ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 814
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Стиснати палци и от мен за Лори - щом си му е такава работата на човека и бебче чака, той знае как да се пази, вярвам, че не е лошото! Ако е грипа- да преминава бързо пожелавам  Hug

# 436
Момичета, моля ви стискайте палци, утре ми е секциото, малката упорства и не иска да се обърне до последно...
днес оправихме документите и цял ден не съм на себе си

# 437
  • София
Лори, дано не е хепатит! А ти с тези постоянни изтечения по-добре да отидеш да те видят. Благодаря за отговорите момичета. Сега картината ми е ясна.

# 438
Успех cama! Виж колко вече успешни мами са разказвали за леко раждане със секцио, всичко ще е наред и ще те чакаме да се похвалиш с бебката   Hug

# 439
Момичета, моля ви стискайте палци, утре ми е секциото, малката упорства и не иска да се обърне до последно...
днес оправихме документите и цял ден не съм на себе си

Успех мила  Hug Няма страшно - пожелавам ти леко раждане като мен  Praynig Hug

# 440
Мами,вие като почнахте арниката,консултирахте ли се с лекаря?
Аз днес питах в аптеката и жената ми каза да питам първо доки,да не пия на своя глава.
То при мен е малко късно,де!Термина мие за 17.02.

# 441
Ох,Лори много гадно,стискам палци да не е хепатит и бързо да се оправя,а ти отивай да те видят дали не са водите,защото на това ми прилича.Стискам ти много палчета  Hug Hug Hug
Ние сега се прибрахме от разходка с щерката,резултатът е още една нощница и още един чифт чехли за болницата.
И да ви се похваля каква кошара си поръчахме за 180 лв нашата е чисто бяла.http://dizainbaby.com/bg/adelinalux.php
cama,много палчета и спокойно Peace,всичко ще е наред. Hug

# 442
БЛАГОДАРЯ  Hug
Ми да си кажа, язък ни за дипломите ей............... Blush Докторката го направила на две стотинки за АБ. Ма кво да направя дори и не ми мина през ум за хепатит-викам се оооо ще да е някой свински грип, чакай да приключа с бактериалната флора  Mr. Green

Та изследвания чисти, няма Хепатит-преди малко ми звънна, че го страх да ходи да провери, но след като му казах, че ще родя от притеснение, веднага тръгна  Joy
Ади на изследвания от урна може и да не се хване отначало, но кръвните 100%  Hug

Джипката казала вирус, което не ме успокоява много, но се чувстваме добре с бебон засега. Иначе имаме 6 дни да се оправяме, макар, че анестезиолога каза 2 седмици преди операцията никакви болести.  Джипката му дала и от безплатните лекарства.  smile3501

За изтеченията, не мога, много ме е срах, много ме страх-ще чакам милото да си дойде пък ще видим. Но много ме е страх, я да си седи бебон до неделя вътре  Sad. Нямам контракции и паднала тапа май, пък и няма косми в тях, нали трябваше да гледам -е доста се взирах.

та да си Ви кажа

ОБИЧАМ ВИ МНОГО  Hug

cama СТИСНАТИ ПАЛЧЕТА

МОМИЧЕТА да стиснем палчета и за дъщеричката на Нади, ДНЕС ГИ ПРИЕМАТ В БОЛНИЦА

# 443
Честити бебнца на мама Лизи , да са и живи и здрави и много послушни , весели и игриви    bouquet

Успех на кама  Peace

# 444
  • У дома... някъде
Лорин,какви са тия косми дето търсиш ако са ти водите? newsm78Нещо не мога да схвана  Embarassed
Днес както и следващите дни са прекрасни и слънчеви,само за раждане на деца  Whistling Whistling
Тотони и аз като тебе се умарям умишлено,ама няма полза дето казваш ти,само като си полегна и тогава се размърдва човечето,зор не си дава да излиза.И подготвителните ми контракции много рядко се появяват......да видим до кога.... Crazy
desitacheva много евтинко сте го намерили легълцето. PeaceХубаво е. Hug
Огнена похвали се как сте с двете моми в къщи? Hug

# 445
аааа абе ей, нали така каза Беба отдавна, трябвало да има косми и други частици. Ей ще си родя тук накрая, не ме шашкайте  Joy Може да обясните какво да очаквам де  Hug

# 446
  • У дома... някъде
аааа абе ей, нали така каза Беба отдавна, трябвало да има косми и други частици. Ей ще си родя тук накрая, не ме шашкайте  Joy Може да обясните какво да очаквам де  Hug
Joy....чак не ми се вярва......косми  и какви частици...... Mr. Greenнякое ако ли..... hahahaсори ама не се сдържах..... Laughing

# 447
Joy....чак не ми се вярва......косми  и какви частици...... Mr. Greenнякое ако ли..... hahahaсори ама не се сдържах..... Laughing

е аз се взирам вече 3 месеца  Embarassed  hahaha

# 448
Здравейте мамчета,
скоро не съм писала нищо, защото няма нищо ново при нас, но ви чета редовно.
Имам въпрос към вече родилите да споделят с нас отзиви за продуктите на Томи типи. Спомням си, че доста мами бяха избрали тази марка, както и аз. За съжаление имам проблем с намирането на помпата тъй като имало проблем с вноса на тази марка в момента /поне така ми казаха в няколко магазина/.

# 449
  • Варна
Здравейте мамчета,
скоро не съм писала нищо, защото няма нищо ново при нас, но ви чета редовно.
Имам въпрос към вече родилите да споделят с нас отзиви за продуктите на Томи типи. Спомням си, че доста мами бяха избрали тази марка, както и аз. За съжаление имам проблем с намирането на помпата тъй като имало проблем с вноса на тази марка в момента /поне така ми казаха в няколко магазина/.
Аз си поръчак помпата от англ. Амазон, даже е намалена. Ще видим дали е добра, като дойде време за ползване, нали Бенджи беше пробвала помпа преди раждането и й се карахте да не си докара контракции.

Общи условия

Активация на акаунт