ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 807
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Сега се връщам от разходка и не съм ви изчела...Само да кажа на Лори и се връщам да чета

Лори,тя изобщо не си е пускала урина,а направо даде кръв.Първите резултати бяха съвсем леко завишени,но в норма и след 3 дена бяха скочили ужасно много да кажем от 30 на 3000...Затова пак ти казвам за ваше спокойствие,нека ги повтори след няколко дни пак.Стискам палци!

# 466
Здравейте мами   bouquet

Някой знае ли нещо за Бенджи?

# 467
  • София
Мишленце, тук има и е БГ сайта http://www.mammawebshop.com/bg/tommee-tippee.html?cat=69

# 468
ехо, довечера ме приемат в патологична бременност
доки здраво си вкара двата пръста  Rolling Eyes и каза че главата е мн ниско, но шийката не е изгладена напълно. не каза нищо за сантиметри, а само, че започне ли ще стане бързо раждането, ама кога ще ппочне  newsm78
чакайте тези дни вести от мен, дано всичко да е ок  ooooh!

# 469
  • софия
Бобчо, успех, мила, имаш стиснати палци !
А ти къде ще раждаш ?[

Само се мотая около сака и си викам.... "има време, има време, ама май е време да го затварям"

Ще сложа една манджа да сготвя, че мъж ми да не умре от глад тия дни и сядам да се настройвам психически.... като опре ножа до кокала си е гадно... извинете за глупавия пост ....

# 470
Момичета не съм ви изчела, но ви благодаря за многото честитки.  Hug
Ще ме извините.
Изписаха ни днес, беба спи в момента и чакам да се разциври за да я кърмя, ще се мъча до последно.
Само да кажа, че малката се казва Красимира, за 1-ва страничка.
Когато имам време, когато си отидат гостите от вкъщи и когато успея да си отспя ще се включа по подробно.

# 471
bob4o_f Стискаме палци и чакаме ново попълнение  Hug

Аз пък накрая ще преносяяяя  smile3511 smile3514 .Никакви симптоми!!! Искам вече да раждам и аз...нещо да се случи,скучно ми е.Бързо , бавно, болезнено или не просто да идва вече.... smile3511  ... Това очакване ме побърква

# 472
Диди, ще раждам в окръжна в пловдив , след малко ще тръгвам

Бенджи  Hug добре дошла

# 473
ЧЕСТИТИ НИ НОВИ БЕБЧЕТА!!!

Ние си се прибрахме вече вкъщи и сега ще съм по-спокойна да не тръгна посред нощите да раждам и да съм с нашите.
Еййй, снощи тоя бебок искаше явно да излиза през пъпа....няма такова опъване, наместване, протягане и кво ли не още повече от час....направо ми се ревеше по едно време от болка.
Корема си ми се стяга все повече и повече. Болка има само в корема, не и към кръста. Утре съм на запис от 2ч. и ще накарам Лазарова да направи и един УЗИ да го видим кво си прави. Да си призная като че ли тайно се надявам да ми каже утре че ме приемат да раждам....нещо вече ми идва в повече.....

Бобчо, стиснати палци и успех.... Peace

# 474
Честити дъщерички на Лизи!Да са живи и здрави и много да ви радват!

Хей я, моята гинеколожка, която ми води ЖК ми обясни, че ако пренося трябва да отида да си взема от нея нов болничен лист, но това се правело чак след като се роди, тк не се знаело за колко дена трябва да бъде. А кога трябва да се даде на счетито- колкото по-бързо го дадеш, толкова по-добре, за да може да ти го внесе в НОИ и да не ти се бавят паричките. Не че моите счетоводителки веднага внасят болничния ми, ама предполагам че другите са по-съвестни

Лори, пожелавам възможно най-леко да се разминете- бързо да се оправя мъжо.

Дидишонче, Бобчо,cama, Нади и малката им принцеса Борянка имат от мен най-силните палчета и много положителна енергия Hug

Ако имате време да почетете....много ми хареса информацията за раждането в тази статия и мисля, че е доста полезна http://natalyoga.net/helping_birth.html

ДесиМного е красива и практична кошарката. Със здраве да си я ползвате

Бееенджиии, много се радвам, че сте си вкъщи вече   bouquet

# 475
  • област Варна
Не съм Ви чела. Виждам обаче че си имаме близначета.

Честити ти дъщерички Лизи! Много здраве и щастие им желая!

Спряхме се на количка най-накрая - Чиполино Перфекта зелена. Тя ще ми е подарък от брат ми и снаха ми и ще си я получа след изписването.

Да питам варненки. Някоя купувала ли си е това веро на Бочко и от къде? Не успявам да го открия.

# 476

Бенджи  Hug Hug Hug Добре дошли миличка, много ни липсваше!

Нещо ми се струва, че днес съм Ви наопаки  Blush Ади, ми той МъжО е в командировка четвъртък и петък и после идва бебон, лошо за тези резултати  Thinking Дано се пооправии да се окаже грипче, да не се шашкаме излишно си пожелавам. Аз каквато съм си седя до последно  Blush
Та между другото да си кажа-изтеченията ми сПряха  Thinking
Отиваме на разходка пък то ще се види  Mr. Green
Еспинозка, е не съм варненка, но го има в Била и кауфланд  Blush
 Hug Hug Hug
БЕБЕТА ИС КА МЕ  БЕБЕТА  Hug
ДОЙДЕ НИ И СЛИНГА  newsm44

# 477

Да питам варненки. Някоя купувала ли си е това веро на Бочко и от къде? Не успявам да го открия.

Хм, аз ползвам такова и съм го купувала от Кауфланд, от една бебеборса във Влладиславово, а също и от Метро, ако не се лъжа.Доволна съм от него.

Ние сме ок, бяхме на разходка с малката, че днес времето страхотно.Също и прозорците си измих, а тези дни свърших и куп други неща.Чувствам се добре и си чакам датичката. Laughing

# 478
Искам да питам дали някой си е купил сутиен за кърмачки? И необходим ли е?Понеже аз от 6-ти месец не нося сутиени,защото ми умаляха в обиколката, а не искам да копувам големи,които после няма да мога да нося.

# 479
Привет мацки  Hug
Още съм си 2 в 1, но интернет доставчика ми обявил несъстоятелност в петък без никакво предизвестие или предупреждение и 4 дни вече нямам нет. Това естествено го разбрах днес след голямо ровене за лични телефони на служител, че на централата им никой не отговаря  Mr. Green
Изобщо не съм изчела нищо. Паразитирам за отчет само на комшията на компа.
Да са живи и здрави новите попълнения и бързо възстановяване на всички мами  Hug   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт