90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №126

• 27 177
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Нана,цвиля от смях Heart Eyes
Кажи сега за пърленката,че да не овапцам положението Crazy

Може пърленка, но чиста. Без масла, кашкавали. Най-много противогрипен чесън  Grinning

А за репликата - като я чух, я казах на мъжа ми, той само изсумтя  Mr. Green

# 601
  • Велико Търново
Благодаря ти! Simple Smile
На мъжа ми вече сили не му останаха и да сумти.Като си купих прословутата стимулираща блуза и за вечеря имам приятелка на гости.Тя ме пита какъв ден ти е днес и чувам мъжа ми,ами какъв за покупки Mr. Green

# 602
Добро утроо Simple Smile Днес ми е 2ри бобов Simple Smile
з-2 банана
о-картофи варени или ориз още не съм решила
в-още не съм решила
Може ли да си пия чая през целият ден с лимони или не

# 603
Добро утро момичета!   bouquet Вие не спите ли? Вчера ви четох до късно, днес ставам и още една страница изписана... Crazy
На мен днес ми е белтъчен ден. Сега обаче хапвам ягодки за закуска и се чудя, нали може повече от две?   hahaha  Мисля за обяд да хапна ййца, щоту организЪмъ вече му се дояло, а за вечеря руло стефани е обещало милУтУ да ми направи. Какво е мнението за руло стефани? Може би не е най-удачното, но става ли поне или днес  няма да ми се отдаде да съм напълно режимна? Whistling

Нана, за пореден път се въщам и разглеждам снимките! Браво! Радвам се, че си сред нас и ни държиш под око! Благодарности, че ни напътстваш в правилната посока и не се уморяваш да ни обясняваш! Супер си!  Hug

# 604
Добро утро!
Нана  smile3501Срахотен стимул са тези снимки, супер си Heart Eyes Радвам се, че си сред нас, за да ни напътстваш и да вадиш точилката понякога, защото всички имаме нужда от подкрепа Heart Eyes

Днес моята малка дъщеря има рожден ден и ви черпя виртуално за третата й годинка smile3510 Като по поръчка днес ми е белтъчен Blush....поне няма да се слюнча докато гостите лапат пържоли Laughing
Сега доволна хрупам едно портокалче, защото днес кантарев ме зарадва с още - 0,500 Laughing Та тотала за 8дни е -3кг.
На водните днес - успешно плуване и много минусчета за всички!

# 605
Беки, ако махнеш киселата краставичка и сложиш само кайма и яйце и подправки, ще си е съвсем режимно. Simple Smile

Днес исках да се отчета за 8 дни, но първо имах глупостта да се кача облечена на кантара и сега"помни" теглото.Полска му работа!Едва ли ще са повече от 2кг.Бавно но славно!Продължаваме! Simple Smile

Хубав ден на всички! Simple Smile

П.п Мирка, да ти е жива и здрава рожденничката!  bouquet

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 08:57 от Просто Хари

# 606
Добро утро момичета!

Нана...момичета са го казали! Чудесни резултати....аз бях нещо като теб преди да отслабна и да забременея...то и сега изглеждам така, но се надявам да си достигна моите килограми

Това за македонката трябва да го кажа на моя мъж....да се готви! Ама ние колкото сме известни с проклетията си....толкова сме добрички.

Момичета поздравления за стимулиращите покупки! Аз за тази цел си пазя в гардероба дрехите от преди....пробвам си ги от време на време. Сега влизам в дрехите когато бях бременна в 5 месец.

Кантара днес ме зарадва....нямам минус, но нямам и плюс след въглехидратния си ден!
Пожелавам ви лек режимен ден!

# 607
  • Canada
Здравейте момичета, не съм ви изчела и затова по-късно ще се включа адекватно, но нямах търпение да споделя... Снощи правих медения сладкиш и стана невероятен! това направо си е диетично чудо! Изобщо не е твърд и спитен, както коментираха преди време някои фиданки... Децата са влюбени в него, и ние с мъжо също... Естествено понаруших диетата, за да го пробвам въпреки че днес не ми е въглехидратен ден.... Rolling Eyes Благодаря за рецептата! Hug

# 608
  • Canada
Нана77, както и преди съм казвала ти си стожер в тази тема... PeaceЧудесна промяна... Шапка ти свалям... bowuu
Клише, браво на теб! Тъй като сме със сходни мерки, ти си ми другарче в опита за задържане на кг... Надявам се да се справим... Hug

# 609
мирка ив.   nbirthday да ти е жива и здрава и много да те радва.
Днес  ми е въглехидратен
З-два портокала
О-две филии хляб с лютеница и салата айсберг
В- една филия с лютеница и малко шоколадче
Водата мисля че ще се справя без грешка.
Пожелавам ви хубав и усмихнат ден момичета много минуси  smile3525

# 610
Добро утро и от мен! Аз не пиша, но спазвам диетата Simple Smile Исках да споделя, че всеки ден ви чета особено като огладнея, за да спра лакомията си Laughing
Днес ми е плодов, а утре ми е първи воден. На 10и ще споделя резултати, защото знам, че е стимулиращо (поне за мен е така Embarassed ) и ако надъхам поне една фиданка да не се отказва от режима ще съм доволна Simple Smile
 Едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всички фиданки, които пишат и споделят, защото помагат на много хора да спазват режима!

# 611
Добро утро момичета,

Мирка честита ти рожденничка, да ти е жива и здрава.
Днес ми е бобов ден и менюто е следното:

З: 2 ябълки + кафе
О: 300 Ориз задушен
В: 150 Ориз

Много минуси на всички:))

# 612
Мирка, да ти е жива и здрава щерката! Много щастлива да те прави теб и семейството ти!   bouquet
Нана, мисля, че става вече банално, но знам, колко е хубаво да ти го кажат: изглеждаш прекрасно. Ти си нещо като звездата на тази диета. И подобно на звездите, я, кажи, как намери диетата? Смисъл правила ли си опити преди да сваляш, неуспешни ли са били, или този режим най- ти допадна от към хранене?
Клишенце, вярно, че си тук. Аз, както се разбра и чрез Хари, картинките гледам като малките деца и не чета  Blush . Поздравления за постигнатия резултат, хайси пейстни малко от твоя метаболизъм насам  Mr. Green

Момичета, да ви кажа моето мило каква калинка е. Понеже и той прекъсна покрай моите здравни проблеми, от вчера започнахме пак. Но беше по командировки и нямаше как да го следя, а той дните така и не ги запомни  newsm32 . Та моля ви се, вчера решил, че се започва с бобов ден и цял ден боб и ориз ял. Каза ми "еее, днес тогава ще ям месо", аз му казах, че дните не се разместват, та днес пак ще яде ориз и ще го правим китайче  Mr. Green

А аз днес ще ям ориз с царевица  Mr. Green Ще гледам този път да не го загоря. Ще си направя по- голямо количество, за да има и за вечеря, само ще го притопля.

Иначе, помня, че аз и една друга дама тук се вълнувахме около фурмите. Не помня дали отговорихте, а и да сте, аз вече съм била по болници. Та вчера наште се върнаха пак с една кутия. И ми текоха лигите. Цъкнах в гугъл да прочета нещо за тях, и видях, че дали ще ям пържени картофи или фурми е едно и също от към калории и хранителна стойност  #Crazy Големи калории, никакво засищане. Та това ми е болката сега.

Айде, оставям ви засега, отивам да заколя едно помело и да хващам темите, че утре съм на изпит.
А, да, имам мускулна треска- нали започнах упражнения да правя  Mr. Green

# 613
Добро утро и от мен

Днес - плодов
з- 1 ябълка
за обят сигурно същото, а за вечеря незнам

nana77  поздравления за постиженията и волята

мирка ив. да ти е жива и здрава и много да те радва.

# 614
  Ихаа, аз писах преди 2 дни и съм някъде на 24-25стр.  Laughing , много сте активни. Хубаво е, че има такава активност, защото е голяма подкрепа за всяка отслабваща.

Аз съчетавам 2 режима- УУ и 90-дневната.

Вчерашното ми белтъчно меню:
 З.- портокал и кафе със сметана и малко мед
 О.- 2 яйчица по Панагюрски върху филия пълнозърнест хляб, 2 домата и 2 вилички от китайската салата на колежката, която беше основно с китайска гъба, водорасли и кълнове...
 В.- 1 парче пушена риба , 2 яйца отново по Панагюрски със зелена салата с мааалко кис. мляко
  По- късно хапнах и портокал и половина.

До колкото си спомням плодовете можеше във всеки ден да се ядът, но в по- голям интервал от основните хапвания ...
  Гъбките в кой ден бяха- мисля, че бяха позволени всеки ден  newsm78

Днес закусих с  банан, кафенце. За обяд съм подготвила лозови сърмички, а за вечеря най- вероятно ще сваря един ориз на бързо, с подправки

Преди... 20-ина страници някой споделяше, че е вегетарианец. И аз не ям месо, но това не ми е пречело, когато преди време бях на режима. Риба ( на скара, на пара ), яйца, както вече се спомена при разрешена 1 филия хляб- сандвич с кашкавал и някакви зеленчуци. Обилна салата със сирене. Като реша да се глезя- паниран кашкавал, сирене, гъби. Месото е само един от продуктите съдържащ протеин.

Усмихнат ден и много положителни резултати  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт