90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №126

• 27 180
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Дам, Нана така е.Давай смело тупалките. Направо ме мързи да си измия или обеля нещо, ама честно.А, виждам, че липсата на закуска ме проваля.Със салатите също съм зле Tired Там е разковничето Peace Извод - не правете като мен! Наближава края на първи цикъл и ако направя 4-5кг пак ще е добре. Миналия път като правих диетата , хапвах подобаващо зарзават и ефекта беше много добър и то с прегрешения! Сега, глад и к`во......
Хари, картофките си ги хапнах с кеф, не ми тежат на душата грешната Joy Като знам,че мама беше направила и свински стекове от бон филе, панирани хапки от сирена, млечна баница- направо съм си като "Върджин Мери" с тия картофки  Joy

п.п Нана, редактирай си албума във фейса Peace Направи го видим и за "неприятели"....Или направо ни прибирай всички,  да гледаме и да се нахъсваме  Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 00:05 от nanu4e

# 586
Нана браво за постигнатите резултати  bouquet
Снимките са страхотен стимул(на мен също не ми отваря тези от фейса), но без воля на къде.....така че момичета стягайте се и такива публикации от рода на "днес не бях режимна", да намаляват........

# 587
Нали е сложила снимки, които не са във Фейсбук?Гледайте по-надолу! Simple Smile

# 588
bimbaaa бях, но за кратко поради някой причини го прекъснах затова сега съм отново тук. Simple Smile Надявам се този път да не го прекъсвам.  Peace

# 589
  • York
Взех да огладнявам  Whistling до момента водата и чайовете са около 4л  Crazy
Ще опитам утре/днес да изкарам един плодов предимно на ябълки, без да посягам към банани и ядки   Praynig
А вече започнах да сънувам сирене. Събирам идеи от сега за белтъчния  Wink

# 590
Абе Nana ,изтрепа рибата бе жена ! #Crazy Евала ,друго немога да кажа ! Поклон пред волята ти ! След днес бях на кантар да зарежа всичко предвид факта ,че не свалям ,а качвам,но сега продължавам ! Набиите ми канчето ,моля ! #2gunfire

# 591
Клише, пращам ти 6кг по пощата......и за мен да сваляш Joy Joy Joy Hug
Клише, а на мен ми прати копие от твоята обмяна, че моята никва я няма  ooooh! май е време за смяна  Laughing

# 592
Здравейте и днес момичета. Днес ми беше 10-ти, варива.
З: портокал и половина
О: порция картофена салата (определено беше дори под средната)
В: много малка порция картофена салата

Имам въпрос: утре във въглехидратния, смятам да хапвам макарони. Та въпроса ми е, може ли вместо доматен сос да сложа лютеница или кетчуп? И колко долу- горе като грамаж трябва да са порциите? И още един въпрос- с тази диета може ли да се яде грозде? Simple Smile
Приятна вечер на всички и барзо и лесно смакнати килограми! Simple Smile
Нана, видях снимките ти - БРАВО !!! Simple Smile

# 593
sound_room разбира се че може макароните да са с кетчуп или лютеница.А порциите мисля че по 120гр несварени макарони пишеше в книжката.
А грозде защо да не може нали е плод.

# 594
Здравейте,  Hug
И аз реших да пробвам тази диетка. Днес ми беше 4 ден, плодов:
З: 2 портокала
О: 2 портокала
В: салата от ряпа, цвекло и моркови

Чета, че в плодов може или плодове или зеленчуци, но не знам дали такава комбинация като моята е ок. За сега проблем имам само с количествата на порциите, но мисля че ако известно време гледам какво хапвате вие ще се ориентирам.

# 595
  • Кьолн
Добро утро момичета! Не съм писала от два дни, но след рождения ден на малката нямах сили за нищо. Бях напълно режимна на рожденния ден. Не хапнах торта, запазих си едно парче за днес. Алкохол не пия така ,че нямаше как да прегреша. Днес въглехидратна въобще не знам какво ще е менюто ми.Нана, чудесен резултат!

# 596
  • Велико Търново
Добро утро!

Нана,чудесна си HugСтимул,стимул и пак стимул за такива като мен Crazy
Аз вече нямам проблем и с порциите,надявам се нещата да си дойдат по местата.

Един вероятно тъп въпрос,но във въглехидратния ден пърленка,може ли да се яде Blush

Хубав и отслбаващ ден Hug

# 597
  • София
Добро утро!

Сиска, македонка нелюта няма, нъл знайш  Joy Не мой си предавам родата, аз  hahaha Апропо наскоро чух един лаф, който много ме развесели - Македонка разведена няма, само вдовица.

Хайде по едно кафе да се разсъниме

# 598
  • Велико Търново
Нана,цвиля от смях Heart Eyes
Кажи сега за пърленката,че да не овапцам положението Crazy

# 599
  • Бургас
ДУ дами Hug
Нана честно казано твоите снимки и коментари бяха основното което ме накара да започна тази диета.
Та възхищавам се на волята и успехите ти!

Да дам Идно отчетче след вчерашният воден.

-9,5-10кг/кантарът ми е от старите и леко играе/
-2см на баджаците Grinning
-3см на ханш
-7см на талия

Намалил ми се е и диференциалът-това го разбрах по най-новите си дънки,
който си купих преди да започна диетата.
Стояха ми "прекрасно",а сега вече лекинко са ми широки  newsm68
Вече се вижда ,че имам и ключици hahaha

Определено имах няколко прегрешение,къде големи,къде по-малки Embarassed
Сега за вторият цикъл ще се стремя да съм по-режимна Peace

Общи условия

Активация на акаунт