ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 852
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Добър ден от мен! Прибрахме се, въпреки че не ми се прибираше много!Времето е страхотно! Сега ще хапнем малко и мисля да си полегна, че нещо пак ми се приспа. Mr. Green

Честити бебчета на мамите h_angelova, lena1 и ЯницаЧ! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!    bouquet

Момичета, случвало ли ви се е понякога при движение на бебето нещо да ви пука в корема? Все едно се пукат от тези найлоновите опаковки с балончета.  Laughing

Май исках и нещо друго да кажа, но забравих.  newsm78

# 301
Честито на lena1 , h_angelova и ЯницаЧ  ! Много радост да ви носят новите членове на семействата !

Лорин ,в предния пост забравих да си кажа мнението за ТВ :
Аз съм от тези ,които смятат ,че ТВ няма място в стаята на бебето .Колкото по-късно -толкова по-добре !

# 302

Лори на бюбхен и аз взех мляко, но му е много суха кожата и сега мисля да взема лосион-пак на бюбхен. Олиото мисля че не хидратира, а само омазнява. Знам че се ползва само за масажи.

newsm10

# 303
Не,има олио на Бюбхен само за масажи и още едно-за след къпане-аз съм с олио за след къпане.

# 304
За телевизора - аз лично без телевизор не мога да заспя.Винаги имаме телевизор в спалнята.Нашия е на стената а кошарата се пада малко преди него на отсрещната стена, и не мисля че ще свети на бебка.Но чесно казано не мислим да я учим да спи на тишина.По скоро ще държа телевизора пуснат с някое детско двд да се върти за да свиква.Относно облъчването - то ние излъчваме вече .Всичко облъчва.Дори батериите за детски играчки са вредни така че....не можем да опазим никой от облъчване в наши дни.

# 305
В Токуда мажеха бебораните с олио на Хип  Peace Не мисля, че само омазнява, попиваше и добре кожичката ставаше много мекичка - нашият мъник беше на люспички целия и за 2 дена оправи  Grinning

# 306
Не,има олио на Бюбхен само за масажи и още едно-за след къпане-аз съм с олио за след къпане.
Да, и аз сега прочетох етикета на олиото на Бюбхен. Пише, че възстановява влажността на кожата и предпазва от изсъхване, както и че се нанася след баня.  Peace

А за млякото знам, че е добре през лятото да се използва вместо олио, защото е по- леко.

# 307
Честити бебчета на Лена и Яничка! Да са живи и здрави и много да ги радват!

Момиченца, аз след малко вдигам гълъбите за документите и после към МД!  Hug
Надявам се и там да имаме връзка, ако ли пък не, ще се обадя като съм вече мама!  Heart Eyes

# 308
Тук ме посъветваха мамите ,родили миналата година , че олиото в началото го ползвали по време на баня.Сипвало се по 5 6 капки бебешко олио, може и повече във ваната на бебето.То се разтваряло и овлажнявало кожата и после нямало нужна от други мазила поне първите няколко месеца.Така избягвали да ги мажат и кожата била доста добре хидратирана.Мисля да опитам и аз като се роди малката.Може наистина да действа,защото 3 различни мами които не се познават по между си ми го казаха.Явно си е обща практика.

# 309
QueenBee  Hug
Много стиснати палчета.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Ще чакаме да се включиш с новинки!

# 310
Честити бебчета на Лена и Яничка! Да са живи и здрави и много да ги радват!

Момиченца, аз след малко вдигам гълъбите за документите и после към МД!  Hug
Надявам се и там да имаме връзка, ако ли пък не, ще се обадя като съм вече мама!  Heart Eyes

Стиснати пачета ! И чакаме известие  Hug

# 311
  • София
Здравейте, колко много сте писали, нямам възможност сега да изчета, влизам само да се похваля.  
На 31.01 се роди Делян, 3860 кг., 53 см. със секцио и от четвъртък вече сме си вкъщи!

Честито   bouquet

# 312
QueenBee ,желая ти лек престой и всичко да мине по най-добрия начин  Hug!

За олиото :за да овлажнява(хидратира) ,трябва да съдържа вода .Това може да се провери от етикета .
Може да са измислили някакво олио , в което да са добавили вода -не знам .Но при класическото бебешко олио няма вода(аз навремето за сина ми като търсих ,четях старателно по етикетите и не съдържаше вода) .
Вода има в съдържанието на тоал. мляко или лосиона ,или крема-продуктите ,чиято цел е  х-и-д-р-а-т-а-ц-и-я , а не  о-м-а-з-н-я-в-а-н-е  Grinning .

# 313
Честити бебчета на мамите h_angelova, lena1 и ЯницаЧ!   bouquet
Да са ви живи и здрави и много , много да ви радват! Съжелявам ако съм пропуснала някои, но ви прочетох малко по диагонал , че не мога да ви смогна

# 314
Това за водата майка ми го бече обеснявала тука наскоро ( тя е инженер химик) .Съгласна съм с това.Но не знам защо слагат олио във ваната на децата и твърдят че хидратирало кожата?

Общи условия

Активация на акаунт