор.. Laughing

Връщам се назад малко да ви изчета,от мен приятен ден на всички! Hug

# 433
Здравейте златни  Hug

Бебо заспа и аз се вмъквам за мъничко при вас  Wink

Честити бебенца на мама Лизи, да са живи и здрави и чакаме нимчици скоро  Hug

Хипи - при нас преди 2 нощи си помислих, че са започнали коликите и дадох Ифакол/ама няколко часа беше страшно - извиваше се и се гърчеше мъника зверски, и яко реване/, на другия ден взех хомеопатични от аптеката - Хамомила 9СH и Нутри Вокс, ама май не бяха точно колики, защото от тогава няма/слава богу  Praynig/, ама си давам от Хамомилата по веднъж на ден пак за всеки случай, иначе по 2-3 пъти се дава ако има  Peace

Лори - дано се оправя мъжлето, а ти се пази много  Hug

Палчета за всички днес, дано има много бебенца сладки в този хубав слънчев ден  Hug

# 434
jana 28 изтрий си малко пощата че не мога да ти пратя нищо на лични!!!
Казва ми че лимита на съобщения ти е изчерпан!

Общи условия

Активация на акаунт