ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 788
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Mostly in my mind
аз пък точно обратното съм чувала- момичетата-преди термин,момчетата се пренасяли...
Нищо вярно за мен.Всяко бебче ще си излезе тогава,когато му е времето.

и аз тъй съм чувала, че  момчетата обикновено повече се преносвали. но и според мен всичко си е много индивидуално.

# 541
  • Somewhere over the rainbow
Ох,Лори много гадно,стискам палци да не е хепатит и бързо да се оправя,а ти отивай да те видят дали не са водите,защото на това ми прилича.Стискам ти много палчета  Hug Hug Hug
Ние сега се прибрахме от разходка с щерката,резултатът е още една нощница и още един чифт чехли за болницата.
И да ви се похваля каква кошара си поръчахме за 180 лв нашата е чисто бяла.http://dizainbaby.com/bg/adelinalux.php
cama,много палчета и спокойно Peace,всичко ще е наред. Hug

Деси Ние поръчахме същата в бяло и розово само че нашата струва 350 , а аз разлика не виждам никаква . Толкова много търсих нещо по евтино  като вариант и така и не намерих и си казахме с таткото ,че вече няма време за каде да чакаме и в петък я поръчахме и  сега като видях направо ми идва  #Cussing out #Cussing out
И нашето е същото ,ама подарък от чичото и е за около 300 лв. малко ми е женско с тия цветя вместо дръжки ,ама нали подарък.

Честити бебечта на мама Лаура и Малкото Мими-да растат здрави и щастливи!

# 542
  • У дома... някъде
Хей Я,тапата е май.Време ти е вече да зарадваш Тими с бебче. Hug
Стейси оправяй се бързичко. Peace
Аз пък съм чувала,че момчетата подраняват,а момичетата след термин,но истината е някъде по средата,демек около термин. Joy hahaha
Честит син Даниел на мама Лаура!На мамата бързо възстановяване!

# 543
Добър ден и от мен, честити бебчета на Лаура и Мими   bouquet

# 544
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile аз днес отивам да си взема документите за раждането и на разходка, времето е сууууупер

# 545
  • Varna, Bulgaria
Здравейте Simple Smile!
Аз чак сега се излюпвам, но да не си помислите, че не съм станала по-рано да заведа дъщеря ми на у-ще! От 6:30 до 8:30 бях будна и когато се върнах пак си легнах. Сега Ви прочетох на бързо и отивам да си прибера детето от училище !
Честит Даниел на мама Лаура и на таткото разбира се и благодарим, че ни е писал за тази хубава новина Simple Smile
Утре съм на док аз, да ми стискате палци, че аз пък съм си наумила, че не искам да раждам до края на тази седмица, искам де, ама иам едни ангажименти, които искам да отхвърля на всяка цена преди да се отдам изцяло на този момент.

# 546
Здравейте момичета!
Аз съм вече от отбора на родилите майчета Simple Smile
На 04.02 в 4ч сутринта родих момченеце - Николай, тежи 3070кг и 50см. Изненада ни много почти 20 дена преди термина!!! Но пък такава радост  Joy
Няма да ви разказвам за самото раждане, не беше лесно, разминах се само с три шева и общо взето родих за 6 часа. В 10:30 вечерта ми изтекоха водите, без предварителни контракции, и после почнаха  по на 3-4 мин, но за съжаление без почти никакво разкритие, то беше зора но стана Simple Smile И така, вече сме си в къщи от вчера, снощи изкарахме спокойна вечер почти, но то си е бебе неможе да не плаче, пък и тази кърма, стига ли, не ли ????
Хайде, това е за сега от мен, ще гледам да се вклучвам от време на време Simple Smile
ЧЕСТИТО и на другите вече майчета с бебенца. А на още бременните - УСПЕХ.

# 547
  • София
Хей Я,тапата е май.Време ти е вече да зарадваш Тими с бебче. Hug

А дано!!! Една колежка утре има рожден ден и си е заплюла датата. Даже днес ми звъня да ми каже, че щяло утре да бъде.  Grinning

# 548
Здарвейте, момичета!

Стиснати палчета на всички който имат нужда! Hug

Аз вчера ходих до Шейново и окончателно си остава дата за секцио 15-ти! Та ще ме приемат сутринта във вторник и към 10:00 ч. ще е срещата с бебка (естествено ако тя не реши друго  Laughing). Гледам, че и Хей-я ще я приемат в събота (ако и при нея няма хубава изненада), така че може да се засечем! monika89 също писа, че скоро ще разбере датичката си и я чакам да сподели! Може да се съберем три мами накуп, ще се радвам да се запознаем.
Имам един въпрос към вече родилите секцио мами! Колко водоустойчиви лепенки за операцията ще са ми необходими! Ще съм благодарна ако имат възможност да споделят!

Честито на новите мамчета!   bouquet

# 549
хей я, така и не разбрах къде го пипнах. Предната нощ не мигнах до сутринта, не можах да заспя изобщо и подозирам, че и преумората на очите си е казала думата. В момента съм без лещи по този случай и се лутам като слепец с тия -13 диоптра.
А за теб подозирам, че това ръждивото е именно тапата.
Crazy Diamond, на мен при секциото ми казаха да си взема само една. За периода от изписването до свалянето на конците. Там на място ми слагаха от техните марлени превръзки, но при миене трябва много да внимаваш да не се намокри раната. А за къпане на цялото тяло и дума не можеше да става.

Относно термините аз пък четох, че първите деца обикновено се бавят, а вторите и т.н. подраняват.

# 550
  • Варна
Честитo на новите мамчета   bouquet

# 551
Добро утро мамита  Hug

честито на нопвите ни мами! Да са им живи и здрави, много усмихнати и спокойни дечицата!

Стискам палци и за всички които се нуждаят! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

hey_ya  и аз мисля че е тапата и вече идва и твоят ред.Стискам палци и ти пожвлавам успешно ,леко и безпроблемно раждане !Всичко да мине както си го планувала!  Hug

И тук е един прекрасен слънчев ден, но аз от два дни ставам рано, защото един познат ме помоли да му замествам колежката в офиса за няколко дена.Представете си как сега съм на работа  Whistling.Добре че офиса е на две преки от нашия сервиз и милото ми е под ръка .Всички ме базикат че накрая с мойта работа ще родя в офис или ще тръгна с компа и телефона за болницата  Joy

Да ви кажа от снощи имам леко разтройство, вече втора сутрин до към обяд имам менструални болки и се чувствам все едно ще ми дойде всеки момент.А и от време на време имам леки срязващи болки тук там...В четвъртък съм на консултация, мисля че ще е последната.Надявам се другата седмица най-късно да родя  baby_neutral

# 552
  • София
Стейси, бързо да се оправяш, че много кофти така без лещи  Hug

Даймъндче, дано се засечеме. Аз признаци за сега нямам. Ще се разбереме за телефони на лични да се видиме там : )
Абе Лори още не е писала. С тея нейните изтечения вчера...Дано всичко е наред!
Смятам да оставя детето на училище и отивам да пия кафе с една приятелка, после смятам да повървя малко та да засилиме работата. После отивам на доктор.

# 553
И аз дремнах малко и сега ще бягам на разходка.То и затова е така пусто тук,в такова хубаво време е грехота да си седим вкъщи...
Лори,снощи беше нощна смяна и нищо чудно сега да си поспива още...
Mr. Green

# 554
честито на Лаура и validob,да са живи и здрави малките мъжленца.
Румила имаш много палчета от нас.
cucuhka ,разликата е че вашата е готова,направо от вносител,а нашата ще ни я правят мебелна фирма,а дръжките ние  ще си ги купуваме,понеже и на мен са ми малко момичешки,така и ни предложиха от фирмата.И да не ми се смеете, че чак сега  я купуваме. Heart Eyes Това е първата покупка за бебо,аз само набелязвам,а като се роди човека татито ще ги пазари.Малко съм като старата генерация  Mr. Green
hey_ya   и мен това гърло направо ми взе акъла-биопарокс ли не беше,после оспамокс и продължава да ме дразни,какво беше това чудо,един месец се влача.Искам да се събудя един ден и да ми няма нищо,но уви.

Общи условия

Активация на акаунт