ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 865
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Първо добро утро на всички сладурки  Hug

Сега да честитя на новите мами! Да са им много здрави и усмихнати дечицата!

я да ви питам аз, вас питат ли ви постоянно "хайде бе, не роди ли вече?" . и как реагирате? аз много се нервя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Лолита мен пък ми задават винаги въпроса "рита ли" ,от което ми идва наистина да изритам някой!!!! Който ме види...познат не познат "Рита ли?" Тоя въпрос ме изкарва ивън нерви #Cussing out #2gunfire

Момичета вчера се преуморих - мих прозорци, чистих върху гардероба, редих ,прах и т.н. Вече кошарата е оправена и покрита с чаршав .Само чакам да родя!
Но от снощи съм се подула и не знам какво да правя.Явно се претоварих - крака , ръце и лице.Така са подути че с ръцете не мога да хвана нищо,а краката не мога да ги обуя с нищо.
Мислите ли че трябва да отида до болницата (мразя да ходя инцидентно) newsm78

# 196
Капмех, отди да те види лекар за твое спокойствие. А, ако съм на твое място ще ида  Peace
ПС- Моята предистория е друг случай   Wink

# 197
ЧЕЕЕЕЕСТИТООООО БЕБЕ НА МАМА ЗИНА  Hug! ДА РАСТЕ ПРЕКРАСНО И ПОСЛУШНО ДЕТЕ! ДА Е МНОГО ЗДРАВО, УМНО И ЩАСТЛИВО! НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Добро Утро от нас, вчера си легнах в 5 часа, то днес ли беше или вчера вече незнам  #Cussing out Отивам да ям, после ще  Ви пиша, исках да питам мамите, които са родили и раждали.
1. за помпата за кърма-док я иска на втория ден-но нали тогава е коластра, пак ли да си я ползвам? И как да я стерилизирам?
2.................................ттттттттттттттттттъъъъъъъъъъънннннннннннннн-после ще питам  Embarassed

ИВЕ   Hug, ПОЧИВАЙ ЗА ГОЛЕМИЯ ДЕН   bouquet  bouquet  bouquet
ХЕЙ Я  Hug
НА ВСИЧКИ МАМИ СТИСКАМЕ ПАЛЧЕТА  Praynig

ИИИИИ

ИС КА МЕ БЕ БЕ ТА, ИС КА МЕ БЕ БЕ ТА  Hug

# 198
kapmeh и аз до преди 2-3 седмици нямах никакви отоци. И при мен се появиха изведнъж и аз като теб се притесних. Като питах доки, той ми каза, че албумина ми бил добре и не е от това. Обясни ми,че корема след като слезе по-надолу притиска някакви главни вени, които се намират точно на свивките на краката и затова се получава така.
Поне при мен е така. А ти ако не си си пускала скоро изследване, те съветвам  най- добре да си пуснеш. Peace
Честито бебче на мама Зина! Да й е живо и здраво!   bouquet
Лори, и аз си задавам същите въпроси.

# 199
  • София
Честито бебе на мама Зина!    bouquet

# 200
Здравейте мами, честито бебенце на мама Зина  Hug

И ние сме в отбора с коликите от снощи... Confused  Евридика, относно Инфакола - на мен ми казаха,че запичал...?Иначе снощи му дадох и определено имаше ефект, ама днес мъжо не дава - сега отиде до аптеката за някакви хомеопатични гранулки на Боарон и чай от маточина - това ни казаха да пробваме взесто Инфакола, дано има ефект...Надявах се да зачакат поне да мине първият месец гадните колики, ама ...снощи и аз плаках с него - много е тъжно да гледаш такова малко човече да се гърчи в ръцете ти и да не можеш да направиш нищо, за да го успокоиш... Sad

Хубав ден на всички бъдещи и вече настоящи мами  Hug

Ласи, ти жива ли си още, мислех, че си се отказала да тормозиш мамите в нашата тема, ама явно си си хахо и си седиш нежелана тука... Whistling

# 201
Ами сега съм пред дилемата да тръгна ли към болницата или не.Като знам как предния път чаках около 3 часа само за да вляза...не знам дали си заслужава.Понеже може да ми спадне отока до тогава и като ме видят да ме върнат.

# 202
  • София
Привет, момичета. Днес ми е адски замаяно и едва гледам компютъра. Ама пак от сутринта не съм се спряла. Ядох сладко, ефект никакъв. Мерих кръвно, хич не е ниско - 130 на 80 (при мен не е нещо ново, така че не ме тревожи). Както и да е, ще мине, още малко остана.

Много бебета съм "пропуснала" за два дни - честито на Фентъзи гърл, Софи, Вероника и Зина. Да са ви здрави и щастливи малките слънчица.

Огнена  Hug. Каквото и да е било, минало е. Наистина, трябва да се постват и такива разкази, защото за съжаление много раждания протичат и по подобен начин. Никой не е застрахован от усложнения, а за жалост се случват и некадърни и несериозни доктори (дори и при избор на екип, заплащане и пр.).

Аз да се похваля, че си взех документите за раждането и... май с това приключва ЖК, доколкото разбрах от думите на докторката. Дадоха ми и направления за изследвания, но нито ми записаха нов час, нито ми казаха да нося резултати. То не, че остана за кога да се прави нещо, дори и да има проблем.

За разните любопитни, които чакат да родя - и при мен ги има. Най-често звънят на майка ми или на мъжа ми, на мен не смеят  Joy. Една роднина всеки ден се обажда, да не пропусне момента, когато ще тръгна към болницата, пълен отчет иска - болки, води... На инат съм решила да изненадам всички.

# 203
Ами сега съм пред дилемата да тръгна ли към болницата или не.Като знам как предния път чаках около 3 часа само за да вляза...не знам дали си заслужава.Понеже може да ми спадне отока до тогава и като ме видят да ме върнат.
ЗАСЛУЖАВА СИ, за всеки случай. Провери си и кръвното налягане. На мен са ми перманентно  отекли за това не взимам отношение, но бих отишла  Hug Поне изследвания ще ти пуснат. Сети се за Мартинка и Янчето  Hug

# 204
и аз от седмица или две съм с отекли крака, ама все още си обувам обувките  Embarassed
излседванията са ми ок, но задържам вода. Доки каза, че е нормално в 9 месец да се подуят, така че споко според меен. Ако е много голям отока тогава бягай до болницата  Hug

# 205
Бобчо днес, сънува ли ме с две  Joy На капмех май не са й пускали изследвания скоро  Hug

Момиченца, толкова въпроси Embarassed и не помня нищоооо  ooooh!

Отивам за козметика за бебон, после за весели ръкавички  Mr. Green Ей видях ги тези ръкавички на Евридика и само за такива мисля, няма спокойствие, но ще намеря.
Дошъл ми е слинга в Еконт-и тия мръсни коп......ца не са ми пратили смс. Днес пратих милото, тй стигнал в 1 и  10, а те го върнали били до 13часа. К......а мръсни, а на телефона им до 17 часа в събота  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 14:12 от loryn

# 206
Здравейте момичета! Честито на всички мами който вече гушкат бебенцата си да са им живи и здрави и успех на всички останали който още чакат заветния момент като мен.

За непрестанните и дразнещи въпроси като: Няма ли да раждаш вече ? и Рита ли? Нямам думи спряла съм да си вдигам телефона защото нямам нерви да обяснявам на всеки едно и също.Simple Smile

Сигорно вече се е обсъждало но искам да попитам какво ще кажете за Овлажнителите за въздух. Много се чудя дали трябва да купя такова нещо . Или това само допълнително изнежва бебетата ни. Ще се радвам ако някой сподели опит. Благодаря педварително. Аз отивам малко да разходя корема. По късно пак .

# 207
Да си кажа, че и аз съм си тук.
Отиваме на разходка, че това слънце не е за изпускане, а после на р.д.
Тони, мен ме боля срамната кост точно една вечер миналата седмица. Не знам на какво се дължеше, мина от само себе си Simple Smile
За влажността - аз имам обратния проблем. При нас е прекалено влажно, но засега се справяме и без влагосъбирател.
Лори, няма смисъл да стерилизираш помпата, защото стерилизацията е актуална май само няколко часа преди ползване. А и ти ще я ползваш да се цедиш, но няма да храниш бебчо с тази кърма предполагам. На него ще му даваш от гърда. Поне аз такива сметки си правя  Thinking
За щастие на мен тъпи въпроси никой не ми задава, освен баща ми. Но след големия ни скандал в началото на седмицата и той си трае вече  Simple Smile

# 208
  • Варна, морето, сините вълни...
я да ви питам аз, вас питат ли ви постоянно "хайде бе, не роди ли вече?" . и как реагирате? аз много се нервя  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мдааа, след ежедневните проверки по телефона това е следващия въпрос...Идват ми наум всякакви цветущи отговори  #2gunfire
Оф и аз така...даже вече не смея да вляза във facebook че веднага почват да ми пи6ат дали сам родила, все едно няма да разберат като се случи #2gunfire #Cussing out

# 209
Честито бебе на Зина !

Мен с предната бременност постоянно ми звъняха за проверка .На термина ми звъняха , а аз нямах изгледи за раждане ,но същия ден се наложи да ме оперират и изненадах всички .

Сега тези ,които ми знаят датата не ме проверяват-каточели съм заключена и не може по-рано да стане като си имам дата  Joy

Аз смятам помпата мъжът ми да я стерилизира и да ми я донесе в болницата,когато вече ми потрябва .

Имам въпрос към тези ,които са попълнили електронната карта за преброяване : как определихте квадратурата на спомагателните части(коридори ,баня ,тераси и т-н.) -на око или мерихте  newsm78 ?Много досадно това попълване  Crossing Arms .

Общи условия

Активация на акаунт