ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 822
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
h_angelova честито бебче!   bouquet

# 286
  • Varna, Bulgaria
Привет на всички, ние сме от поспаливите, като не мога да спя през ноща, наваксвам през деня, поне за сега  де Wink
Честит бебок на h_angelova , да е жив и здрав и да радва родителите си  Peace
Снощи ми беше толкова тежко на корема, при все , че не вечерях понеже не ми се ядеше въобще, но и си чувствам корема така, сякаш повече място от вътре нямам. Горкия беб, сигурно му е много тясно, ама все си казвам да изкараме още седмица поне и тогава ако иска да излиза  Mr. Green
Аз искам вече де, но кой ме пита  ooooh!
Хубав ден на всички, ние излизаме с Валентинката ей така - да се разходим безцелно....

# 287
Добро утро коремчета и нови мамчета!

Честито на новите мами!Много здрави и усмихнати бебоци!Бързо и леко възтановяване!

Вчера по обяд ви писах че се чудя дали отида до болницата,че се бях подула...
Е....все пак отидах - да се оплача!
Приеха ме в 13:05ч. За първи път влязах в родилното (в 9-ти месец вече не си в стайте за преглед а направо в родилното).Първо бях много учудена ,че ми налато година му правиха ремонт и като влязах не можах да повярвам.Всичко е в шарени цветове с кожени обзавеждания и видео стени...Доста модерно ми се видя.По скоро беше като фоае и рецепция на хотел.Всяка стая има огромна плазма и баня ,където душовете са с фото клетки и едни сладурски лампички сини за студената вода и червени за топлата.Приатно съм изненадана от това което видях.И всичко се покрива от здравната каса.Не се плаща нито за стая нито за раждане нито за телевизия.А нета е безплатен на територията на цялата болница.
За съжаление хубавото до тук! Всички сестри бяха черни,говореха ужасен английски и ми се видяха доста грубички.Тази дето ме прие ме настани в една от стаите и ме сложи на тоновете и изчезна.Седях така около час, после дойде ,измери кръвно ,температура ,пипна корема и каза нищо ти няма.Това не е подуване кой ти каза да идваш за такава дреболия!!!Побезнях.Даде ми парацетамол за главоболие и каза - сега ще чакаш доктор да дойде да ти върне картона ,нищо ти няма, бебето е обърнато вече правилно, няма нищо притеснително - после излезе.И така от около 14:15 ч зачаках доктора!!! Към 16:00 излязах и се развиках на рецепцията че паркинга ми изтича и не съм яла.Те ме пратиха в кухнята (на всеки етаж има) да си препека филийка!!!По едно време така се бях отчаяла че няма да си тръгна че се разплаках и се развиках на милото по телефона!Доктора дойде да ми върне картона към 17:45ч. и ми каза "Съжеляваме за малкото забавяне,много сме заети" .  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И така като се прибрах просто нямах нерви да седна и да разкажа!

Извинявам се за дългия пост!

# 288
.

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 03:08 от lena1

# 289
Честито на lena1 и h_angelova , нека малките Ви момченца разтят живи и здрави!    bouquet  bouquet  bouquet

# 290
Честито на обебилите се мами! Да са им здрави дечицата и бързо възстановяване!    bouquet

Днес изкарах Елена на терасата за 10 минути-страхотно време, понапече я слънцето добре. Така ми препоръча педиатърката.
Платих на доктора вече-и други ми казваха да не му плащам,ама нали не обичам скандали и реших,че щом ми идва и в неделята специално по-добре да му дам каквото се уговорихме и да си ходя по живо, здраво...250лв както е по закон за избор на лекар. Бебето наистина суче по малко време, но изглежда спокойна след това, притеснява ме,от както почнаха коликите не ака редовно,само пиша в памперсите, Еспумизана я запече явно и спря да ака след всяко ядене. Rolling Eyes Вчера ни изписаха Колоцинтис 9СН и Хамомила 15 СН за коликите на нас-нищо не каза  нашата хомеопатичка за Нукс Вомика. Rolling Eyes Спрях да и давам Бебезана и Копъра-пия си ги само аз, а и давам хомеопатичните в една лъжичка.

# 291
Честито на мамите с бебчета   bouquet, да са живи и здрави и скоро у дома
Палчета на всички ,които са в очакване днес.

# 292
  • Somewhere over the rainbow
Честити бебчета на Лена1, Х_Ангелова и Доместика-да са ви здравички и щастливички и лесни за гледане  Simple Smile

И аз май ще съм от групата на поздравяващите до послено, ако евентуално не ми измислят някое секцио другата седмица на прегледа.

Тази нощ никакъв консенсус с младежа в корема ми накъде да заспим заедно. Аз се Завъртя надясно и там ми идва сънят обаче  малчо блъска в реброто и боли.Като се завъртя наляво той се кротва , ама на мен пък не ми идва сънят в тази посока. И така до сутринта.И пре з цялото време се протяга, обтяга, беше тежка нощ.
Иначе една приятелка ми беше  казала ,  че един от признаците за раждане е да не усещаш последните дни бебето  -еми   няма такова нещо при мен.

# 293
Няма такова нещо-аз предната нощ дори усещах бебето бясно да се върти-въртеше се до последно. И добре,че се въртеше, една седмица преди раждането беше седалищно,щях да откача една седмица от притесненения. Говорехме с доктора за спешно секцио и за това разчитах на него много.

# 294
jiqna И моята мадама не обича на дясно,а на мен само така ми е удобно.Тя се кротва само на ляво.Но снощи след тежкия ден в болницата бях категорична и останах обърната на дясно, целия корем се местеше от ритане и скачане.Милото вика че на въже скачала  Laughing . Обаче бях изморена и както се тръшкаше и показах кой командва...просто съм заспала  Mr. Green

# 295
  • София
Честити бебета на lena1 и h_angelova     bouquet

# 296
Здравейте, колко много сте писали, нямам възможност сега да изчета, влизам само да се похваля.  
На 31.01 се роди Делян, 3860 кг., 53 см. със секцио и от четвъртък вече сме си вкъщи!
Борим се с кърменето /рагади, болезненост, количеството варира, защото аз имам разстройство и понякога се обезводнявам/, но смятам, че засега се справяме прилично!!!

# 297
Честито на новите ни бебоциии  Hug Hug

# 298
Здравейте, колко много сте писали, нямам възможност сега да изчета, влизам само да се похваля.  
На 31.01 се роди Делян, 3860 кг., 53 см. със секцио и от четвъртък вече сме си вкъщи![/b

ЧЕСТИТО!  bouquet

# 299
ЯницаЧ, честито бебенце   Hug Вече не можем да смогнем с честитките, суперррр  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт