ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 896
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Огнена,добре завърнали се... Hug Трудно ти е било,но важното е че имаш жива и здрава дъщеричка... Hug
Фентъзи,Честит Борис.Да е жив и здрав,много да ви радва. bouquet  
Иве,стискаме палци.  Praynig

# 166
Някои раждат лесно,.... други -   #Shocked #Shocked #Shocked Знае ли човек  #Crazy
а пък трети  Hug секцио - то   

Пък четвърти няма и да разберат какво е. .....
ха ха, Дидишонче , то при някои и това става наистина. Колко ромки разбират, че са бременни, едва когато родят и то ОТНОВО почти неусетно как и кога Simple Smile
 hahaha  hahaha  hahaha Седят две циганки пред гинекологичния кабинет и си чакат реда. По едно време излиза акушерката и раздава назначения. Подава бележка към една жена и казва:
-Вие сте за цитонамазка.
Подава на друга и казва:
-Вие сте за проходимост на фалопиевите тръби.
Обръща се към трета и казва:
- А Вие за видеозон.
И се прибрала обратно в кабинета. Тогава едната циганка се навежда и подшушва на другата:
- Гледай хората какви работи имат,а ние с теб, с тия две голи п***ки къде сме тръгнали?!
От всичко гледайте да извличате  положителни неща, от ядове полза няма!  Peace

# 167
Честито и на Фентъзи !
Сетих се - сега като няма Вигантол, какво ще давате? Ние се чудим дали да не поръчаме от чужбина на някой приятел. Чужбинските мами нека споделят при тях как е с Вит Д-то?
Това кога трябва да се даде на бебето ?  newsm78

Нищо на своя глава не давам  Naughty !
Педиатърът като дойде на първото посещение ще каже какво и защо да се дава !
Съветвам и вас да не експериментирате !

Izvinete za latinicata ama ne sum si v nas i ne se opravqm ne6to.

CHESTITO NA FANTASY GIRL!!!

Clover4e, az su6to ne eksperimentiram. Minaliq put go po4nahme ot 20-iq den ta do godina i ne6to davah. Sega go nqma nikude po aptekite 4e nali go iztegliha. I zamestitel v BG nqma, ta za tova pitah.  Peace Peace

# 168
 newsm44 newsm44 newsm44
Честит Валентин на Мама Софи и честит Борис на мама Фентъзи!!! Да са ви живи и здрави малките сладурковци!Да растат много жизнени и щастливи деца! На мамите мнооого бързо възстановяване и скоро пак при нас да разкажат и това преживяване!

Толкова се вълнувам вече!От поне 8 месеца споделяме всяка тръпка от бремеността,а вече повечето от вас са МАМИ Hug Ех, как да не се разчувства човек...
Иве и теб чакаме с добрата вест!Палците са стиснати и положителната енергия препратена, сигурна съм,че и при теб всичко ще мине по вода! Hug
Огнена- милата тя! И аз съм на мнение,че екипа е бил кръгла нула, тежкото раждане не е било твоя заслуга, просто екипчето не си  есвършило работата,като Хората #Cussing out #2gunfire
Но наистина, най-важното е,че и двете сте живи и здрави!Бебка е голяма и слушка и папка и кърма имаш-перфектно! да продължавате все така! Hug
Стеф- чакаме и от теб добрите новини,дано всичко мине бързо и леко! Praynig
Я аз да ви попитам вие имате ли болки в срамната кост Embarassed Малко ме е срам,но реших да попитам. Днес цял ден ме боли там и усещам някаква тежест,а корема ми не е паднал още... а докторката ми каза още на 11.1,че било нормално да започна и тази болка и тежест да усещам,понеже й се оплаках от болките в кръста и таза. При родилите мами имаше ли такава болка малко преди раждането?Дали може да е симптом... почвам и аз да се психясвам вече със симптомите hahaha Ей заразно е да знаете. Crazy

# 169
  • София
Честити бебета на Софи и Фентъзи Simple Smile! Да са ви живи и здрави!
Иве, успех в неделята!

Абе, момичета защо пак се заяждате с Ласи? С риск да обидя някои от вас ще ви кажа, че откровено сте злобни на моменти, а аз честно не виждам за какво. Много пъти тръгвам да напиша това, но се отказвам, ама сега просто не се стърпях. В нейните постове няма и помен от злобата и изсмуканото от пръстите заяждане от постовете на някои от вас!

Огнена, важното е, че всичко е минало и сте живи и здрави и сте си у дома
За съжаление има и  некадърници. Ти плати ли му след това? Ако сте имали подобна уговорка, де...Аз една стотинка не бих дала !

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 23:27 от hey_ya

# 170
Здравейте и от мен.
Честито на новите бебенца а на мамите бързо възстановяване.  smile3525
Аз днеска си купих и  кажи речи последното което ми беше необходимо а то  бе превръзки за родилки.
И да ви питам дали тази марка са добри -hartmann -molimed.

# 171
...
Абе, момичета защо пак се заяждате с Ласи? С риск да обидя някои от вас ще ви кажа, че откровено сте злобни на моменти, а аз честно не виждам за какво. Много пъти тръгвам да напиша това, но се отказвам, ама сега просто не се стърпях. В нейните постове няма и помен от злобата и изсмуканото от пръстите заяждане от постовете на някои от вас!

....  честно казано, и аз съм на това мнение...  /не че някой ме е питал, но/ Както писах по- горе, но с др думи: гледайте от розовата страна на нещата де  Crazy
е сега ме "набихте" вече, излизам   Laughing

# 172
Бонбонки, аз май ще си лягам...след час, два. Пуснах пералня и яденето готвя, но днес се наядох сега преди малко и ми се приспа. А аз с мисълта, че и без това, както всяка вечер няма да се спи до 4ри  ooooh! Сега ми тежи шкембито.

Лека Нощ от нас с Беборан и ОБИЧАМЕ ВИ  Hug
Утре от рано почвам със скандиранията за бебета, явно си има ефект  Mr. Green

Мислих да свършвам, но..
Хей Я, е честно казано не ми е приятно някой да ми прави забележка за правописа и в същото време да пише по най-неграмотния начин. Не ми е приятно, след като съм помолила някой да не общува с мен, да ми дава съвети за щяло и нещяло и още повече да ми пише и на лични. Е извинявай, но ти май не получаваш писма със присмехулни човечета  Hug Но в крайна сметка излиза колко е мила със всички и как иска да помогне-дори в лични ми е писала как и било приятно да си общуваме, а аз постоянно и повтарям да не ми пише-запълва ми пощата с глупости  Hug
ЦЕЛУВАМ ТЕ  Hug  А теб те няма цял ден и аз си помислих, че си в родилното, а ти тук  Blush
И все пак не мисля, че подхождам злобно, дори цветя й подарих!

# 173
  • Варна, морето, сините вълни...
Лека нощ  Hug Аз съм с космодиска  Crazy и се чудя дали да лягам с него, ама май ще го махна, не искам да ми убива докато се опитвам да спя  Whistling

# 174
Добро утро! Снощи си легнах още в 22:30 и сега рано рано се събудих!
Слагам по кафенце и закусчица, че започна да ми стърже стомаха!  Laughing

Тотони, по въпроса с болката в срамната кост. Имам я много отдавна, може би още в началото на шестия месец. По едно време даже за два дни ме болеше толкова силно, че не можех да ходя, но премина. Сега отвреме навреме пак се появява, особено нощно време, едва се преобръщам. Да не те притеснява, в реда на нещата си е.
Хайде и днес някой да ни зарадва с хубави новинки!
Хубав и слънчев ден ви пожелавам! Hug

# 175
  • София
Здравейте момичета, аз съм от мартенките, но влизам при вас с радостна вест.
Мама ZINA, вчера е родила момченце-Димитър 3.060кг. и 50см HugПри вас също е записана с термин 1 март.
За нас мартенките е първото бебе Hug Hug Hug
Да е жив и здрав малкият сладур Димитър и само радост да носи на мама и тате.  bouquet

# 176
Честито на мама Зина!    bouquet

Днес ще ходим да си вземем парочистачка за бебето. В Карфур-а , ако си купиш една другата ти е подарък. Та без да искам и аз ще се снабдя с този полезен уред. Племенника като идва у дома да му е конфортно.   Laughing

# 177
  • Варна, морето, сините вълни...
Добро утро! Много спите днес, къде сте се изпокрили Hug
Софт взимам си от тортичката и след малко отивам да права кафе Simple Smile
Честито бебече Димитър на мама ЗИНА   bouquet

# 178
Добро утро и хубав ден на всички.Бягам на кафе

# 179
Здравейте момичета, аз съм от мартенките, но влизам при вас с радостна вест.
Мама ZINA, вчера е родила момченце-Димитър 3.060кг. и 50см HugПри вас също е записана с термин 1 март.
За нас мартенките е първото бебе Hug Hug Hug
Да е жив и здрав малкият сладур Димитър и само радост да носи на мама и тате.  bouquet

честитоооо  Hug
Тони и мен ме боли от доста време  Mr. Green

Леле каква закускаааааааа  Crazy

Хайде чао доскоро Hug

Общи условия

Активация на акаунт