ФЕВРУАРСКИ майчета очакват сладки зайчета! - Тема 30

• 23 760
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Честита дъщеричка на БОБЧО!

Нека бъде здрава и щастлива!

Весел ден!

# 646
Честити бебчета на всички мами, които сме пропуснали, докато бяхме в болницата!. Благодаря на всички за хубаавите пожелания!

Ние вече сме вкъщи, раждането мина повече от добре! Секциото не беше толкова страшно , колкото си го представях! Искрено благодаря на д-р Илиев от Токуда- наистина беше много забавно в операционната, имаше музика, после ми пуснаха Happy birthday. След раждането се обезболявах допълнително и това ми помогна да стана на 9-тия час.

пожелавам на всички мами , които още чаакт своите бебчета- леко раждане!

Радвам се че всичко е минало добре! А би ли споделила с какво се обезболяваше? И след реанимацията ли започна да се обезболяваш сама? Благодаря ти предварително!  bouquet

# 647
clover_d, вчера като излязохме с малкия в квартала и той тичаше напред все за теб ми беше мисълта и очите ми на 4. Знаеш ли дали са хванали онзи ненормалник, дето дърпал деца? Моя е на 4 и е с много излишна енергия - абсурд е да го задържа неотлъчно до мен. Направо ми е свито сърцето!

# 648
Ласи,ако обичаш не си позволявай да слагаш прякори на хора,които не познаваш.И оцъклените ти емотикони тук нямат място.За разлика от теб,всички ние тук рано или късно ще родим...

# 649
Ласи,ако обичаш не си позволявай да слагаш прякори на хора,които не познаваш.И оцъклените ти емотикони тук нямат място.За разлика от теб,всички ние тук рано или късно ще родим...
newsm10

# 650
Честита бебка на Бобчо и много късмет и леко раждане на Диди.
И ние ще сме по-късно на разходка. Аз не писах за мен, защото трялбва само да се оплаквам...започнах да поддържам пак високо кръвно 140/100, почнах Допегита, но в тази доза ми го сваля минимално, страх ме е,че не го усещам и няма да разбера не дай си Боже беля да стане  Sad
Днес ще ми излязат и резултатите от микрото, но докторя не мисли, че сме преборили бактериите, така че сме фиксирали засега 21 за секцио. Док не вярва да изтрае дотогава, но ...ще чакаме освен ако не тръгне нагоре кръвното.
Оплаках ви се, сега да пожелая весел ден навън на всички   bouquet

# 651
  • София
Честита бебка на Бобчо и много късмет и леко раждане на Диди.
И ние ще сме по-късно на разходка. Аз не писах за мен, защото трялбва само да се оплаквам...започнах да поддържам пак високо кръвно 140/100, почнах Допегита, но в тази доза ми го сваля минимално, страх ме е,че не го усещам и няма да разбера не дай си Боже беля да стане  Sad
Днес ще ми излязат и резултатите от микрото, но докторя не мисли, че сме преборили бактериите, така че сме фиксирали засега 21 за секцио. Док не вярва да изтрае дотогава, но ...ще чакаме освен ако не тръгне нагоре кръвното.
Оплаках ви се, сега да пожелая весел ден навън на всички   bouquet

Не си мисли лошотии! Всичко ще е ОК!

# 652
  • Varna, Bulgaria
Ехо, здравейте!

Честита бебка на Бобчо Ф , да й е жива и здрава принцеската и скорошно възстановяване от нас  Hug
Стиснати палци на Дидишонче за днес!
Гатофилиа, само бъди спокойна, почивай си и всичко ще е не ред.
Аз днес имам среща с моя док, който ще ме изражда, стискайте палци всичко да е ок, пак ще ми каже сигурно, че ми е голям бебока и че трябва до 15 число да излезе, но да видим...
Имам от вчера малко по-чести стягания на корема, направо си става на камък де, ама без болка, а преди малко доста ме присви кръста и ме боли ниско долу в ляво, там, където е обичайно левия яйчник.
Тръгвам сега да взема дъщеря ми от училище, да видим как ще се добреме до вкъщи с тежката раница...

# 653
Здравейте момичета  Hug !
Не съм ви чела отдавна признавам си, но имам нужда от съвет  Rolling Eyes .От два дни малкия се обрина и сега е с червени петънца по тялото  ooooh! .Не сме сменяли козметиката, праха и каквото и да било от както се е родил.Не знам на какво да го отдавам, но много се притеснявам  Cry .Звънях на педито и тя каза да го капем с смрадлика.За сега ефект няма.
Някой от вас има ли подобен проблем и ако да моля дайте съвет как да процедираме.Благодаря ви предварително   bouquet

# 654
Честита принцеска на бобчо,да е жива и здрава и много послушна,на мама бързо възстановяване.
Чакаме и дидишонче,много палчета.
Gatofilia ,заради кръвното ли ще си секцио?Аз ги имам и двете екстри и малко се панирам и аз.
mar_dimitrova,да не се е претоплил нещо,от горещото може да са.А педито защо не дойде,това и е задължение,как го лекува по телефона. #2gunfire

# 655
  • София
Ехо, момичета, привет и поздравления на всички обебили се! Ние още сме 2 в 1 и никакви признаци за скорошно раждане. Утре съм н жк и тонове и ще видя как се държи бебчо. Иначе - корема ми целия се мести, нищо общо с приказките че като порасне бебето движенията намалявали. Мисля вече да си приготвя багажа за болницата, за изписването на бебо и на мен.

Нищо не ме боли и тежи сериозно, само по-трудно се размърдвам вече като се залежа и усещането е точно в срамната кост и влагалището, но това си е нормално и не ме притснява. Почнах да вземам редовно арника. Готова съм и за лесно и за трудно раждане - пък каквото сабя покаже.

# 656
Мар-Димитрова,тези дни беше топло,да не сте го прегрели детенце? Другия вариант е да се чисти...Баткото се беше опъпчил така за кратко,но основно по лицето беше при него,а ти казваш,че са по тялото....На-вероятно ми се струва да му е било топличко на детенце

След малко и аз отивам на ЖК да видим какво прави бебока... Heart Eyes

# 657
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте за мен е добро утро  Blush
Честито бебче на мама Бобчо и бързо възстановяване.
Успех на Дидишонче.
Аз утре съм решила да ходя до болницата да ме прегледат. Та може утре да е денят  Praynig

# 658
  • Русе/Germany
Изчетох ви. Снощи не можех да вляза във форума.
mar_dimitrova и аз знам че от претопляне се получават такива пъпчици или червени петна.
Little Evil, Бенджолина  Hug вие сте герои. Важното е че всички сте добре.
clover_d на мен ми пуснаха Урина, Кръв и секрет.
" В 6:15 родих красавица - 3200, 51 см.Тежко вагинално раждане" Bob4o_f
Честито съкровище на мама. Да им е жива и здрава и много да ги радва. Бързо възстановяване  bouquet
Стиснати палчета за Дидишончето Hug
Да се похваля, на майка ми микровълновата е голяма и ще се събере стерилизатора  newsm68

# 659
Добро утро коремчета   Hug

честито ни ново бебче!  bouquet И стиснати палци за раждащите днес  Hug

Аз снощи както си имах няколко по болезнени контракции и разтройство.Днес вече имам само леки менструални болки.Не мога да разбера какво става.Утре съм на консултация, та ще видим.Краката ми са ужасно оттекли от снощи.Дори ги снимах да ги покажа на акушерката утре.Но като гледам тя и сама ще види,защото нямат намерение да спадат.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт