ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 770
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Булка Марулка http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5990&cat=32 Tova e sterilizatora na napulno dopustima cena e . No nqmam otzivi ot nego zashtoto oshte ne mi se  e nalagalo da go polzvame . Markata e Ispanska ili Italianska da ne te izluja i sega se opitvat da se nalojat na pazara i za tova cenata mu e  takava . Pone az takava informaciq poluchih vse pak da ne te podveda neshto Simple Smile

# 601
  • София
Благодаря на всички за отговорите - и за секциото, и за ваничката. Уж от сума време се бях настроила за секцио и сега всичко ми е излетяло от главата. Поне шубето още не ме е хванало, но има време  Joy. Май ще гледам да мина без допълнителни обезболяващи, пък да видим... И без това ще съм на антибиотици, мисля, че на горкото бебе ще му дойде много, ако и още нещо попадне в кърмата. Аз и затова се чудех дали болката е поносима. Според доктора ми - в реанимация си обезболяват, а след това да си преценя сама дали ще ми е необходимо още нещо, то и прагът на болка на всеки е различен. И... може и тъп да е следващият ми въпрос на фона на предишния, но все пак ще го задам - книжка да си нося ли? Ясно е, че ще се полежи, ще умра ли от скука или изобщо няма да съм в кондиция?

Бенджи, Литъл евил, поне няколко познати са ми се оплаквали от окситоцина, явно това форсиране на нещата често води до повече усложнения. Важното е, че сте добре и бебенцата също.

За стерилизацията на неща за болницата - помпата мисля, че няма да ми е нужна стерилна, защото не смятам да давам цедена кърма там (и да ми я донесат стерилна, ще е такава само за първото цедене). Залъгалката и каквото там друго ми потрябва ще упълномощя мъжа ми да го стерилизира и донесе в последствие, за да не го разнасям с мен от самото начало).

# 602
Бенджи и евилче,много гадно,но както са казали хората-лесно майка не се става.
Кой каза депресия-направо не знам къде се намирам.Страх от неизвестното,а за мен известно долу горе.Но както всяка бременност и всяко раждане протича различно.А моя мъж днес ми вика-споко душко,какво толкова отиваш и го изпикаваш,какво го мислиш толкова #Crazy.Нямам думи.
Марука и аз съм като теб,нищо не знам,ама и аз зорлен няма да дам да ме ровичкат.
Никито,какво да става за фейса?

# 603
Момичета, гледахте ли бтв новините? Това не беше ли нашето Наде с малката Борянка? На мен така ми се стори, миличките те, показаха ги в болницата, дано всичко се развива добре  Hug

# 604
  • Somewhere over the rainbow
да тя беше

# 605
  • Варна
А аз да ви питам, няма да раждам при лекаря, който ми води консултациите, дори в друга болница ще съм, а нали след раждането се ходи на контролен преглед-къде е това, при доктора, който те е изродил, или про този, дето ти е водил бременността  newsm78. А и ако взема да пренося и трябва да ми се предизвика раждането какво ще правя, наблюдаващият ли го предизвиква, и плаща ли се това, все е дно си избрал екип  newsm78 newsm78

# 606
Здравейте момичета,
да се запиша в редицата на чакащите..термина ми е за 13.02, ама хабетр си нямаме да излизаме засега Embarassed
На последната консултация ми казаха че ако до 17 не съм родила да влизам в болница на 18.02
Бебка е много мързелива май Simple Smile

Бенджолина, ако не е тайна в коя болница ражда? може и на личния да пишеш.
Че страха е голям страх Simple Smile

# 607
Някой има ли представа какво става с групичката ни във ФБ  newsm78 Няма  никава информация, всичко е изтрито... newsm78

# 608
Хм, да бе всичко е изтрито,защо така newsm78
Джона ,много палчета за Стани от нас,всичко да мине леко и безпроблемно.

# 609
Да те бяха много е сладка малката Борянка, дано всичко лошо им остане в миналото.  Heart Eyes
amidala13  - Май са ни хакнали, не разбирам и аз какво става. newsm78

# 610
Палета и за Дидишончето, гледам, че утре и е датичката за секциото  Hug

# 611
Защо са ни изтрили групата??? newsm78 Да не би някой, който не сме искали да включим да се е ядосал и да ни е докладвал за нередности. Знам, че при три сигнала директно блокират. #Cussing out
Амидалка, аз не ползвам шишета, но помпата за кърма я мия само с вода и четка, не ползвам препарат и на мен ми се струва в повече.
Днес бяхме на консултация и ни мериха- 3650 гр и 53 см- много сме пораснали Heart Eyes

# 612
На мен ми се отваря страничката ни във ФБ и всичко си излиза. Само дето като искам да отворя снимките, пише че съдържанието е временно недостъпно.  33uu

# 613
И аз нищо не виждам в групата във фейса - освен, че нямало администратори и няма снимки  Rolling Eyes

# 614
Бенджи и Евил, много съжалявам, че така се е получило при вас. Казват, че като мине време остават само хубавите спомени. Дано бързо се възстановите след преживяното - и физически, и психически.
soft, това е по твоя въпрос: http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_5040_0.html
Аз също не искам да ми предизвикват раждането на бебето. Съпругът обеща, че ще съдейства и както го е вкарал, така ще го изкара. Joy

Общи условия

Активация на акаунт